FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 02 jan 2016, 21:20

Evander je napisao/la:
Zip je napisao/la:@evander brate od kad si se ti poceo druziti s upravom pa znas ovakve informacije? :mrgreen:
Pa sjecas se ko je prvi ovdje rekao za TA da ce biti sponzor? :)

Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Ti samo prenosis velike novosti znaci :mrgreen:
ocekujem da se cesce javljas aBd :D

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 02 jan 2016, 21:22

Ja sam vama reko prije 2 Mjeseca da Babovic dolazi : D i ja sam dobio informaciju danas za babovica. ( ja i Evander nemamo isti izvor).meni reko moj izvor da ima razgovor izmedju nas i njega. ali ako evander kaze da ima vec dogovor onda je to istina.

i za stopera reko sam na fejs sto nije doso. ja dobijam informacije i to je to. ja neznam sta igrac misli i sto mozda neki transfer koci.on bi trebo da potpise ali nije doso prije toga u klub.i kako je danas meni reko on ipak dolazi ali samo prvo na probu.

u fudbalu moze se za 1 sek sve mijenjati.zato uvjek se desi da nesto ne ispande kako je trebalo.ja dosta cujem za neke igrace ko dolazi ko odlazi.ali nisam osoba koja pise glupost. zato ako ja nesto napisem ima istine. ali kako ce se zavrsiti to samo Bog zna.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 02 jan 2016, 21:25

,
Zadnja izmjena: hifans, dana/u 02 jan 2016, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 02 jan 2016, 21:25

Zukanovic je napisao/la:Ja sam vama reko prije 2 Mjeseca da Babovic dolazi : D i ja sam dobio informaciju danas za babovica. ( ja i Evander nemamo isti izvor).meni reko moj izvor da ima razgovor izmedju nas i njega. ali ako evander kaze da ima vec dogovor onda je to istina.

i za stopera reko sam na fejs sto nije doso. ja dobijam informacije i to je to. ja neznam sta igrac misli i sto mozda neki transfer koci.on bi trebo da potpise ali nije doso prije toga u klub.i kako je danas meni reko on ipak dolazi ali samo prvo na probu.

u fudbalu moze se za 1 sek sve mijenjati.zato uvjek se desi da nesto ne ispande kako je trebalo.ja dosta cujem za neke igrace ko dolazi ko odlazi.ali nisam osoba koja pise glupost. zato ako ja nesto napisem ima istine. ali kako ce se zavrsiti to samo Bog zna.
Ziv bio brate,podijeli sa nama naravno ono sto mozes :opaopa:

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 02 jan 2016, 21:34

Jako sam ponosan na Cimirota što je osvjetlao obraz naseg kluba. Sramota me je kada igraci odu vani i onda im se izgubi svaki trag, a eto Cimi nije jedan od njih. Bravo za Gojkaru.
Nadam se da ce doci kvalitetna pojacanja. Babovic bi bio super. I, ja sam stava da je bolje davati priliku akademcima, nego dovoditi igrace koji nisu za prvi tim. I na kraju, da vam pozelim sretnu i uspješnu novu godinu.

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 02 jan 2016, 21:57

muhamedhulk je napisao/la:Mene zanima na koju 'foru' da Babovic dodje u Sa? :D Platu mu ne mozemo dati preveliku, igrace protiv žnj igraca, i igrace na terenima koji su katastrofalni. Drugo, on ima ugovor jos dvije godine, i ne vidim razloga da ga partizan dadne za dz, a uvijek ga mogu 'uvaliti' nekom klubu za finu sumu. Hajde, neka se i igrac sta pita, ne vidim cilj igranja za Sa, osim da je bas neki fanatik za Sarajevom ???
Naravno da bi volio da dodje, makar na polusezonu, da se malo razigramo, ali iskreno ga ne ocekujem.
Fora se zove Miodrag-Kasap Jesic :o :o :o :o
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 jan 2016, 22:01

Zamjenik kapitena fudbalera Partizana Stefan Babović prije nekoliko dana dobio je ‘odriješene ruke’ da pronađe novi klub jer se više ne nalazi u planovima Partizana. ‘Crno-beli’ su dobili novog trenera, koji je odmah odlučio da prekriži Babovića. Sada već bivši fudbaler Partizana se već duže vrijeme povezuje sa Sarajevom, a raskid ugovora sa beogradskim klubom znači da na Koševo može stići bez obeštećenja. Kako saznajemo Bordo tim i Babović su blizu dogovora te bi se srbijanski fudbaler trebao pojaviti na prozivci 14. januara. S obzirom na to da šef stručnog štaba kluba iz Titove 38/b itekako dobro poznaje Babovićeve kvalitete ovakav razvoj situacije i ne čudi. Babović je u tekućoj sezoni bio nezamjenjiv član prve postave ‘Crno-belih’ te je upisao 27 nastupa u svim takmičenjima, postigao pet golova i upisao šest asistencija. U karijeri je još nastupao za OFK Beograd, Nantes, Feyenoord, Zaragozu i Voždovac. 

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 02 jan 2016, 22:08

Hajdeeeeee S-T-E-F-A-N-E....hajdeeeeeeeeeeeeeee
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jan 2016, 22:09

Ako potpise napokon posle Kramarica,i raznih imigranata,Premijer liga bi dobila jednog dobrog I kvalitetnog fudbalera.
On Benko,Dulja,Delac jako mocna i jaka imena.

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 02 jan 2016, 22:22

Znaci pocelo je... :-)...

Ako se po jutru dan poznaje onda ce ova godina biti fenomenalna :-D :-D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 jan 2016, 22:31

Ništa počelo još nije, to što je neki portal malo objavio oko navodnih kontakata sa nekim igračima ne mora ništa da znači. Milion puta smo se uvijerili da sve što portali obajve ne mora biti istina.
Ne kažem da nema nekih razgovora između naših i igračevih ljudi, ali ne treba sad jedan novinarski članak uzimati kao da je to sve završeno. OK pokrenula se rasprava o Baboviću koji bi nam sigurno bio pojačanje, ali i @zukanovic kaže nije siguran dolazak. Znači, možemo pričati o tome koliko i na koji način bi nam Babović ili sličan igrač valjao ali ne u kontekstu kao da je naš igrač.
Nemojte bespotrebno dizati euforiju pa ako ne potpiše drvlje i kamenje na upravu. Ovo je neki mali znak da naši znaju šta hoće, i traže profil igrača koji nam je potreban, hoće li to biti baš Babović ili neki deseti ostaje da vidimo.

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 02 jan 2016, 22:38

radovac88, covjek jako lijepo zbori super je sto pokusavamo dovesti igrace poput babovica i to je sve
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 jan 2016, 22:40

Babovic-Rustemovic
-----Emerson----
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jan 2016, 22:49

Evo i sc.sport objavio da smo blizu dovodjenja Babovica.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 jan 2016, 22:51

Jak portal hahahahaha
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 02 jan 2016, 22:51

Pratio sam skoro sve tekme Partizana ove godine,bojim se da ovaj Babovic vise nije onaj igrac od prije 3-4 godine,tako da nemojte odmah s njim biljeziti titule i tome slicno,da je veliko ime sigurno jest,al meni je nekako postao tromiji u odnosu na prije,nadam se da grijesim ja i da ce biti,ako dodje veliko pojacanje .
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 02 jan 2016, 22:54

Oni prepisuju od nas ovdje.

kupus army je napisao/la:Pratio sam skoro sve tekme Partizana ove godine,bojim se da ovaj Babovic vise nije onaj igrac od prije 3-4 godine,tako da nemojte odmah s njim biljeziti titule i tome slicno,da je veliko ime sigurno jest,al meni je nekako postao tromiji u odnosu na prije,nadam se da grijesim ja i da ce biti,ako dodje veliko pojacanje .
U ligi u kojoj je Zeba najkvalitetniji vezni igrac Babovic bi bio pojacanje ipo.
I tehnicki i fizicki jaci od tog kepeca.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 jan 2016, 22:57

kupus army je napisao/la:Pratio sam skoro sve tekme Partizana ove godine,bojim se da ovaj Babovic vise nije onaj igrac od prije 3-4 godine,tako da nemojte odmah s njim biljeziti titule i tome slicno,da je veliko ime sigurno jest,al meni je nekako postao tromiji u odnosu na prije,nadam se da grijesim ja i da ce biti,ako dodje veliko pojacanje .
Sta li si ti gledao?
U El uz Živkovića i onog napadača crnca, daleko najbolji bio
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 jan 2016, 23:03

Što odgovarate navijačima drugih klubova. Et Haurdić je dobar. Hajd ba. Šta on zna.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 02 jan 2016, 23:03

Pantelija je napisao/la:
Sta li si ti gledao?
U El uz Živkovića i onog napadača crnca, daleko najbolji bio
Hajd Bgt realno kolko si puta ga gledao ove godine i kolko puta si ga uopste u zivotu gledao ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Benjolos, casual033, Jadnimi, JavierBosnia, mnon46, NeSamSafetee, Rule_hz, Vanja8 i 59 gostiju.