FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kako poslije ovoga nastavit sa fudbalom?
Kako platiti organizacije utakmice (bez publike vjerovatno), igrace, strucni stab, nove pripreme?
Sponzora sto se i dogovorilo palo u vodu, valja se njima iscupat nakon sranja.
Kako platiti organizacije utakmice (bez publike vjerovatno), igrace, strucni stab, nove pripreme?
Sponzora sto se i dogovorilo palo u vodu, valja se njima iscupat nakon sranja.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ma dok je malog sto se igrao na stadionu i čaršijanera ne brinem za nove pripreme,opremu,plate za igrače i str.štab,sponzore itd.

DRŽAVA TUZLA!!
-
- Kontakt:
Jel se moze negdje naci cijela utakmica sa Lirsom, trenutak postizanja gola i td. Na netu sam nasao samo isjecak 20-tak minuta.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Probisvjet
- Kontakt:
"Htjeli smo izgraditi istok ali nas je omela pandemija covid-19."

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la: ↑23 apr 2020, 19:29"Htjeli smo izgraditi istok ali nas je omela pandemija covid-19."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Beduin
- Kontakt:
Ne mozes vjerovat koliko baksuzan smo klub, da i kad krene neka fina prica i pocnu se dogovarati neki sponzori, pojavi se pandemija i sve padne u vodu.
FK Sloboda ❤
FK Sloboda ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Fina prica se i dalje nastavlja, nista nije propalo. I da hocemo nemozermo vise propasti od ovog sto je bilo. Sreca u nesreci je da ima gorih od nas. Ici ce ovo polako na bolje.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Dobro je, ispasti necemo sigurno, Zvijezda vec otpustila cijelu ekipu, a u Celiku rasulo, samo da se ne raspadnemo. Katastrofa ovo sta se desava u Celiku, kakvi su se ugovori sklapali, podsjeca me na Budnoglavog i 8000KM za Saida guzonju.
I jeste li upratili kada ovaj njihov bivsi predsjednik rece, oni imaju udruzenje fudbalera, medjutim oni su nam najvise radili iza ledja i kopali jamu, ne dopustite im da dodju ni blizu vaseg kluba. Dzidic je evo potvrdjeno najvece **** od covjeka, a glumi nekog postenjacinu, kao i ovaj Salcinovic
I jeste li upratili kada ovaj njihov bivsi predsjednik rece, oni imaju udruzenje fudbalera, medjutim oni su nam najvise radili iza ledja i kopali jamu, ne dopustite im da dodju ni blizu vaseg kluba. Dzidic je evo potvrdjeno najvece **** od covjeka, a glumi nekog postenjacinu, kao i ovaj Salcinovic

- RollingPaper
- Kontakt:
Ma ništa ja ovim Turcima ne vjerujem, gade mi sebhpremijerliga12 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 21:58Dobro je, ispasti necemo sigurno, Zvijezda vec otpustila cijelu ekipu, a u Celiku rasulo, samo da se ne raspadnemo. Katastrofa ovo sta se desava u Celiku, kakvi su se ugovori sklapali, podsjeca me na Budnoglavog i 8000KM za Saida guzonju.
I jeste li upratili kada ovaj njihov bivsi predsjednik rece, oni imaju udruzenje fudbalera, medjutim oni su nam najvise radili iza ledja i kopali jamu, ne dopustite im da dodju ni blizu vaseg kluba. Dzidic je evo potvrdjeno najvece **** od covjeka, a glumi nekog postenjacinu, kao i ovaj Salcinovic![]()
Jedna besplatna lekcija za Legeu... 
Edit: Možda i dvije

Edit: Možda i dvije

Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 26 apr 2020, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
Druže ti si legenda što se tiče dizajna. Tako jednostavno..
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Beduin
- Kontakt:
Uokvirio bih ga na zidu, ako bi takav dres imali.
075 ❤
075 ❤
Bijeli dres top , a ovaj crveno crni mi nije nešto ne sviđaju mi se te linice to što je isječeno možda bi bilo bolje da su normalne. Nekako me ovo podsjeća na one stare muzičke linije pa one crte što skaču kako ide muzika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
@mramore svaka čast
Bilo bi ekstra da naprave ovakve dresove.

Bilo bi ekstra da naprave ovakve dresove.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Nisam u kontaktu sa njima.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑26 apr 2020, 19:28Ovo je perverzija, jesi li poslao ljudima iz kluba? Ako bi mogli naruciti dres po nasem dizajnu, ovo bi bilo top..

-
- Kontakt:
Akobogda kada ja preuzmem klub, ti ces mi biti zaduzen za marketing, i "oblacenje"svih kategorija kluba i nabavku opreme. Imaces odrijesene ruke da sam donosis odluke, bez ikakvog mjesanja u rad sa moje strane. Detalje oko tvog ugovora cemo raspraviti kada dodje vrijeme, ali odma da ti kazem nema muljanja. Ako dogovorimo 5 000,bit ces prijavljen na toliko(primjer)...Takvi nam trebaju u klubu po svaku cijenu.NKMramor je napisao/la: ↑26 apr 2020, 19:36Nisam u kontaktu sa njima.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑26 apr 2020, 19:28Ovo je perverzija, jesi li poslao ljudima iz kluba? Ako bi mogli naruciti dres po nasem dizajnu, ovo bi bilo top..![]()
- Beduin
- Kontakt:
Trpa Slavko Petrovic kome god stigne. Zavali Slobodu kvalitetno, ali i neka je kad tjeramo trenere k'o na traci, a ne placamo nista. I treba nam ovako.
Cuj tuzio nas i pred FIFA-om pa da platimo jos neku novcanu kaznu. Hajde i to, ali hoce da naplati i prekovremeni rad nekakav
Cuj tuzio nas i pred FIFA-om pa da platimo jos neku novcanu kaznu. Hajde i to, ali hoce da naplati i prekovremeni rad nekakav
075 ❤
075 ❤
Jos ga mi hvalili kad su izasle slike kako radi po noci u klupskim prostorijama,pravio taktike i pisao prekovremene 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.