Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A onaj treći Kazahstancimadr.van nostrand je napisao/la:onaj ode arapima, ovaj ce kinezima i demo dalje
Seres?Evander je napisao/la:Stafan Babovic pred potpisom za Sarajevo.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Pa sjecas se ko je prvi ovdje rekao za TA da ce biti sponzor?Zip je napisao/la:@evander brate od kad si se ti poceo druziti s upravom pa znas ovakve informacije?
Ma jok zezam te malojoker90 je napisao/la:Vidim da mi je post stvarno prijavljen.Burberry46 je napisao/la:BAN 10 danajoker90 je napisao/la:Valjda se dogovore ipak!A evo ovi pisu da dolazi..![]()
Tvojih ruku djelo?
Znaci i Zukan indirektno potvrdioZukanovic je napisao/la:Aj meni posalji PP odakle to znas. da vidimo jest isti izvor.
Haha a i zukan ima provjerene info proso mu je ponedeljak a vi njemu i dalje vjerujeteAdiFKS je napisao/la:Znaci i Zukan indirektno potvrdioZukanovic je napisao/la:Aj meni posalji PP odakle to znas. da vidimo jest isti izvor.
On je vec sa Partizanom zavrsiomuhamedhulk je napisao/la:Mene zanima na koju 'foru' da Babovic dodje u Sa?Platu mu ne mozemo dati preveliku, igrace protiv žnj igraca, i igrace na terenima koji su katastrofalni. Drugo, on ima ugovor jos dvije godine, i ne vidim razloga da ga partizan dadne za dz, a uvijek ga mogu 'uvaliti' nekom klubu za finu sumu. Hajde, neka se i igrac sta pita, ne vidim cilj igranja za Sa, osim da je bas neki fanatik za Sarajevom ???
Naravno da bi volio da dodje, makar na polusezonu, da se malo razigramo, ali iskreno ga ne ocekujem.
Ja sam procitao da novi trener ne racuna na njega...plus da ga nesto navijaci ne gotive..ali nije pisalo nista vezano oko raskida ugovora.zagorski je napisao/la:On je vec sa Partizanom zavrsiomuhamedhulk je napisao/la:Mene zanima na koju 'foru' da Babovic dodje u Sa?Platu mu ne mozemo dati preveliku, igrace protiv žnj igraca, i igrace na terenima koji su katastrofalni. Drugo, on ima ugovor jos dvije godine, i ne vidim razloga da ga partizan dadne za dz, a uvijek ga mogu 'uvaliti' nekom klubu za finu sumu. Hajde, neka se i igrac sta pita, ne vidim cilj igranja za Sa, osim da je bas neki fanatik za Sarajevom ???
Naravno da bi volio da dodje, makar na polusezonu, da se malo razigramo, ali iskreno ga ne ocekujem.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Ferroviere1987, nedimmmm1337, pitarcenga, Ramirez i 85 gostiju.