FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 31 dec 2015, 12:03

pitarlOOk je napisao/la:Kaže Dino u tariguzu današnjem da je največa plata fudbalera kod nas 8.000 maraka :hmmmmm:
Kaže onaj neki dan da je Stepanov vratio 50.000 (nečega) da bi dobio čiste papire... Ako je on ima najveću platu... Onda je sudeći po ovom što reče koliko je vratio - vratio sve pare koje je zaradio i doplatio... Hahaha, šta kaže vratio 50k za papire... A najveća 8.000 KM... :urnebes:
Samo Saraj'vo.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 31 dec 2015, 12:03

Moguće je da je Benki i bila malo veća plata, može biti da je uz dogovor sa upravom za radi ostanka i smanjio.. onako lupam, jer sam procitao da bi mogao ići, a njemu se kao ne ide.. Sad ne znam kolika je onim Brazilcima, ...na njih sam zaboravio, možda je njima slična ko Benki, znam da su u Mijanmarskoj ligi primali veću platu, al zbog ješića pristali su da dođu kod nas uz manju platu... al na kraju krajeva i ne zanima me previše..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 31 dec 2015, 12:11

ni ja se previše ne zamaram, znam da im je bruka veća plata nego moja, ako imaju računicu i dubinu džepa nek daju i 20 milja eura baš me briga, samo ja u konačnici hoću rezultat i lijepu igru, kad već dajem cenera. Ja samo znam da smo prije mogli samo sanjati da igrač Sarajeva ima 80-100 milja godišnje, znam da se po sezoni Matiji Matku trebalo dati 30 milja i to nam je bila misaona imenica, sad je sve hvala Bogu drugačije
Mosa RajvoSa

YNWA
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la YNWA » 31 dec 2015, 12:15

PitarBordo je napisao/la:
pitarlOOk je napisao/la:Kaže Dino u tariguzu današnjem da je največa plata fudbalera kod nas 8.000 maraka :hmmmmm:
Kaže onaj neki dan da je Stepanov vratio 50.000 (nečega) da bi dobio čiste papire... Ako je on ima najveću platu... Onda je sudeći po ovom što reče koliko je vratio - vratio sve pare koje je zaradio i doplatio... Hahaha, šta kaže vratio 50k za papire... A najveća 8.000 KM... :urnebes:
Zaboravio si lovu koja se dobije na ruke ;-)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

wwwfcsarajevoba
Kontakt:

Post Postao/la wwwfcsarajevoba » 31 dec 2015, 12:18

Titula prvaka, otvorenje Trening centra, otplata poreskog duga - Šta je obilježilo 2015. godinu FK Sarajevo

http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/tit ... ajevo/2790

High

Post Postao/la High » 31 dec 2015, 12:19

slika

Da nam predstojeća bude mnogo bolja. :bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 dec 2015, 12:58

wwwfcsarajevoba je napisao/la:Titula prvaka, otvorenje Trening centra, otplata poreskog duga - Šta je obilježilo 2015. godinu FK Sarajevo

http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/tit ... ajevo/2790
Upravo zbog ovog će 2016. godina biti teška za preživjeti. Ovi projekti su veoma uspješni od kampa do otplate duga, međutim sad nam treba mnogo više stvari za nove projekte i raja će biti nezadovoljna ako se ne bude ništa dešavalo a ustvari za veće projekte, tipa stadiona, su nam ruke vezane. Ne možemo sami..
S obzirom na razvijenost našeg kluba 2016. godina će biti neuspješna ako ne osvojimo jedan trofej, od toga ne treba bježati i to svi treba da znamo. NIsmo mi više klub sa anonimusima u ekipi, sa dugovima na sve strane.. MI smo respektabilan klub koji svake godine mora napraviti dobar rezultat.
Ukoliko pak i ne osvojimo ništa što je veoma moguće, opravdati se moramo dobrim nastupom u evropi, minimalno 3 petkolo Evropske lige.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 31 dec 2015, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 dec 2015, 13:05

YNWA je napisao/la:
Ma sto posto je vratio lovu... Šta sve nećemo izmisliti samo da nešto uveličamo... :lol:
Samo Saraj'vo.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 31 dec 2015, 13:20

pa vjerovatno nam i jeste 8 milja najvecha plata,sa tim da se i cardiff neshto dodatno uchipi[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 31 dec 2015, 13:33

YNWA je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la: Kaže onaj neki dan da je Stepanov vratio 50.000 (nečega) da bi dobio čiste papire... Ako je on ima najveću platu... Onda je sudeći po ovom što reče koliko je vratio - vratio sve pare koje je zaradio i doplatio... Hahaha, šta kaže vratio 50k za papire... A najveća 8.000 KM... :urnebes:
Ma sto posto je vratio lovu... Šta sve nećemo izmisliti samo da nešto uveličamo... :lol:
Ne znam da li je vratio lovu, ali sigurno je "zaradio" preko 50k.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 31 dec 2015, 13:52

Stepanov ne bi izasao iz kuce za 4.000€.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 31 dec 2015, 13:53

slika

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 dec 2015, 13:54

Bolanos je napisao/la:Stepanov ne bi izasao iz kuce za 4.000€.
Kako to misliš ne bi? Čovjek još i platio, samo da izađe iz kuće. :urnebes:
Samo Saraj'vo.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 31 dec 2015, 13:57

Pa mislim da za tu platu sigurno ne igra (ne igra on svakako da je milion plata :rol: ). Vratio je on druze qrac moj. :rol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 dec 2015, 14:02

Bolanos je napisao/la:
Pa mislim da za tu platu sigurno ne igra (ne igra on svakako da je milion plata :rol: ). Vratio je on druze qrac moj. :rol:
Jedino kod nas se može prolomiti priča da je igrač kao Stepanov vratio pare da dobije papire. :lol:
Samo Saraj'vo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 dec 2015, 14:18

Prizna Dino da smo uradili lošu transfer politiku zadnji put (dobro to smo i i znali) i da smo izašli izvan okvira buđeta eto koliko nas je titula koštala i taj pritisak osvajanja titule pod moranjem. Bacalo se na svakakve igrače da bi došli do titule, a neki nisu odigrali ni 10 utakmica sve zajedno. Pa sada Ješa čisti gomilanja igračkog kadra da bi se napravilo mjesta za prava pojačanja i talentovane juniore za koje Tan zahtjeva da moraju biti u sklopu 1 tima i da se lagano uključuju u prvih 11. A više se ne smije izaći ni marke iznad okvira buđeta u suprotnom neki lete. Eto oni koji su godinama forsirali priču oko naše djeca mogli bi uskoro uživati gledajući ih češće na terenu pa vidimo na kraju šta će ispasti.

Sretno nam u 2016 godini.
SRETAN BROJ - 1725

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 31 dec 2015, 14:20

Moguce da je najveca plata 8k maraka, ali onda su im bonusi dzinovski :D pobjeda, remi, gol, asistencija clean sheet, minute na terenu itd. Plus, ono nase 'na ruke', koje se vecinom daje u nekoliko rata, ne odmah sve. Ne vjerujem da bi Dino lagao za plate...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 dec 2015, 14:24

sarajevo46 je napisao/la:
slika
Od ovog bi dobro bilo kalendar napraviti.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 dec 2015, 14:28

muhamedhulk je napisao/la:Moguce da je najveca plata 8k maraka, ali onda su im bonusi dzinovski :D pobjeda, remi, gol, asistencija clean sheet, minute na terenu itd. Plus, ono nase 'na ruke', koje se vecinom daje u nekoliko rata, ne odmah sve. Ne vjerujem da bi Dino lagao za plate...
Svi kriju plate jer je to rak rana svih uprava posebno u ovim velikim klubovima jer u slučaju neuspijeha, a da se javno prizna da su plate visoke lete glave pod pritiskom navijača, zato to svi i kriju. Jednostavno je niko ne trpi visoke plate, a rinaku rezultate to je tako danas u fudbalu posebno u BiH.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 dec 2015, 14:32

Kada se spominje u medijima okvirni buđet odmah mi skoči pritisak jer ne znam koliki je bio buđet iz kojeg smo okvirno izašli :?
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.