Hajde molim vas nemojte se samo vi javljati da nekog guraju stranke,pa tvoj klub gura jedna stranka a svi znamo koja zatoMrRamiz je napisao/la: ↑11 feb 2020, 19:56Zenicki alkari su postali veca gamad cak i od vrapcicke seljadije.
Umislili jadnici da su neki ozbiljan klub,a trenutno su u borbi za opstanak u ligi.
Omalovazavaju najveceg trenera u historiji bih nogometa gospodina Amara Osima samo zbog licne ljubomore i zavisti.
Duguju po 9 plata igracima,šef kluba im je kriminalac,stranke ih guraju....i Bog zna sta sve ne.
Mene bi bilo sramota kur.citi se po forumu dok razne stranke guraju moj klub
Ali sta ce zenicki alkari ,oni svakako ne znaju ni sta je stid niti sta je sram
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Zato si ti profesor na filozofskom fakultetu, lupas gluposti, pravis se insajder, u sve se razumijes, a svaki post ti cirkus od razmisljanja i crkavas od zavisti...Radmilo87 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 18:14Ovaj vanja je najdebilniji od svih pitara na forumu, niko ga ne benda ni za šta, visi na prepucavanjima, nametan, dosadan, tobe orgija a on se šlepa, eto da i on bude dio necega, a fore i fazoni mu na nivou ucenika petog razreda osnovne škole i to one specijalne osnovne škole
Ma takvim kao ti ima svaki dan postove da pisem...
Kad se samo sjetim tvojih postova o Akademiji i zemljistu u Butmiru...UBITE SE...

- ThrillerHz
- Kontakt:
MrRamiz je napisao/la: ↑11 feb 2020, 19:56Zenicki alkari su postali veca gamad cak i od vrapcicke seljadije.
Umislili jadnici da su neki ozbiljan klub,a trenutno su u borbi za opstanak u ligi.
Omalovazavaju najveceg trenera u historiji bih nogometa gospodina Amara Osima samo zbog licne ljubomore i zavisti.
Duguju po 9 plata igracima,šef kluba im je kriminalac,stranke ih guraju....i Bog zna sta sve ne.
Mene bi bilo sramota kur.citi se po forumu dok razne stranke guraju moj klub
Ali sta ce zenicki alkari ,oni svakako ne znaju ni sta je stid niti sta je sram

1946~
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Pa bolan ove fore se prosipali u osnovnim skolama a ko ih prospe dobije po glavi...
Oj Boze... Humor je odraz inteligencije, a tvoj ljudino., ako ti je ovo humor, nije veci od trenutne temperature zraka.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Iako je zeljo ispunio uvjete za fanima,kloc musija ga nije htio prodati
Vjerovatno mu je licno obecana lova od suparnickih klubova
Samo je dokazao kako ste mali klub,i ako Bog da sljedece sezone ste u 1 ligi federacije
Raspali se dabogda ,kad gurate tudje interese ispred svojih znate kako ste mali
Klocevi kenjansko-dobojski
Samo je dokazao kako ste mali klub,i ako Bog da sljedece sezone ste u 1 ligi federacije
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Za covjeka koji je smislio ime HapicaRadePaprica, zar se ocekuje nesto vise?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Nek’ ste vi odraz kulture i inteligencije.Kakvim imenom ovo nazivaš?Jeli ovo humor?Znaš kako se za ovo zubi saspu.Koji je ovo nivo inteligencije?
Eno izbacili prosjake u Istanbulu...

Pa ne može se avionom ici , a kartu ne platiti...
Oni kontali nema revizora kad polete...

MrRamiz je napisao/la: ↑11 feb 2020, 23:17Iako je zeljo ispunio uvjete za fanima,kloc musija ga nije htio prodati

Prvo zecu da bude redovna plata, da ga ne zabole leđa svaki put kad ode na bankomat, pa onda za Fanima pare

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Dupeuvlakivacbhpremierliga12 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 23:17Za covjeka koji je smislio ime HapicaRadePaprica, zar se ocekuje nesto vise?
Tatamata1946 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 22:45Ja ne mogu da vjerujem da nisu obisli sve nacelnike i opstine i nasli neku jeftiniju soluciju i malo pripazili Nama nema veze sto je covjek milioner. Ja sve konto u Butmiru cemo dobiti zemljiste skoro djaba pa zato hocemo tamo
Zna li se vec termin utakmice protic TC? Valjda ce biti nedjelja da mozemo doci i mi koji imamo samo nedjelju slobodnu a ima nas puno takvih
A moze i subota u vecernjem terminu![]()

Hajde što si glup, nego nakon onog kriminala sa poljoprivrednim zemljištem i malverzacijama sa PD Butmir sada bi htjeli da vam se državna zemlja poklanja, viši level poglupi pitar, a gazda milioner

MIHAJLOVIĆ !
-
- Kontakt:
E vidis po ovom tvom postu se vidi da nemas vise od 16 godina. Kad se vec pravis pametan pitaj nekog starijeg kako se govorilo na Grbavici za Radeta Papricu, vjerujem da ce ti objasniti.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 23:17Za covjeka koji je smislio ime HapicaRadePaprica, zar se ocekuje nesto vise?
ljubavi što te rodi klasa radnička...
Njemu je bitno da ispuni cilj..po ko zna koji put da se uvuce u paksu. Klasicni pusikurac. To sto je ispo debil, nema vezeNajtrofejniji21 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 00:01E vidis po ovom tvom postu se vidi da nemas vise od 16 godina. Kad se vec pravis pametan pitaj nekog starijeg kako se govorilo na Grbavici za Radeta Papricu, vjerujem da ce ti objasniti.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 23:17
Za covjeka koji je smislio ime HapicaRadePaprica, zar se ocekuje nesto vise?

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Zvali ga hapica jer je hapo saigracima novcanike i garderobu iz svlacionice
-
- Kontakt:
Kakve bola uslove, nece coek da igra za 600 maraka i topli obrok.MrRamiz je napisao/la: ↑11 feb 2020, 23:17Iako je zeljo ispunio uvjete za fanima,kloc musija ga nije htio prodati

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
****, neće vama da ga da jeftinije. Gledaš svoj ispred Želješčarovog interesa, stidi se Mušlija.MrRamiz je napisao/la: ↑11 feb 2020, 23:17Iako je zeljo ispunio uvjete za fanima,kloc musija ga nije htio prodati
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Jel doso Fana ba
SDA u koaliciji sa liberalima iz Azije.
Win-win.
Win-win.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.