Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
0
Nema glasova.
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
2
33%
4) St.Pauli
0
Nema glasova.
5) Mainz
2
33%
6) Augsburg
2
33%
7) Union Berlin
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 6

KayserSose
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la KayserSose » 16 mar 2016, 22:32

kraljttbvb je napisao/la:Nije dobro za ligu i bodove sto ga kravari ovako cuclaju :thumbdown:
Daj šta ti je. Imati će se ono što se zasluži. A 4 u LP je izboreno ne zahvaljujuć samo Bayi već i zahvaljujući polufinalima i finalima Dortmunda, Schalkea, Werdera i Hamburgera. Da bi se liga jačala trebaju jačati ostali klubovi a ne monopol (financijski potpomognut od njemačkih privrednih giganata) jednog kluba. Baš zbog te mantre da je uspjeh Bayerna bitan za ligu dok se ne vodi računa o jačanju i drugih klubova, ja guštam u ovakoj situaciji.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 mar 2016, 23:13

kraljttbvb je napisao/la:Nije dobro za ligu i bodove sto ga kravari ovako cuclaju :thumbdown:
Dzaba si se ponadao luzeru. :kafa:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 mar 2016, 23:15

:guz:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 16 mar 2016, 23:17

i ja sam se vala bio usro da će Vukovi biti jedini predstavnik u četvrtini finala

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 mar 2016, 23:29

Ne mogu da vjerujem da je neko otpisao Bayern,bez obzira na strasno dobar Juventus.Ovo je ekipa koja na svom terenu daje gol u 999 od 1000 meceva a kad padne taj prvi sve se mijenja...Juventus je morao dati i treci da se otpise domacin.

Pep je amater,to nije nista novo ali svaka cast ekipi na moralu s obzirom da su nemocno djelovali u prvom poluvremenu.

Generalno cudan dvomec,dominacija gostujucih ekipa u prvom poluvremenu a onda veliki preokreti...steta sto su se sastali ovako rano,duel vrijedan i finala.

Volio bi' da Bayern dobije Real M. a Wolfsburg City u 1/4 finalu.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 16 mar 2016, 23:40

BL je spašena. :njanjanja: Sad možemo mirno na počinak.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 mar 2016, 23:52

Laut Sky droht IQ10 eine mehrmonatige Sperre der UEFA. Es geht um Vertragsmodalitäten aus seiner Zeit bei Karlsruhe.
Nije da nismo navikli na mutne radnje kada je ovaj psihicki bolesnik u pitanju...Takodjer mi je drago sto ce sada zbog toga Aspirin i popljuvani ispastati.

Rijec je o sljedecem slucaju:

IQ10 je uzeo od Trabzonspora 100.000 € i obavezao se da ce sa njima potpisati ugovor, a ukoliko to ne uradi (potpisao KSC) da je duzan da im isplati milion €. Naravno taj novac nije nikad platio i Trabzonspor prijavio slucaj FIFA-i koja je pokrenula istragu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 17 mar 2016, 17:40

KayserSose je napisao/la:Znam da će mi neki ovdje zamjeriti ali guštam punim. :opaopa: Nije da ovo nisam predvidio još jesenas pa su Omer i još nekolicina istresli artiljeriju smajlića. Neznalice će se dakako i dalje čuditi ne shvaćajući da tu više nema World Class Roberryja, balansa koji je davao duo Svinha-Javi, a bogami ni Mindže koji je u onom Bayernu bio najidealniji mogući napadač. Neznalice će i dalje npr. esati polovnjaka Benatiu ili mantrati o Roberryju kao da su to isti igrači iz 2013. Neznalice bi nakon večeras bar trebali imati više respekta prema drugačijem mišljenju po kojem Bayern nije space shuttle.
:D :D :D :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: :rol: :rol: :rol: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
:kafa:
#miasanmia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 mar 2016, 19:49

schweinsteiger je napisao/la:
KayserSose je napisao/la:Znam da će mi neki ovdje zamjeriti ali guštam punim. :opaopa: Nije da ovo nisam predvidio još jesenas pa su Omer i još nekolicina istresli artiljeriju smajlića. Neznalice će se dakako i dalje čuditi ne shvaćajući da tu više nema World Class Roberryja, balansa koji je davao duo Svinha-Javi, a bogami ni Mindže koji je u onom Bayernu bio najidealniji mogući napadač. Neznalice će i dalje npr. esati polovnjaka Benatiu ili mantrati o Roberryju kao da su to isti igrači iz 2013. Neznalice bi nakon večeras bar trebali imati više respekta prema drugačijem mišljenju po kojem Bayern nije space shuttle.
:D :D :D :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: :rol: :rol: :rol: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
:kafa:
Ovo nisam ni vidio. :urnebes: :urnebes:

Dvolicnjak Kayser i vjecni optimist je ponovo na djelu ali je ponovo ful'o kao i uvijek do sada. :tokralju:

Kad se samo sjetim njegovih kalkulacija kako ce Dortmund biti prvak, tacno se od srca nasmijem. :mrgreen:

Hajde Lever, da dokrajcimo te Italijane koji ce ostati bez ekipe u cetvrtfinalu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 17 mar 2016, 20:46

Šta je miševi? Vile vas pronosale pa se bahatite umjesto da u tišini zahvaljujete nebesima.

Morao sam sinoć zamaljati čisto da vidim šta će biti. Nema na čemu. :kafa:

Ontopic: Ovaj Luserkusen je neugodno bezidejan. :facepalm:
Zadnja izmjena: KayserSose, dana/u 17 mar 2016, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 17 mar 2016, 20:54

KayserSose je napisao/la:Ovaj Luserkusen je neugodno bezidejan.
Samo da doguraju do evrope bolje nego fucking Hertha.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 mar 2016, 20:56

Joj kad sam vidio da je i zadnji Talijan ispo, nekako sam se nado da Kusen to može. To bi bilo baš SEXUALNO, no nije Bayer, Bayern :-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 17 mar 2016, 20:58

BvB09 je napisao/la:
Ja se nadam da Hertha i Mainz ulaze u Europu. Zamisli kako bi tek onda forumske Baye navijale za nas. :mrgreen:

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 17 mar 2016, 21:01

KayserSose je napisao/la:Ja se nadam da Hertha i Mainz ulaze u Europu. Zamisli kako bi tek onda forumske Baye navijale za nas.
Hejteri su to moj druže :mrgreen:
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 17 mar 2016, 23:17

KayserSose je napisao/la:
BvB09 je napisao/la:
Ja se nadam da Hertha i Mainz ulaze u Europu. Zamisli kako bi tek onda forumske Baye navijale za nas. :mrgreen:
Bayern se ne zamara koeficijentima, prvo mjesto svakako vodi u ligu prvaka :kafa:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 17 mar 2016, 23:19

Zasto hejteri prijatelju pa gust je gledat Dortmund u Europi, ove sezone doduse u Europa Ligi, ali favorit za titulu, i ak Bog da i da osvoje !!

Da je Leverkusen vcrs prosao to bi bilo perfekcija, al nije da nismo navikli od Leverkusena ovakve stvari !
FC Bayern !!!!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 mar 2016, 23:27

KayserSose je napisao/la: Ja se nadam da Hertha i Mainz ulaze u Europu. Zamisli kako bi tek onda forumske Baye navijale za nas. :mrgreen:
Ja znam da bi žestoko navijao za Herthu..... :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 17 mar 2016, 23:38

effe_sa je napisao/la:
KayserSose je napisao/la: Ja se nadam da Hertha i Mainz ulaze u Europu. Zamisli kako bi tek onda forumske Baye navijale za nas. :mrgreen:
Dabome. Ta Schibi je tamo. :salut:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 mar 2016, 23:47

KayserSose je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:
Dabome. Ta Schibi je tamo. :salut:
Ama veliki klub, nije im trebalo puno zaleta da preskoče prvi krug. :)
A svima samo mogu izvaditi živce. Svojom taktikom Dardai svima će vadit živce (mislim protivnicima), a ovdje će neki čupat kosu ako Hertha napravi kakav uspjeh... :) Tako da bi u svakom slučaju uživao.
Samo mi se nešto ovdje ovi tradicionalisti lome....Neće Wolfsburg i druge "umjetne" klubove, ali ne valja ni Hertha kao tradicionalni... :D :D Šta sad činiti??? :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 18 mar 2016, 01:33

Budi direktan effe, na koga misliš? Kome to smeta hertha?
Agieren statt reagieren

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.