Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: Chat
Dobro je to za ramazan brt
theboss_RD07 je napisao/la:Kako sam prepio zadnjih 7 danaKawhi je napisao/la:Kako sam prepio sinoć.![]()
Bolje se prima.Mouse je napisao/la:Dobro je to za ramazan brt
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ja sam prošli ramazan ustajao u 8h svaki dan skoro, a legao bi spavati oko 4h najranije. Zato sam za mjesec dana izgubio 8kg ako ne i više.Ljudi me nisu mogli prepoznati na kraju ramazana.Ali elhamdulillah uz ramazan sam se kutarisao i jednog neugodnog zdravstvenog problema, koji mi je pravio probleme mjesecima prije ramazana.I evo godinu dana sam rahat i nemam više s' tim neugodnosti.IlFantasista je napisao/la:Ne može čovjek ni da spava po ovoj sparini, ustao sam oko devet sati, što je tako netipično za mene, još sam već i ogladnio, a do iftara 100 godina.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- IlFantasista
- Kontakt:
A radnim danima ranim, pa sam kontao makar vikendom nešto duže spavati, ali eto ne da mi se. Meni je najgore što mi se i dan danas dešavaju neke ''slučajnosti'' i onda radim neke stvari koje ne želim i koje ne trebam i ne smijem više raditi. Sa svih strana neki izazovi i iskušenja.Romagnoli13 je napisao/la: Ja sam prošli ramazan ustajao u 8h svaki dan skoro, a legao bi spavati oko 4h najranije. Zato sam za mjesec dana izgubio 8kg ako ne i više.Ljudi me nisu mogli prepoznati na kraju ramazana.Ali elhamdulillah uz ramazan sam se kutarisao i jednog neugodnog zdravstvenog problema, koji mi je pravio probleme mjesecima prije ramazana.I evo godinu dana sam rahat i nemam više s' tim neugodnosti.
A što se tiče Ramazana, nikad manje nisam spavao kao u ovome.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja nikad lakše nisam postio, elhamdulillah.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ped.erska moda se siri ko metastaze
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sve je krenulo od općenja između dvojice muškaraca.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zavjera protiv Evropljana.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ped.erska moda se siri ko metastaze
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Re: RE: Re: Chat
Kawhi je napisao/la:Kako sam prepio sinoć.![]()
U svemu treba biti umjeren
FORZA MARŠAL !!!
A mati moja, pa zar uvijek mora biti barem jedan pedofil u tramvaju. Koji bolesnik moras biti da ulazis i izlazis iz tramvaja, i uopce se vozis, po ovoj vrucini samo zbog toga. Da sam musko, nabila bih ga nogom u dupe.
Opet sam sanjala los san.
I opet se lose osjecam.
Moram se zaljubiti podhitno.
Opet sam sanjala los san.
I opet se lose osjecam.
Moram se zaljubiti podhitno.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Good luck with thatrasavoje je napisao/la:Moram se zaljubiti podhitno.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Sta je smijesno?
I moram na fitnes opet pocet' ic'.
Sam kukas ko kakva babarasavoje je napisao/la:Sta je smijesno?![]()
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Pa samo govorim cinjenice. Ne kukam u prazno. 
Tema se preinači u spomenar riđokose debeljuce.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uh, ja jucer isto fasovo temperaturu. Bolestan na ovom kijametu 
Ostala mi jedino statistika za drugi rok, a metodologiju prekuco. Metodologija biva teza
Moram i ja opet krenuti u bilderhanu. Moram se vratiti na 80 kg
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ostala mi jedino statistika za drugi rok, a metodologiju prekuco. Metodologija biva teza
Moram i ja opet krenuti u bilderhanu. Moram se vratiti na 80 kg
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.