ja se bar docepao grada a neki i dalje zive u seocetu pored mostara.LIVADA JE UVIJEK LIVADARASanticeva je napisao/la: ↑02 nov 2021, 10:58Drži se jednog od okolnih sela kod Banja Luke odakle si šljego u grad čim ti se pružila prilika, a mi ćemo sa nama lako.
Hvala ti što se brineš za nas, slobodno doniraj klubu koji ti je očito prvi u srcu![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koeficijenti naših klubova u Europi:
150. FK Sarajevo - 7.250
157. HŠK Zrinjski - 7.000
302. NK Široki Brijeg - 3.500
335. FK Borac - 3.000
344. FK Željezničar - 3.000
370. FK Velež - 2.000
386. FK Radnik - 1.000
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 02 nov 2021, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvala Amaru Osimu i svim ostalim željovcima koji su doprinijeli da bude ovakvo stanje u našem Željkanu. Nisam nikad mislio da ću ih gledati ovakve i na putu ka federalnoj, ovo se zove živiti svoje snove. Živi i zdravi bili! Šampanjac!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jel tako Morteme da pobjednik kupa ove godine počinje u drugom kolu kvalifikacija sljedeće godine
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Beduin
- Kontakt:
Ako se nastavite talasati nema druge nego vam poslati novog Nanica i Dudakovica da vas vrati u sela, koferi su vam svakako spakovani jos od '95, sami ste tako izjavljivaliVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑02 nov 2021, 11:08ja se bar docepao grada a neki i dalje zive u seocetu pored mostara.LIVADA JE UVIJEK LIVADARASanticeva je napisao/la: ↑02 nov 2021, 10:58Drži se jednog od okolnih sela kod Banja Luke odakle si šljego u grad čim ti se pružila prilika, a mi ćemo sa nama lako.
Hvala ti što se brineš za nas, slobodno doniraj klubu koji ti je očito prvi u srcu![]()

Nego, steta sto se nije radilo na ujedinjenju Lige Federacije i RS, sigurno bi se igrale kvalitetnije utakmice sa vise zara, ali vjerovatno i sa dosta vise ekscesa i ispada navijaca. Medjutim, poostrenim kriterijima kaznjavanja se moraju natjerati navijaci/publika da vise misle o sportu i uzivaju u fudbalu, umjesto sto se bave politikom i huskackom retorikom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Jbg malo si kontradiktoran.a i upadljivo glupBeduin je napisao/la: ↑02 nov 2021, 11:37Ako se nastavite talasati nema druge nego vam poslati novog Nanica i Dudakovica da vas vrati u sela, koferi su vam svakako spakovani jos od '95, sami ste tako izjavljivali![]()
Nego, steta sto se nije radilo na ujedinjenju Lige Federacije i RS, sigurno bi se igrale kvalitetnije utakmice sa vise zara, ali vjerovatno i sa dosta vise ekscesa i ispada navijaca. Medjutim, poostrenim kriterijima kaznjavanja se moraju natjerati navijaci/publika da vise misle o sportu i uzivaju u fudbalu, umjesto sto se bave politikom i huskackom retorikom.
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Da se malo podsjetimo ne skodi nistakillafrommanilla je napisao/la: ↑28 jul 2021, 15:25I ovakvi smo, slozit ces se, itekako konkurentni za titulu i ja ne vidim nijedan drasticno jaci tim od nas trenutno

- Beduin
- Kontakt:
Tupko, ovo je forum, a ne fudbalski stadion. Hvalis se bijegom iz sela u grad, samo sam se nadovezao na tu pricu, bradati.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑02 nov 2021, 11:41Jbg malo si kontradiktoran.a i upadljivo glupBeduin je napisao/la: ↑02 nov 2021, 11:37Ako se nastavite talasati nema druge nego vam poslati novog Nanica i Dudakovica da vas vrati u sela, koferi su vam svakako spakovani jos od '95, sami ste tako izjavljivali![]()
Kazem da bi bilo lijepo na stadionima slusati navijace kako bodre svoju ekipu, umjesto slusati bosanske srbe i hrvate kako velicaju osudjene ratne zlocince i ismijavaju genocid koji su pocinili njihovi narodi. Tad ni na forumima ne bismo morali pisati o tome, nego o koreografijama na punim stadionima, mocnom i glasnom navijanju, lijepim potezima fudbalera umjesto navlacenju sudija nekoj ekipi, itd...
Ali u GT je to svakako nemoguca misija.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Glupanderu kakve veze ima je l forum ili stadion ili red u pekari ako se zalazes za manje nacionalizma kreni od sebe gluperdo glupa i mani se tog laznog multietnicarstva glupancino kockoglava rumena.i ne znam sta si se ti ubacio u diskusiju kad opstim sa navijacima veleza.kad zavrsimo s njima onda cemo tebe uzmi broj i cekajBeduin je napisao/la: ↑02 nov 2021, 11:54Tupko, ovo je forum, a ne fudbalski stadion. Hvalis se bijegom iz sela u grad, samo sam se nadovezao na tu pricu, bradati.
Kazem da bi bilo lijepo na stadionima slusati navijace kako bodre svoju ekipu, umjesto slusati bosanske srbe i hrvate kako velicaju osudjene ratne zlocince i ismijavaju genocid koji su pocinili njihovi narodi. Tad ni na forumima ne bismo morali pisati o tome, nego o koreografijama na punim stadionima, mocnom i glasnom navijanju, lijepim potezima fudbalera umjesto navlacenju sudija nekoj ekipi, itd...
Ali u GT je to svakako nemoguca misija.
- Bazinga12345
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Cuo sljegoguzi za termine "kockoglavi", "rumeni" pa ih raspire na sve strane. Uhonja, trebas znati kad koristite neki termin i na koga da se odnosi, npr. na vas sto ste iz opanaka uletili klizeci patikama. Sad po asfaltu koracate 4X4
075 ❤
075 ❤
- LutakSutko
- Kontakt:
ja sam bio ubjedjen da ce im se ovo desiti
jer su glupi, a iz te njihove niske inteligencije izvire bahatost
investitor, mi nismo na prodaju, azijske kurave itd sve seljacke price koje smo slusali su doveli do ovoga
miske smece, amar smece, jug narkomani, milioni duga, pomocni vrijedi nesto para a hijene se motaju okolo
danas blokirani racuni, jedino ih kes od ulaznica i nesto majica preko fan shop-a vadi
jadno da ne moze biti jadnije
a kad ih se sjetim, Newcastle

sad pljescu na poraze svoje ekipe
procitah negdje jutros na fb
da onu od Dine sto su sinoc cvilili i zavijali uz nju sa juga, zamjene sa moje je zivot vjecito padanje, nizem poraze nista ne ostaje

Zadnja izmjena: LutakSutko, dana/u 02 nov 2021, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
- Tristan
- Kontakt:
Sto ne napises punim pizdo. Stupio zakon na snagu.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Sve zbog par pramenova...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Od Evropskih trofeja do Kupova BIH i titula BiH, juniorskih titula Jugoslavije do Srednjoeuropskih kupova pa do i pehara za fair play. PREGOLEM SI ČELIK
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Glup si ispao u prvom postu dzaba se sad vadis
- Tristan
- Kontakt:
Kad se sjetim kad su Djokovic i ekipa obecali šišanje na nulu ako osvoje Dejvis kup. I odmah pred kamerama to uradili. Cak se i legendarni Boba Zivojinovic, koji cijeli zivot nosi dugu kosu ošišao jer je bio predsjednik saveza.
A ovi Velezovi za koje 99% ljudi ne zna ni kako izgledaju, kao necemo naljutice nam se trebe.
Zbog toga i gubite od Radnika kuci, a Novak je najveci svih vremena.

A ovi Velezovi za koje 99% ljudi ne zna ni kako izgledaju, kao necemo naljutice nam se trebe.

Zbog toga i gubite od Radnika kuci, a Novak je najveci svih vremena.

Zadnja izmjena: Tristan, dana/u 02 nov 2021, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Ja sam već rekao, Sloboda, Velež i Čelik su pregolemi
Zadnja izmjena: User14, dana/u 02 nov 2021, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!