Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sezona nova, a priča stara, strumfetu ko god stigne - kara.
Salu na stranu, od ove 4 ekipe koje su danas igrale, Željo je bar pokušavao igrati nešto nalik fudbalu... Široki na iskustvo do prva 3 boda. Gosk - Radnik nastave li ovako igrati, ispasce do polusezone.
Salu na stranu, od ove 4 ekipe koje su danas igrale, Željo je bar pokušavao igrati nešto nalik fudbalu... Široki na iskustvo do prva 3 boda. Gosk - Radnik nastave li ovako igrati, ispasce do polusezone.
Bio je nocas i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kad stižu dresovi Želji? Neće valjda ostatak sezone igrati u ovoj trening opremi.
-
- Kontakt:
Kone nstavljaju da igraju krkanski fudbal,najveca odlika zeljkana malenog je glavomet. Ljudi nisu bitan faktor evo 14 godina al ovdje drze predavanja redovno i najveci uspjeh im je koliko je ko potrosio para jbte dan da ih nema trebalo bi ih izmsiliti. Stigle ih suze Alihodze,lik ih u ligi ostavio oni Corica doveli,trebaju da ga vrate na klupu on ima taj zeljkanov DNK
- feniksptica
- Kontakt:
Ne znam kako se igraci Širokog nisu prepali neviđene atmosfere. Svaka im cast na tome
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- TurkishAirlines
Kako je na grbavici bilo, jel guzva na ulazima?Meraak1921 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 22:59Totalno nezasluzena pobjeda! Idemo dalje, dusmani sagnite se

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
To toNirton je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:01Bio je nocas i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.

Čestitke športskim prijateljima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Auuuuuuu zvizduka
Sta ovo bi sa Dzematlijama...? 

Upravo ono što sam i potencirao kad sam vidio klupu domacina,gdje su ofanzivci??? Gubiš imas ovo krilo ubaciti,i Zubanovica koji je takav kakav je(nije dodir sa loptom imao veceras) ,pri tom imas xxy zadnjih veznih strašno loša klupa,ti mjenjas Jabera ubacujes Karica tom izmjenom su stali skroz.Ovaj Makedonac nije loš,Vukoja i ekipa koja je došla iz ostalih fenjeraša nema sta traziti.Nabacao si 3 ista veznjaka(Karic,Djoric,Huso) za te tri plate si mogao spica naci.
Široki nije oduševio ,remi je bio najrealniji.
Široki nije oduševio ,remi je bio najrealniji.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 avg 2024, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Aj nam ponovo pricajte kako smo izgubili "historijsku" utakmicu u KL. 

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- JajanizPjedoja
- Kontakt:
On isto pužOikamid je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:00Možda Sloboda sutra zabije pa će se vratitifeniksptica je napisao/la: ↑03 avg 2024, 22:57Yebiga kod poraza Zelje najgore mi pada sto se Virto povuce.
Mjzim Jemzu i Bjacu cigana. Hvala Željku Pejvanu.
- bagniadiluca
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
Krcato ko i obicnoTurkishAirlines je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:01Kako je na grbavici bilo, jel guzva na ulazima?Meraak1921 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 22:59Totalno nezasluzena pobjeda! Idemo dalje, dusmani sagnite se![]()
-
- Kontakt:
WAR kura.c od ovce
Hiros crveni, galic ruka, pun k gresaka sudija iz sobe, Izgleda war ce se koristiti samo kod provjere offside
Hiros crveni, galic ruka, pun k gresaka sudija iz sobe, Izgleda war ce se koristiti samo kod provjere offside
- feniksptica
- Kontakt:
Naporan si bola, sagni se gradu od 30000 stanovnika...te priče ubice, lištica su za malu djecu
-
- Kontakt:
kako ti je Jaro, jel te onaj Bjaco i dalje tebe pjovocija?JajanizPjedoja je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:03On isto pužOikamid je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:00Možda Sloboda sutra zabije pa će se vratitifeniksptica je napisao/la: ↑03 avg 2024, 22:57Yebiga kod poraza Zelje najgore mi pada sto se Virto povuce.
zar i ti sine Ivane!?
Neozbiljno Zeljo krenuo u sezonu s Krpicem kao vedetom, ne ide to, izgleda zavaljen Coric opasno 

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Resolute i 23 gosta.