Sve je jasno kad Hilmu pogodite... A čovjek baš uvijek gleda pozitivnu stranu u svakoj situaciji oko FKS.hilmo je napisao/la:Meni kao veoma mirnoj osobi, da je neko rekao da ću se nervirati zbog nekih likova koji nikad neće zaigrati za prvi tim FKS rekao bih da je lud.
Slika govori sve
Sramota![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
6 nek već sada traži ispisnicu ako je u kadetima bezveze pati i nas i sebe. Bolje mu je da se okrene školovanju i sticanju znanja.
SRETAN BROJ - 1725
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako nam je ovo buducnost i igraci na koje cemo se oslanjati u buducnosti, neka nam je onda Bog na pomoci.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ajd da se napravio mix najboljih kadeta i juniora..klaric i hadzic su fino igrali
gledaj catakovica na malom
gledaj catakovica na malom
6 je Amar Burović, izdanak Omladinskog pogona, na posudbi u Bosni Visoko, ni tamo se nije naigrao. A prema onom što se vidjelo izgleda da ima i kila viška.
Eto igrača za Nijaza
@ElCartel11
Ovo definitivno nisu igrači na koje ćemo računati. Svi oni koji nešto znače u kadetskoj ili juniorskoj selekciji nisu bili ovdje.
Pa eto kakvi smo bili da jedino ovaj Klarić izgleda zna kako se ira mali nogomet.
Eto igrača za Nijaza
@ElCartel11
Ovo definitivno nisu igrači na koje ćemo računati. Svi oni koji nešto znače u kadetskoj ili juniorskoj selekciji nisu bili ovdje.
Pa eto kakvi smo bili da jedino ovaj Klarić izgleda zna kako se ira mali nogomet.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 26 dec 2015, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
6 je 95/96 godiste on je na posudbi u bosni.. burovicBitiSrcemVezan je napisao/la:Ih da si ga tek vidio uživo jutrospitic je napisao/la:Možda mi se čini da broj 6 ima višak kila u ovim godinama
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
hilmo je napisao/la:6 je Amar Burović, izdanak Omladinskog pogona, na posudbi u Bosni Visoko, ni tamo se nije naigrao. A prema onom što se vidjelo izgleda da ima i kila viška.
Eto igrača za Nijaza![]()
@ElCartel11
A cirkusa dovodoše lika nema mjesta ni u Bosni ja izdanka i pupoljka
SRETAN BROJ - 1725
-
Pitaristok
- Kontakt:
Haj ba šta dramite, pa to su djeca i nije isto igrati na malom i velikom terenu...
- PitarBordo
- Kontakt:
@Pitaristok e nek si nam kazao.
Čuj šta dramimo, turnir u čast naše legende - svi osim nas poslali konkurentne sastave da se ne brukaju.
Čuj šta dramimo, turnir u čast naše legende - svi osim nas poslali konkurentne sastave da se ne brukaju.
Samo Saraj'vo.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Ne govorim za sastave, to si u pravu, već za igru djece...
Uredu je veliki, mali fudbal, ali mi ne pričamo o tome nego o brukanju dresa, višku kila i o fudbalskom antitalentu koji nosi dres FKS na Hasetovom turniru.Pitaristok je napisao/la:Haj ba šta dramite, pa to su djeca i nije isto igrati na malom i velikom terenu...
Evo pokušavam se sjetiti kada sam zadnji put u OZBILJNIJOJ školi fudbala vidio igrača sa ovim brojem godina, a sa viškom kila
Ako na ovaj način oni oporavljaju Bosnu V. i ako na ovaj način surađuju sa Bosnom V. uvaljivajući im ovakve igrače onda je Bosna V, ali stvarno naša prava istinska filijala jer jedino će filijala prihvatit ovakvog igrača, kada dođe naređenje iz vrha.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 26 dec 2015, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ne znam, Allaha mi tačno se vidi da ne znaju igrati, yebo te život ako bar na ovaj turnir ne možeš skupiti par prvotimaca onda ga yebi. Niđe veze ba, poželio se utakmica, jutros usto k'o debil da ih gledam preko yebenog yt linka a oni doveli dječicu da nas brukaju, momcima svaka čast, trudili su se posebno jutros, večeras gola qrčina. Na dušu onom ko je izabrao ko će igrati na turniru. Izvini legendo što te ovako tretiraju. 
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
belosevic28
- Kontakt:
Brukamo se brukamo da nam prodje vrijeme tn tn tn
Bezze nam je ovo, ko god da je odlucio da ovi igraci igraju. Mogao si napraviti solidnu ekipu ; Trifkovic, Reis, Cezar, Veladzic, Kadusic, Kobiljar...al eto
Bezze nam je ovo, ko god da je odlucio da ovi igraci igraju. Mogao si napraviti solidnu ekipu ; Trifkovic, Reis, Cezar, Veladzic, Kadusic, Kobiljar...al eto
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Još jedan u nizu dokaza koliko kasnimo i kočimo u sportskom planu.
SRETAN BROJ - 1725
Meni najjace kad se za veliki fudbal i prvenstvo napise "ma nek stave djecu bolje ce odigrati od ovih sto igraju"

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- PitarBordo
- Kontakt:
Jesam Tita mi izbliza ovo krenuo da pišem, čekam da mi prođe ovaj period "Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la." i na kraju ti uleti....Bolanos je napisao/la:Meni najjace kad se za veliki fudbal i prvenstvo napise "ma nek stave djecu bolje ce odigrati od ovih sto igraju"![]()
![]()
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:Jesam Tita mi izbliza ovo krenuo da pišem, čekam da mi prođe ovaj period "Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la." i na kraju ti uleti....Bolanos je napisao/la:Meni najjace kad se za veliki fudbal i prvenstvo napise "ma nek stave djecu bolje ce odigrati od ovih sto igraju"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Cattivi87, DoktorXabaras, Uvijeknapravojstrani, Vanja8 i 25 gostiju.