Premijer liga BiH - aktuelno
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Izgleda da samo na jugu postoje narkomani i klosari, opet na sjeveru hz su sve magistri i muzicari koji barataju sa trubom, krezubi uhljupi
MunZe konZa
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ajde kone pricajte malo o milionima,4 mjestu,evropi niste dugo dok se borite za vazduh
Sreca pa idu Velezu koji je u gorem stanju od njih,to ako ih ne izvadi nista nece.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Istu statistiku ima i protiv Veleza 3-1-4zaostrog je napisao/la: ↑04 avg 2024, 00:20Toni Karačić fakat zanimljiv kontra velikih imena.
Prema transfermarktu, kontra Željezničara ima 6-0-2 i to svaku na Grbavici dobio. Kući ne samo sa Širokim, nego i Posušje, GOŠK.![]()
Protiv Zrinjskog ima 4-3-3.
Protiv Sarajeva je najlošiji, što je izrazito čudno obzirom da je uglavnom vodio Široki, ali tu ima 3-1-4. Na Koševu tek remi iz aprila 2010. (prva nakon ubistva Vedrana).
Znam da ti nismo dragi ali nemoj mitomanisati

https://www.transfermarkt.com/toni-kara ... ner_id/628
- feniksptica
- Kontakt:
Pa je l traze zajedništvo il se psuje.
Pošten covjek ne zna sta da radi igračima.
Pošten covjek ne zna sta da radi igračima.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Treba cuvati samo zdrav i jak "dzemat". Ahbabu, slazemo se znaci za TM87. Sellam za bracu dzihadiste.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 avg 2024, 00:19Poznati pacijenti koji se predstavljaju kao nasi navijaci i njihova skripta. Dzaba vam ove dijabole koji prave account svaka dva mjeseca, Manijaci ce i dalje biti najveca i najorganizovanija grupa u drzavi![]()
PS Nema veze sto ih posao veze za braću Srbe, bitno je da je dzemat zdrav i jak ! Zdrav i jak dzemat - zdrava i jaka grupa !
Laku noc i Alajhmanet braći!

Zadnja izmjena: OsmaDolazi, dana/u 04 avg 2024, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Meraak1921 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 00:17Sta je ovo sa pitarima, sutra kad ih drugoligas mlatne.. mlatnem im sekane u rupe

Za rasturanje droge daleko najbolja grupaKONTRASVIH je napisao/la: ↑04 avg 2024, 00:19Poznati pacijenti koji se predstavljaju kao nasi navijaci i njihova skripta. Dzaba vam ove dijabole koji prave account svaka dva mjeseca, Manijaci ce i dalje biti najveca i najorganizovanija grupa u drzavi![]()

-
- Kontakt:
Po cemu smo u gorem stanju ako moze objasnjenje? Zadnje tri pripremne dobili bez primljenog gola. Igramo kuci pred svojom publikom. Mislim moze nas i Gosk dobiti lopta je takva ali po cemu si donio zakljucak da smo u gorem stanju i da je Velez los
- feniksptica
- Kontakt:
Zbog tog sto su vas Andorci zveknuli 5-1
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ako mu je to argument neka isteka modem iz zida ili ugasi mobilne podatke i ide na spavanje

Prvo skupite muda da napadnete skripare nakon 15 godina kukavičluka pa onda nekom nesta pisite.OsmaDolazi je napisao/la: ↑04 avg 2024, 00:32Treba cuvati samo zdrav i jak "dzemat". Ahbabu, slazemo se znaci za TM87. Sellam za bracu dzihadiste.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 avg 2024, 00:19Poznati pacijenti koji se predstavljaju kao nasi navijaci i njihova skripta. Dzaba vam ove dijabole koji prave account svaka dva mjeseca, Manijaci ce i dalje biti najveca i najorganizovanija grupa u drzavi![]()
PS Nema veze sto ih posao veze za braću Srbe, bitno je da je dzemat zdrav i jak ! Zdrav i jak dzemat - zdrava i jaka grupa !
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Ne znam, zivili ste u nekom blagostanju par sezona. Sad ove turbulencije, otkazi, realno sramoćenje u Europi. Malo ce vas uzdrmati, uz sve to losija ekipa nego prošle sezone.
Dok je kod Zelje sve ovo sto im se desava postalo normalno i sazivili su se s tim.
To moze jedino bit. Da vas uzmu dok jos niste zbrojili redove sto se kaže
Dok je kod Zelje sve ovo sto im se desava postalo normalno i sazivili su se s tim.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako ti mislis da su utakmice protiv drugoligašlih ekipa Nevesinja i Rudeša neki pozitivan znak onda dobro.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 avg 2024, 00:34Po cemu smo u gorem stanju ako moze objasnjenje? Zadnje tri pripremne dobili bez primljenog gola. Igramo kuci pred svojom publikom. Mislim moze nas i Gosk dobiti lopta je takva ali po cemu si donio zakljucak da smo u gorem stanju i da je Velez los
Mislim da ste losiji nego prošle sezone to svakako,i po papiru igrackog kadra,sa losijim trenerom nego prosle godine,mislim da necete medju 4 ako se nesto drasticno ne promjeni.
Naravno što neznaci da nebi volio da pobjedite Zeljeznicar i nadam se da hocete

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ma dje cemo to,nemamo damu,nebi bilo lose da se informises prije nego lupis internet ratniceavanti003 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 00:40Prvo skupite muda da napadnete skripare nakon 15 godina kukavičluka pa onda nekom nesta pisite.OsmaDolazi je napisao/la: ↑04 avg 2024, 00:32Treba cuvati samo zdrav i jak "dzemat". Ahbabu, slazemo se znaci za TM87. Sellam za bracu dzihadiste.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 avg 2024, 00:19
Poznati pacijenti koji se predstavljaju kao nasi navijaci i njihova skripta. Dzaba vam ove dijabole koji prave account svaka dva mjeseca, Manijaci ce i dalje biti najveca i najorganizovanija grupa u drzavi![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ona utakmica u evropi ne moze biti mjerilo kvalitete nekog tima. Mi smo 2021 dobili AEK pa nas par dana poslje uze Rudar iz Prijedora kuci. Bilo je promjena u ekipi ali ako neko moze zaliti za Emirom Halilovicem i Dzaficem koji su zamjenjeni sa ovim Gruzijcem i Jevtovicem te Domicem i Zvonicem koji su zamjenjeni Mehremicen i Savicem onda stvarno ne znam.feniksptica je napisao/la: ↑04 avg 2024, 00:41Ne znam, zivili ste u nekom blagostanju par sezona. Sad ove turbulencije, otkazi, realno sramoćenje u Europi. Malo ce vas uzdrmati, uz sve to losija ekipa nego prošle sezone.
-
- Kontakt:
Je li ovo pravdaju i ovo za džemat.
Vi stvarno nemate mjere.
Vi stvarno nemate mjere.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: laszlo, NeSamSafetee, Venom i 40 gostiju.