Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Kawhi u sridu sto bi se reklo.Rodjeni luzer iz luzerskog kluba,a prije toga igrao za jos luzerskiji klub. Sta mislis ako ga uklone iz rostera mogu li napredovati?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
isti sam. sve imam neki neprijatan osjećaj.samo_lijevo je napisao/la:Sto mrzim kad puse jak vjetar
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Danas će biti još toplije nego jučer, negdje i do +40ºC, od poslijepodne destabilizacija, moguće i jače nevrijeme, od sutra se vrača u normalu, oko +30ºC i tako će ostatiti do 22.6 kada se očekuje destabilizacija, hladnije, kiša... Otprilike što je bilo do sad, samo će ovih sad 4-5 dana biti kao fino vrijeme. Od 22.6 do kraja mjeseca isto. Po nekim najavama i juli bi bio sličan kao i maj, juni.Besic je napisao/la:Unoficijalni ako citas šibni nam kakve ce temperature biti do kraja razamana tamo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
EDIT: Premjestio na temu youtube klipova 
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sta je ovo, jos se ja nahodao jutros pofino. Jedva kuci dojdoh
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Tada im ne vidim kandidate za titulu. Ostali su naucili dobijati Italijane u evropskim takmicenjima s klubovima, a Njemacka je dosta jaca od Bayerna koji stalno gubi od Spanaca.Besic je napisao/la:Kawhi u sridu sto bi se reklo.Rodjeni luzer iz luzerskog kluba,a prije toga igrao za jos luzerskiji klub. Sta mislis ako ga uklone iz rostera mogu li napredovati?
Tako je i Lovren u Hrvatsku unosio luzerski mentalitet i cim ga odstranise repka pocela liciti na nesto.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Apsolutno se slazemo
Ko god ima ozbiljnije namjere s reprezentacijom ne poziva igrace Looserpoola.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Staridž te demantuje.Besic je napisao/la:Apsolutno se slazemo![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ozbiljne namjere s reprezentacijom i reprezentacija Engleske su oksimoroni
P.S. Šmidlova crkla dabogda
P.S. Šmidlova crkla dabogda
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Isto inkubator.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Haj' ne zagadjujte nam temu sportskim informacijama. Hvala.
Sta je ovo, dvome kolega se slosilo, odose kuci. I meni je lose evo vec 3. dan pa trpim.
Sta je ovo, dvome kolega se slosilo, odose kuci. I meni je lose evo vec 3. dan pa trpim.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Jadna ti.
Ljevače jel pakleno kod tebe
Ja danas u gradu, prolazi neka djevojka u suknji, kad odjednom zapuha i podiže joj suknju skroz. Kako sam se ja neprijatno osjećao...DANTES je napisao/la:isti sam. sve imam neki neprijatan osjećaj.samo_lijevo je napisao/la:Sto mrzim kad puse jak vjetar
ako te ne prozivam, onda te gotivim
A ona prijatno.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kod mene?Besic je napisao/la:Jadna ti.
Jesi li tad pronašao neki grm?Maticar je napisao/la:Ja danas u gradu, prolazi neka djevojka u suknji, kad odjednom zapuha i podiže joj suknju skroz. Kako sam se ja neprijatno osjećao...DANTES je napisao/la:isti sam. sve imam neki neprijatan osjećaj.samo_lijevo je napisao/la:Sto mrzim kad puse jak vjetar
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mislm kako izduraš na ovom zvizdanu 
- samo_lijevo
- Kontakt:
Velahavle. Imao sam istu situaciju jucer, jedva zadrza post.Maticar je napisao/la:Ja danas u gradu, prolazi neka djevojka u suknji, kad odjednom zapuha i podiže joj suknju skroz. Kako sam se ja neprijatno osjećao...DANTES je napisao/la:isti sam. sve imam neki neprijatan osjećaj.samo_lijevo je napisao/la:Sto mrzim kad puse jak vjetar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.