Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pa Stepanov, Benko, Krste, Radovac još nisu otišli, a i ako odu bit će love bar za ovu zadnju 3-jicu, i to na već zarađenih 1,5 mil. EUR od prodaje igrača ove godine, sigurno da za njih možemo naći dobre zamjene ili možda još bolje igrače, ovo ostalo je bio čisti višak a smanjili troškove plata itd.Zagor je napisao/la:jao što se mi razbacujemo sa igračima.. nadam se da će ovo na dobro izaći.. Moje mišljenje da smo ih previše otpustili. Jedino ako naši imaju već pregovore ili imaju u planu dovesti neka prava pojačanja onda je ok. Ovako kada gledamo mi navijači sa strane , izgleda ko da nam se neko sa klubom zeza. Otpustiti igrače tipa Stepanova, Tatomirovića i još neke možda talentovane igrače , samo mi možemo.. Opet se nadam da uprava radi ono što je najbolje za klub.
Ma predpostavljam..RedEvil je napisao/la:Jel ovo za odlaske tvoja prepostavka,natpisi u posljednje vrijeme,il znas nesto vise,previse ,,igraca'' cemo mijenjati,ako odu svi nabrojani,ja bih jos malo ostavio Samketa,Krleta i Benku,bar jos ovu polusezonuZip je napisao/la:http://clientmarketing.ba/fks/
Ocekujem da cemo prozivku docekati samo s brazilcima i Simeunovicem
Ocekujem jos odlaske Anela Hebibovica, Milana Stepanova, Marka Mihojevica, Mehmeda Alispahica, Samira Radovca, Krstu Velkoskog, Leona Benke..
Uz vec otpisaneBojana Puzigace, Ivana tatomirovica, Harmony Ikandea, Radosa Protica, Mario Barica, Senedina Ostrakovica, Rijada Kobiljara....
Bas se krenulo i ciscenje...
Nadam se da ovo nije skracivanje budjeta, vec samo stvaranje prostora za kvalitetnije igrace..![]()
Zip je napisao/la:Ma predpostavljam..RedEvil je napisao/la:Jel ovo za odlaske tvoja prepostavka,natpisi u posljednje vrijeme,il znas nesto vise,previse ,,igraca'' cemo mijenjati,ako odu svi nabrojani,ja bih jos malo ostavio Samketa,Krleta i Benku,bar jos ovu polusezonuZip je napisao/la:http://clientmarketing.ba/fks/
Ocekujem da cemo prozivku docekati samo s brazilcima i Simeunovicem
Ocekujem jos odlaske Anela Hebibovica, Milana Stepanova, Marka Mihojevica, Mehmeda Alispahica, Samira Radovca, Krstu Velkoskog, Leona Benke..
Uz vec otpisaneBojana Puzigace, Ivana tatomirovica, Harmony Ikandea, Radosa Protica, Mario Barica, Senedina Ostrakovica, Rijada Kobiljara....
Bas se krenulo i ciscenje...
Nadam se da ovo nije skracivanje budjeta, vec samo stvaranje prostora za kvalitetnije igrace..![]()
i pokupio ono sto se ovde pricalo o odlascima..
Samir ce nam valjati ako prodje dobre pripreme, za Velkoskog nzm ja bih ga prodao kao i za Benku. Al opet, ako ima dobrih ponuda ja bih sva tri prodao..
teško da će igrati ako dođe neki jači centralni vezni, Rustemović ga šije po pristupu, zalaganju i borbenosti/duelima(što je Ješiću broj 1) , na klupi niko nije proigro, najbolje bi ga bilo posuditi ali i to je teška priča....Evander je napisao/la:Ja Samira ne bih prodavao. Od svih nabrojanih, zelja mi je da on ostane.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
fico je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/jumplist/st ... ewerb/BOS1
Podržavam ove raskide ugovora. Mnogi su tražili trenera koji će uvesti red i napravit čistku. Tražili ste dobili ste. Uvažavam mišljenje pojedinih koji misle da se nekih olako rješavamo. Međutim, pogledajte u ovoj tabeli broj naših igrača (36) plus oni koji su bili na posudbama (Bosna, Travnik i Novi pazar) sto znaci preko 40 igraca na platnom spisku. Isto tako pogledajte broj igraca zrinjskog, slobode i širokog. Znam ja da imamo vece budžete od ostalih ali za platu 2-3 ''promasaja'' se moze dovest kvalitetan igrac. Sad će mene mnogi napast jer mi je ovo drugi postal' bio sam ja i ranije na forumu
![]()
Vjerujem Jesicu da ce to fino poslozit, morate bit strpljivi, sto se mene tice, ne mora se ove sezone osvojit titula, pa cak ni kup, ali neka se napravi RED I DISCIPLINA.
sve receno ....Edhem je napisao/la:fico je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/jumplist/st ... ewerb/BOS1
Podržavam ove raskide ugovora. Mnogi su tražili trenera koji će uvesti red i napravit čistku. Tražili ste dobili ste. Uvažavam mišljenje pojedinih koji misle da se nekih olako rješavamo. Međutim, pogledajte u ovoj tabeli broj naših igrača (36) plus oni koji su bili na posudbama (Bosna, Travnik i Novi pazar) sto znaci preko 40 igraca na platnom spisku. Isto tako pogledajte broj igraca zrinjskog, slobode i širokog. Znam ja da imamo vece budžete od ostalih ali za platu 2-3 ''promasaja'' se moze dovest kvalitetan igrac. Sad će mene mnogi napast jer mi je ovo drugi postal' bio sam ja i ranije na forumu
![]()
Vjerujem Jesicu da ce to fino poslozit, morate bit strpljivi, sto se mene tice, ne mora se ove sezone osvojit titula, pa cak ni kup, ali neka se napravi RED I DISCIPLINA.
ovo si fino objasnio
joker90 je napisao/la:Selam alejk Edheme, mozes li nam se predstaviti? Nesto kratko o sebi, hobijima i tako to..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.