FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pa bolje da ste vratili lazara popovica i da ste vratili onog redjepija ovaj igrac nije za vas klub
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- JosipBukal
- Kontakt:
E baš se obradova za ovog Turkovića. Vidim da je naše dijete a to je još dodatni plus. Valjda je sve istina. Ne mogu ga se sjetiti iz omladinskih kategorija. Zna li neko ko je iz njegove generacije i zašto tada nije potpisao.
amypitar je napisao/la:Nikad nisam cuo za Turkovica.
Znam da je 6 igraca poniklo kod vas, i ne vidim tu sad bog zna kakav hvalospjev .
Kad kazem na godine mislio sam opcenito na prvi sastav vase ekipe.
Bucan,Selimovic,Jamak,itd po meni niti su mladi niti imaju neki kvalitet, da bi od njih mogli nesto zaradili.Nikako mi se to ne uklapa u vašu klupsku politku podmlađivanja ekipe.
a rodila majka sto se brinu za nasRule_hz je napisao/la:pa bolje da ste vratili lazara popovica i da ste vratili onog redjepija ovaj igrac nije za vas klub

Kad počne sezone možemo o tome pričati, za sad se sve to svodi na špekulacije.amypitar je napisao/la:Nikad nisam cuo za Turkovica.
Znam da je 6 igraca poniklo kod vas, i ne vidim tu sad bog zna kakav hvalospjev .
Kad kazem na godine mislio sam opcenito na prvi sastav vase ekipe.
Bucan,Selimovic,Jamak,itd po meni niti su mladi niti imaju neki kvalitet, da bi od njih mogli nesto zaradili.Nikako mi se to ne uklapa u vašu klupsku politku podmlađivanja ekipe.
Na kraju krajeva, podmladiti ekipu ne znači staviti 11 mladih igrača u prvu postavu, dovoljno je imati njih par u prvoj postavi (Zolotić, Čolić, Sadiković, Hasanović, Kvesić) i njih par na klupi (Memija, Kjosevski, Bajić, Alibašić).
Ponavaljam, kada počne sezona, gdje ja lično očekujem još kojeg juniora u prvom timu, onda možemo o tome diskutovati.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- JosipBukal
- Kontakt:
A kad se več pitari zanimaju da im kažem da vrijedi više od njihovih zadnjih pojačanja po transfarmark iako su najavljivali " kapitalce " al ipak Amar je Amar a Ibraković je Ibraković. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem 

za nasu ligu duljevic je kapitalacJosipBukal je napisao/la:A kad se več pitari zanimaju da im kažem da vrijedi više od njihovih zadnjih pojačanja po transfarmark iako su najavljivali " kapitalce " al ipak Amar je Amar a Ibraković je Ibraković. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem
za nasu ligu mladi reprezentativac i buduci A reprezentativac makedonije je kapitalac

travnik-lovcen-lovcen -travnik i nije neka karijera
JosipBukal je napisao/la:E baš se obradova za ovog Turkovića. Vidim da je naše dijete a to je još dodatni plus. Valjda je sve istina. Ne mogu ga se sjetiti iz omladinskih kategorija. Zna li neko ko je iz njegove generacije i zašto tada nije potpisao.
Nista ne brini,Nedo je vas igrac.
Vidim da za narednu sezonu, spremate jaku ekipu.Bice ovo jako neizvjesno prvenstvo, sto se tice vrha tabele Premijer lige.
Bolje ti je daJosipBukal je napisao/la:U situaciji smo kada bukvalno moramo prihvatiti iole ozbiljniju ponudu za igrače. Zola vrijedi sigurno 500000 eur ali mislim da bi pored toga bilo važno staviti i 10 do 15 % od idučih transfera pošto je mlad i sigurno če se još prodavati za veče pare.

btw.
Gosp. Adžem sretno na novom poslu. Nadam se da vas neće šikanirati kao vašeg prethodnika i na kraju sezone vas nabiti nogom.
SRETAN BROJ - 1725
- TMmanija2012
- Kontakt:
Evo pitara dosli da nam daju koji savijet..nićim izazvani 

Ok, čestitam ti na kapitalcu iz Travnika, valjda će iduće sezone dostići cijenu od 500 000 eura kao Zolotić, ipak ti imaš velikog smisla da odrediš pravu cijenu igraču.JosipBukal je napisao/la:A kad se več pitari zanimaju da im kažem da vrijedi više od njihovih zadnjih pojačanja po transfarmark iako su najavljivali " kapitalce " al ipak Amar je Amar a Ibraković je Ibraković. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem
SRETAN BROJ - 1725
pročitaj post josipa b pa onda reci cime smo izazvaniTMmanija2012 je napisao/la:Evo pitara dosli da nam daju koji savijet..nićim izazvani

- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
sacekaj ove druge pa se javi o kapitalcima...pozzzpitic je napisao/la:Ok, čestitam ti na kapitalcu iz Travnika, valjda će iduće sezone dostići cijenu od 500 000 eura kao Zolotić, ipak ti imaš velikog smisla da odrediš pravu cijenu igraču.JosipBukal je napisao/la:A kad se več pitari zanimaju da im kažem da vrijedi više od njihovih zadnjih pojačanja po transfarmark iako su najavljivali " kapitalce " al ipak Amar je Amar a Ibraković je Ibraković. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- super
- Kontakt:
eura 180kTeaM87 je napisao/la:Za Zolotica samo od naknada za treniranje imamo 200 000 KM
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
ja sam isto očekivao upad anamo onih ali eto ne kontam kako su ovako napasni isto muha na ..... ne znam čemu i ko su oni da našoj svetinji i nama drže prodike obični torpedisti formirani samo sa jednim ciljem i dovoljno sam reko neću više.
180k eura za treniranje ? ako je tako, onda mi njega mozemo komotno dat za nekih 400k eurasuper je napisao/la:eura 180kTeaM87 je napisao/la:Za Zolotica samo od naknada za treniranje imamo 200 000 KM
FKŽ !
- JosipBukal
- Kontakt:
Bolje ti je da
nego da lupaš gluposti kao inače. Čuj 500 000 eura
btw.
Gosp. Adžem sretno na novom poslu. Nadam se da vas neće šikanirati kao vašeg prethodnika i na kraju sezone vas nabiti nogom.[/quote]
Niko nikoga nije šikanirao , bar mi to u našem klubu ne radimo. Poslije Amarovog odlaska sa klupe poslije Viktorije, Dini je data prilika, baš da pokažemo da nikoga bez razloga ne šikaniramo. Nije se pokazalo da je kalibar trenera za jednog Želje i to je to.

btw.
Gosp. Adžem sretno na novom poslu. Nadam se da vas neće šikanirati kao vašeg prethodnika i na kraju sezone vas nabiti nogom.[/quote]
Niko nikoga nije šikanirao , bar mi to u našem klubu ne radimo. Poslije Amarovog odlaska sa klupe poslije Viktorije, Dini je data prilika, baš da pokažemo da nikoga bez razloga ne šikaniramo. Nije se pokazalo da je kalibar trenera za jednog Želje i to je to.
- super
- Kontakt:
tako se krece izmedju 400k i 500k eura ko izdvoji..TeaM87 je napisao/la:180k eura za treniranje ? ako je tako, onda mi njega mozemo komotno dat za nekih 400k eurasuper je napisao/la:eura 180kTeaM87 je napisao/la:Za Zolotica samo od naknada za treniranje imamo 200 000 KM
Jel ono za adilovica bio zainteresovan minhen 1860 vi tražili 650k
- super
- Kontakt:
jeste,na kraju dobili 270k eura al i 3 osvojena trofejavalter22 je napisao/la:Jel ono za adilovica bio zainteresovan minhen 1860 vi tražili 650k
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.