Sta ce promjeniti kad vidis ovaj vecerasnji rosteral... je napisao/la: ↑22 jan 2020, 23:38Iako danima pratim “sagu” oko transfera Brune Fernandeza, realno, taj čovjek neće puno pomoći nama ovakvima kakvi smo trenutno. Razlog je da su svi u takvoj mentalnoj, stvaralačkoj, ne-znam-više-kakvoj blokadi... Govor tijela, izrazi lica, nikakav pristup... govore da je u svlačionici potop, igra i broj ozlijeđenih govore koliko tu nema struke. Napisao sam ranije, ali ponoviću. Čovjek se bliži cifri od 70 utakmica i ima manje od 40% dobijenih utakmica. Što reče Delinho, čemu se mi realno imamo nadati ovakvi kakvi jesmo
James--Martial--Mata
------------"Bruno"(Pereira)
-----Matic-------Fred
Normalno da je ovo i dalje prejadno s Brunom ili ne u postavi
Rash--Martial--Greenwood
Pogba--McTominay--Bruno
Bruno kao dodatak ovim igracima mogli bi pricati o ozbiljnom poboljsanju ekipe a ovako kad znamo da 3 od ovih su odsutni po min 2+ mjeseca mozemo komotno pricati o mrtvoj sezoni i sastavljati ekipu za iducu sezoni i to je iskljucivo razlog zasto bih zelio da dodju neki igraci a ne zbog toga zato sto mislim da ce to pojacanje trenutno nesto bitno promjeniti
Sto se tice Olea ni veceras nije mogao pokazati muda i reci na presici glasno i jasno "trebaju mi pojacanja" i s tim samo srozava svoj status medju navijacima i ispada da je stvarno Edova pudlica