Full HDuNbx je napisao/la:E sto je lijepo bez magle...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ode Kojasevic u Vardar
Dobra, odakle je naruci? Jel imaju dostavu na podrucju cijelog grada?PitarBordo je napisao/la:Evo kume samo za tebe https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5685217FpitarlOOk je napisao/la:Što nam nisi uslikao hranu da vidimo šta si naručio
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Hebibovic bivsi.
A ti Evandere mlati pahuljice sa mlijekom 0,9 masnocePitarBordo je napisao/la:Evo kume samo za tebe https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5685217FpitarlOOk je napisao/la:Što nam nisi uslikao hranu da vidimo šta si naručio

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 30 dec 2015, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Eto prilike da nam sleti koje pojacanje, dok se jos vidi prst pred okom.keli1946 je napisao/la:Full HDuNbx je napisao/la:E sto je lijepo bez magle...

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sarajevski derbi među osam svjetskih nogometnih praznika! (autorima najdraži)
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/saraje ... 65338.aspx
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/saraje ... 65338.aspx
Radi metla masalah 

Pominjao se jedno vrijeme. Ali dolaskom Reisa, milim da ne trazimo vise igraca njegovog kalibra.
Zamenik kapitena fudbalera Partizana, Stefan Babović, može da potraži novu sredinu, jer se više ne nalazi u planovima crno-belih.Ova vest, iako očekivana, odjeknula je fudbalskim kuloarima, jer je Stefan Babović dugo godina bio nezamenjivi član prvog tima Partizana.
Meutim, Babović se ne uklapa u koncepciju novog trenera crno-belih Ivana Tomića, koji mu je to saopštio u razgovoru oči u oči.
Ovo nije prvi put da Tomić obavlja neugodne razgovore sa igračima sa kojima je tokom karijere igrao u Partizanu. 2007. godine je kao sportski direktor morao da se zahvali tadašnjim liderima tima Ivici Kralju i Albertu Nađu.
Zamenik kapitena fudbalera Partizana, Stefan Babović, može da potraži novu sredinu, jer se više ne nalazi u planovima crno-belih.Ova vest, iako očekivana, odjeknula je fudbalskim kuloarima, jer je Stefan Babović dugo godina bio nezamenjivi član prvog tima Partizana.
Meutim, Babović se ne uklapa u koncepciju novog trenera crno-belih Ivana Tomića, koji mu je to saopštio u razgovoru oči u oči.
Ovo nije prvi put da Tomić obavlja neugodne razgovore sa igračima sa kojima je tokom karijere igrao u Partizanu. 2007. godine je kao sportski direktor morao da se zahvali tadašnjim liderima tima Ivici Kralju i Albertu Nađu.
pusti mi se spulje i odgovaranja na svaku recenicu i njihove interpretacije na svoj fix nacin !!!PitarBordo je napisao/la:A sad, pošto čekam dostavu na poslu, pa imam vremena da ti odgovorim malo opširnijecollector je napisao/la:Nemam ti ja sta gurati pod nos, ti si sam sve rekao i bez ikakvog razloga prozivas covjeka radi njegove izjave. Nek ponovi ako treba 1000 put a ne ko neki prije njega. I kakvog drugog razmisljanja bolan boli mene briga za svakog od njih meni je Sarajevo najbitnije al neofirno si poceo pricu o Kusturici i sigurno sa nekom namjerom.
Broj 1:Ja vala samo napisao da lik ponavlja izjavu evo godinu dana istu, rečenica od 14 riječi i to dvije riječi bile uzrečice radi. Nije to baš "sve", nije to "sve" tako kratko, složiti ćeš se?collector je napisao/la:Nemam ti ja sta gurati pod nos, ti si sam sve rekao
****************************************************************************************************************************************************************************
Broj 2:Tu si napisao "bez ikakvog razloga" i onda napisao razlog. Pa je l' bez razloga ili je "radi njegove izjave"?collector je napisao/la:bez ikakvog razloga prozivas covjeka radi njegove izjave
****************************************************************************************************************************************************************************
Broj 3:Neka ponovi, doista, ako se vratiš na moj početni post, te pročitaš u cijelosti možeš izvući zaključak de facto, a Tita mi i de jure da ja nisam napisao da on treba da to ponovi manje od 1.000 puta, tačnije nisam ga uopšte ograničio na neki ukupan broj ponavljanja te izjave, a uvidom u isti članak možemo zaključiti da ne da nisam veličao, nego uopšte spomenuo "neke prije njega", te osobe koje smo okarakterisali kao "neki prije njega" su ušli u priču kroz tvoj komentar.collector je napisao/la:Nek ponovi ako treba 1000 put a ne ko neki prije njega
Broj 4:Tu se već razlikujemo, mene ne boli ništa za njima, čak što više poštujem ih jer su indirektno zaslužni za neke veoma lijepe trenutke koje sam proveo uz klub. Mislim da pak trebaš više poštovanja pokazati prema gospodinu Kusturici i ostatku te ekipice, zaslužuju oni više od "boli me briga za svakog od njih".collector je napisao/la:kakvog drugog razmisljanja bolan boli mene briga za svakog od njih
Broj 5:Pazi sad ovo, totalno neočekivan zaplet u cijeloj priči: SVIMA NAM JE OVDJE SARAJEVO NAJBITNIJE... Nevjerovatno zar ne?collector je napisao/la:meni je Sarajevo najbitnije
Broj 6:Definiši neofirni početak? Šta tačno to znači? Je l' to ono "iz vedra neba" sam "odjednom" spomenuo Kusturicu? Šta sam trebao prvo prolog od 2.000 riječi napisati, a onda šta? Čekaj je l' cilj da bude priča "ofirna" ili "neofirna" ili je to obrnuta psihologija? Je l' to postoji dekret kojim se ne smije spomenuti niko od upravljačke strukture? Ovo za namjeru si u pravu, imao sam namjeru da napišem da je naš predsjednik ponovio ovo već nekoliko puta, gotovo od riječi do riječi, pa sam to i uradio jer sam u mogućnosti.collector je napisao/la:neofirno si poceo pricu o Kusturici i sigurno sa nekom namjerom
Mani me paranoje, nije svako ko napiše ovdje post ubačeni element, napisao jer je tako, i samo to napisao...
Na kraju krajeva nek ponavlja do 2050. godine, ja ću s vremena na vrijeme iskomentarisati "ponavlja jedno isto".
Stiže i hrana dok ja ovo ispisah.![]()
Ostalima se izvinjavam na dužem postu, evo jedan krompir za vaše muke:
fino sam te pitao sto beze prozivas covjek radi nekih njegovih slicnih i ponovljenih stavova, i sta to treba pricati kako bi zadovoljio tvoj ukus, pa kasnije prebacis eto on je funkcioner kluba i treba spominjati !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- PitarBordo
- Kontakt:
Hajde ti mene stavi na ignore jer mi se ne priča sa zidom, a i ne da mi se najprostije rečenice sad crtati tebi koji si stao u odbranu nečega što nije ni napadnuto.collector je napisao/la:pusti mi se spulje i odgovaranja na svaku recenicu i njihove interpretacije na svoj fix nacin !!!
fino sam te pitao sto beze prozivas covjek radi nekih njegovih slicnih i ponovljenih stavova, i sta to treba pricati kako bi zadovoljio tvoj ukus, pa kasnije prebacis eto on je funkcioner kluba i treba spominjati !!!

Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da imaju donekle, meni kancelarije na Ilidži, iChicken se zove restoran mislim - ovo im je možda jedina dobra stvar, ako ništa bar za fotkat.pasica je napisao/la:Dobra, odakle je naruci? Jel imaju dostavu na podrucju cijelog grada?

Pa dobro ubit' će te ta dijeta, zglajsat' ćeš do prvog pojačanja...Evander je napisao/la:A ti Evandere mlati pahuljice sa mlijekom 0,9 masnoce

Samo Saraj'vo.
Gurbeti kontaktirali Burekovica.
Steta bi bilo,po mom misljenju,da ga mi ne dovedemo. Mladi je reprezentativac,a igra l.beka,dakle poziciju gdje je nama neophodan igrac.
Steta bi bilo,po mom misljenju,da ga mi ne dovedemo. Mladi je reprezentativac,a igra l.beka,dakle poziciju gdje je nama neophodan igrac.
Prije su lupanja bila, sad je definitivno.THEC je napisao/la:po koji put ?kinosvra je napisao/la:Hebibovic bivsi.
Steta, nije ni dobio kako treba priliku, a mogli smo ga posuditi nekome do kraja sezone i to je bolja opcija nego raskid ugovora.kinosvra je napisao/la:Prije su lupanja bila, sad je definitivno.THEC je napisao/la:po koji put ?kinosvra je napisao/la:Hebibovic bivsi.
Sta je sa Alispahicem ?
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ceka se eksplozija na proljece!YNWA je napisao/la:
Steta, nije ni dobio kako treba priliku, a mogli smo ga posuditi nekome do kraja sezone i to je bolja opcija nego raskid ugovora.
Sta je sa Alispahicem ?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Ceka se eksplozija na proljece!YNWA je napisao/la:
Steta, nije ni dobio kako treba priliku, a mogli smo ga posuditi nekome do kraja sezone i to je bolja opcija nego raskid ugovora.
Sta je sa Alispahicem ?
3:56
'udri ga mehmede'

- PitarBordo
- Kontakt:
FK Sarajevo sezonu nastavlja bez Milana Stepanova:
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/fk- ... anova/2787

http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/fk- ... anova/2787

Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 28 gostiju.