Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Ajde sad welbz pokazi da si za prvog spica
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Vala i treba uci, Auba je isfulao haos prve tri tekme, ne znam koji mu je qrac
- zanatlija57
- Kontakt:
Samo da mi je dočekati da Bellerina nema ni na klupi...
Jack i Perez igraju svoje najbolje tekme za nas klub
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Dat Guy Welbz.
- Marsal
- Kontakt:
Nema ni teorijske šanse da mi budemo među prvih 5 ekipa lige, jednostavno smo preloši, neizbalansirana ekipa puna vječitih talenata i igrača slabe fudbalske inteligencije. Molit se Bogu da nekako u EL doguramo do završnice, a da ostale velike ekipe ispadnu, to nam je jedina šansa.
3:1 ali loše, loše, loše...
3:1 ali loše, loše, loše...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Na guzove, sastale se 2 najgore odbrane lige.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Polahko, bitna je pobjeda. Vidi se da se većina igrača gubi u zamislima Emerija, zato imamo bljeskove jako dobre, te onda katastrofalne igre.
Čeh je rupetina. Evo danas Fabianski skida zicere, i šta? Ništa, to golman i radi. Samo se Čehu pripisuju neke nerealne zasluge
Čeh je rupetina. Evo danas Fabianski skida zicere, i šta? Ništa, to golman i radi. Samo se Čehu pripisuju neke nerealne zasluge
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma jednostavno nema igrača da vuče ovo, odbrana jeste kriminalna, ali koji je uzrok tome? Visoka zadnja linija?
Sokratis je sasvim okej i nijednom nije brljao u ove 3 tekme, fora je što on mora da ide na lopte koje bi naši veznjaci trebali blokirati, npr. Sterlingov gol, a danas i ovaj Arnautovićev, ni Cechove loše i trome reakcije ne pomažu kada je šut sa distance, iz blizine je nenadyebiv, ali nemamo mi sredinu da ne dozvolimo šut sa distance!
Xhaka, Ramsey i Bellerin su najgori igrači danas, ovaj treći je naprijed bio okej, ali je bio najgori defanzivac, krivac za sve neuspjele ofsajd zamke, za mlitavu duel igru, prazan prostor..sve.
Ramsey ne zaslužuje ni marku više na platnoj listi, a ne duplo više.
Xhaka je bolji danas bio, ali nije teško biti bolji od horor partije yebote, nigdje ga nema i kao duh je, a treba da nam drži sredinu terena.
Laca je majstor samo takav, kako udje u drugom, okrenusmo sve, ima njuh za igru, zna odigrati loptu, zagraditi se, pa sve ono ima na što su neki drkali kad bi Žiru radio, ima i Laca, uostalom njegov je gol za 2-1, a onaj drugi navuče na sebe profesionalno igrača i Wele ga zakuca.
P.S.
Koliki je foler i qrcevit lik Ramsey, da traži pas od Welbecka ondje pred golom, kako mi je postao odvratan yebo li ga pas.
Sokratis je sasvim okej i nijednom nije brljao u ove 3 tekme, fora je što on mora da ide na lopte koje bi naši veznjaci trebali blokirati, npr. Sterlingov gol, a danas i ovaj Arnautovićev, ni Cechove loše i trome reakcije ne pomažu kada je šut sa distance, iz blizine je nenadyebiv, ali nemamo mi sredinu da ne dozvolimo šut sa distance!
Xhaka, Ramsey i Bellerin su najgori igrači danas, ovaj treći je naprijed bio okej, ali je bio najgori defanzivac, krivac za sve neuspjele ofsajd zamke, za mlitavu duel igru, prazan prostor..sve.
Ramsey ne zaslužuje ni marku više na platnoj listi, a ne duplo više.
Xhaka je bolji danas bio, ali nije teško biti bolji od horor partije yebote, nigdje ga nema i kao duh je, a treba da nam drži sredinu terena.
Laca je majstor samo takav, kako udje u drugom, okrenusmo sve, ima njuh za igru, zna odigrati loptu, zagraditi se, pa sve ono ima na što su neki drkali kad bi Žiru radio, ima i Laca, uostalom njegov je gol za 2-1, a onaj drugi navuče na sebe profesionalno igrača i Wele ga zakuca.
P.S.
Koliki je foler i qrcevit lik Ramsey, da traži pas od Welbecka ondje pred golom, kako mi je postao odvratan yebo li ga pas.
cech rupetina pa opet skinuo nekoliko zicera
budale voajerske
bez obzira na pobjedu ovo je bila čista katastrofa,gore nego kod voajera
još jedna utakmica gdje je klaun na klupi fulao sredinu,dok budale vojaerske i autohtoni španjolac skuže da je čupavac jedan od glavnih problema defanzivne katastrofe proći će sezona, danas je opet poklonio zicera wh-u ,ali opet ga je cech spasio kao i u prvome kolu,jednostavno on i pekar nemogu mrava zaustaviti kolko su loši defanzivno i praktički defanzivno ne postoje na terenu,kad se na to dodaš stopersku katastrofu dobiješ točno ono šta imaš na terenu ,ulaskom toreirre stanje se mrvicu poboljšalo ali daleko je to od idealnoga,glavonja mora shvatiti da mu urugvajac mora biti u početnoj,a da mora naći najbolju soluciju uz njega na cmf-u.armenac dobio priliku na svome mjestu iz dortmunda ali nemože on cipele čistiti i pijanome okaću
ovo ostalo standarna kurcobolja ramseya i gabonski gervinho iz 2 razreda napadača
veliki engleski napuhanko nemože igrati niti u wh-u

bez obzira na pobjedu ovo je bila čista katastrofa,gore nego kod voajera
veliki engleski napuhanko nemože igrati niti u wh-u
- AshburtonG
- Kontakt:
Mi smo mnogo bolje igrali u prve dvije tekme, nego ovu koju smo kao dobili. Sarlatanski pristup Emerya je bio ocigledan. On misli da je ovo francuska liga, gdje mozes napast svakoga kuci, bez ikakvih osiguraca u sredini. Mali Guendouzi je zbog toga i osjetno losije odigrao, za razliku od prve dvije tekme. Veceras se gubio, jer je konstantno bio prvi covjek pressinga, a defanzivni vezni to ne moze i ne smije biti. Pogotovo kad imas balvane Xhaku i Ramseya za partnere. Jako losa utakmica.
Nedostaje nama 3-4 prvotimca u kadru, da bi se mogli ubacit u top 4. Pa covjece mi nemamo prirodnog krila u ekipi uopce.
Nedostaje nama 3-4 prvotimca u kadru, da bi se mogli ubacit u top 4. Pa covjece mi nemamo prirodnog krila u ekipi uopce.
naša najlošija utakmica glede pristupa na terenu definitivno, i ja sam to primijetio. Nadam se da Emery brzo uči i skonta da toga u EPL nema.AshburtonG je napisao/la:Mi smo mnogo bolje igrali u prve dvije tekme, nego ovu koju smo kao dobili. Sarlatanski pristup Emerya je bio ocigledan. On misli da je ovo francuska liga, gdje mozes napast svakoga kuci, bez ikakvih osiguraca u sredini. Mali Guendouzi je zbog toga i osjetno losije odigrao, za razliku od prve dvije tekme. Veceras se gubio, jer je konstantno bio prvi covjek pressinga, a defanzivni vezni to ne moze i ne smije biti. Pogotovo kad imas balvane Xhaku i Ramseya za partnere. Jako losa utakmica.
A ovo je definitivno najgora ekipa koju je Arsenal imao otkako ja pratim isti. Jedino je možda Artetitis zapamtio gori 60tih
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Ramsey je tačno gladan igrač, njega boli qrac za disciplinu i igru, daj ti njemu da on dadne gol, yebem li ga.
Ako je ovo uradio odmah ga šutni iz kluba.Update from ESPN’s @j_castelobranco on Özil: He is not ill but had a row at the training ground, was meant to be on the bench today & when he found out he decided not to attend. Big claim!
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Najveći belaj je što Bellerin neće napolje iz ove ekipe jer frajer stvara 90% prilika koje imamo.
Stigao na drugo poluvrijeme, bolje da nisam.
Bravo Mesute, bojkotuj, jedino cemo te se tako rijesiti.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Piše se minus (vjerovatno i meni u PP), juha ne može da čeka.bega_afc je napisao/la:Stigao na drugo poluvrijeme, bolje da nisam.![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Neću da komentarišem dok tačan info za Mesuta ne izadje, ako je istina, treba ga dobro kazniti, da si Tijeri Anri ne možeš to da radiš.
Al nešto ne vjerujem da neki Brazilski žurno ima tačnu informaciju, ispostaviće se da opet medijsku pažnju bacaju svi na Ozila bez nekog razloga, ali eto baš ćemo vidjeti.
Al nešto ne vjerujem da neki Brazilski žurno ima tačnu informaciju, ispostaviće se da opet medijsku pažnju bacaju svi na Ozila bez nekog razloga, ali eto baš ćemo vidjeti.
Kurceva igra i sretna pobjeda. Vrijeme je da autohtoni spanac shvati da je Guendoouzi prevara i da forsiranjem njega garantujes poritivnicima poklon lopte na sredini terena i ciste zicere nakon kontri, lik od prve utakmice konstantno grijesi ali zbog godina a i kriminalnog Xhake i Ramseya slabo ko to spominje. Cech ponovo najbolji, sigurno golman sa najvise odbranjenih suteva u Premierligi u ova tri kola, a neki eksperti ga i dalje pljuju. GAbonski Walcott svima je jasno da je prevara, apsolutno nevidiljiv tesko se odluciti ko je gori on ili Lacazette, vjerovatno on obzirom da vise dobija sanse od macka u vreci. Belerin katastrofa nazad ali zato naprijed je jedan od glavnih igraca i jedan od boljih bekova lige, dva gola su pala poslije njegovih prodora i ubacaja tako da zbog toga moze dobiti prolaznu ocjenu, ali opet kazem defanziva je katastrofa.
Emery on reports that he had a fight with Ozil: "Why is this information? It isn't true. I don't know who started this. He was sick yesterday and we decided for him not to play today."
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.