Jel ima negdje zvanicno da su uzeli,naplatili ,neka potvrda
da im je isplaceno
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ima, ovo traze sudske troškove ili sta li vec po 3 hiljade ili 4 obojica uglavnom svi ovi sto su tuzili sve ukupno 50 milja je to. A vidjecemo hoce li Nala tuziti jer nigdje u klubu nema to sto on potrazuje samo on ima...Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 apr 2020, 16:18Jel ima negdje zvanicno da su uzeli,naplatili ,neka potvrda
da im je isplaceno![]()
Ako ima yebem im mater obojici...Tolike pare uzeti (pogotovo Fatic)i yebat klub za 2-3 hiljade. Pa jel ga sramota. Uvjek sam na strani igraca, sto si potpisao plati ali ovo je preseravanje u pm.Cikorija je napisao/la: ↑14 apr 2020, 16:24Ima, ovo traze sudske troškove ili sta li vec po 3 hiljade ili 4 obojica uglavnom svi ovi sto su tuzili sve ukupno 50 milja je to. A vidjecemo hoce li Nala tuziti jer nigdje u klubu nema to sto on potrazuje samo on ima...Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 apr 2020, 16:18Jel ima negdje zvanicno da su uzeli,naplatili ,neka potvrda
da im je isplaceno![]()
Sve su to nagadjanja, da bogdom iz kluba hoce neko istupiti, i reci ljudi to i to i zdravo.Skojevska je napisao/la: ↑14 apr 2020, 16:41Ma gdje je radio bez plate za cuj otkazna klauzula 200k, sta ima Roy Hodgson.
jedan bivši trener priprema da putem NSBiH potražuje određenu sumu novca. Riječ je o Zlatanu Naliću, koji bi od bivšeg kluba mogao tražiti oko 430 hiljada KM!?
U navodna potraživanja se uključuju neisplaćene plaće, posudbe sa zateznim kamatama i odštetna klauzula u slučaju otpuštanja u iznosu od 200.000 KM!
J*** bas za 2-3 hiljade a ovaj Bahrudin opet nestl trazi kako ih nije sramota. Sreca sada Sloboda ima tri advokata ljudi koji rade samo na tome pa neka se puse...A odakle ovo dolazi sve je jasno...Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 apr 2020, 16:33Ako ima yebem im mater obojici...Tolike pare uzeti (pogotovo Fatic)i yebat klub za 2-3 hiljade. Pa jel ga sramota. Uvjek sam na strani igraca, sto si potpisao plati ali ovo je preseravanje u pm.Cikorija je napisao/la: ↑14 apr 2020, 16:24Ima, ovo traze sudske troškove ili sta li vec po 3 hiljade ili 4 obojica uglavnom svi ovi sto su tuzili sve ukupno 50 milja je to. A vidjecemo hoce li Nala tuziti jer nigdje u klubu nema to sto on potrazuje samo on ima...Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 apr 2020, 16:18
da im je isplaceno![]()
Sto se Nalica tice ne znam, on kaze ima, klub da nema, pa jednom da nije toliko...
Skojevska, on valjda trazi sto je pozajmio klubu, a jeste radio bez plate.
Senco nas posteniSviuodbranu je napisao/la: ↑14 apr 2020, 19:21Onaj ko je potpisao taj ugovor sa Nalicem u ime kluba treba mu bistu pred Tusnjem podici. Neka se zna na vijeke vijekova kako se talovi prave. Malo tebi malo meni. Svaka im cast...

Nama nije niko zacerao, a da nismo mi trazili gusici cepa. Da smo stisli pakas umjesto sto smo ga rasili, teze bi nam bilo zacerali.Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 apr 2020, 14:27Pa zar se jos neko nervira zbog ovog..Ovo ce izgleda trajati dok je i Slobode.Mi smo proklet klub.A Azmiru sve najgore.
Nije usao covjek u klub da nam nije zacerao za narednih 10 god...Nije bilo igraca da nije tuzio...I ako je istina sto igraci izlaze u javnost,da im je isplacivano po pola plate,ili trecina,mi smo ga vec dogodine nayebaliii
Sreca pa beton ne trune (sipovi). Ostace kao spomenici jednoj propaloj ideji jos ludjeg i propalijeg malog koji se igrao. Nagli trzaji su mu sve ucestaliji. Mis klasuras nas je unazadio sa svojim uhljebima i idejama.
gdje si pročito to za zvijezdu?tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 apr 2020, 14:05Bas me interesuje ko je nagovorio ove ljude da traze pare u doba kada klubovi u BH sportu nemaju za kifle jer je sve stalo. Da bude komicnije brat od najveceg hadalja u historiji Slobode trazi neke pare?
Plan dembelog je da preko Nalica koji se za sitno prodao pridobije ljude. A u biti se zna da su obicni negativci i treba ih kada budemo igrali protiv njih popljuvati maksimalno, ma sta popljuvati nabiti nogom u guzicu sa Tusnja. Preko Nalica bi da uzme navijace, a tuzbom da gasi klub.
Inace koliko je izgradio stadiona od 50 miliona?
Zvijezdi idemo, oni ce pustiti sve igrace tako da je dobro jer bi 3 boda bila i na Tusnju. Ovako bodovi sa strane.
Sviuodbranu je napisao/la: ↑15 apr 2020, 22:18Dobro bi bilo napraviti akciju kao sto imamo po evropi pozitivan primjer da se organizuje utakmica sa imaginarnim protivnikom i kupuju ulaznice za tu "utakmicu "da se pomogne klubu pa koliko god...mnogi sponzori su otkazali, para sada definitivno nema i hajmo pomoci klubu.
Cilj bi bio da se skupi barem 20 000 km.
Ideja koju je rekao Alem na podforumu PL takodjer je super.
I ako ne dopuste publiku za svako kolo kupovati ulaznice, bez obzira da klub ima prihod.
Ako smo ikada trebali pomoci klubu, ikada to je sada....
Kao pomoc u teskoj situaciji, i u inat Azmiru i njegovim pulenima koji tuzbe pokrecu u ovakvim vremenima. Ko po direktivi.
Ako volimo klub kao sto se remo po netu bujrum. Ima li zainteresovanih, da se org, kontaktiramo koga treba,
Sviuodbranu je napisao/la: ↑15 apr 2020, 22:29Ma svako po 1 da uzme odlicno.
Ali mora biti neko kome narod vjeruje.
Da se stavi stand kod Seje i Vilija isprati akcija medijski i hajde yebem ti 5 maraka.
Ok neko 1 neko 2 ili 3 ali da se uzme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.