FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

sanjingr
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la sanjingr » 03 jan 2013, 17:32

Beppe je napisao/la:Samo da se javim za pocetak posto sam novi na forumu i da pozdravim sve, posebno kolege Interovce.:))

P.S.
SRETNA NOVA GODINA!!
Pozdrav,Dobro dosao :)
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 jan 2013, 17:43

Debuchy iz Lilla u Newcastle za 5,5mil eura,pa gdje su ovi nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :evil:
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 03 jan 2013, 17:45

Ma dobro bi nama dosao Lampard. Pretpostavljam da uzimaju ove kvalitetnije starce kratkorocno da naprave rezultat i pripreme tereb,a da u medjuvremenu Duncan,Bessa,Mbaye,Romano kad steknu iskustva preuzmu stvari. Nadam se...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 03 jan 2013, 17:46

Lampard bi u Interu do kraja sezone dao vise golova nego Milito. Pa Bog te vidio cojk sigurno moze odigrat 2 sezone na vrhunskom nivou. I dalje je medju najboljim igracima Chelsea samo sto onaj debil rus iz nekog razloga nece da mu produzi ugovor.

Kakogod on sigurno nece u Inter mada bi to bilo fenomenalno. U ovom trenutku sigurno moze pruzit vise neg Sneijder bez obzira na godine. Wes mi je fkt drag igrac al od njega nista nema. Sto prije ode to je bolje i za Inter a i za njega.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 03 jan 2013, 18:02

Sad ce ovim smijesnim odlaskom Wesa biti zaokruzena jedna losa politika u kojoj smo izgubili 100+ miliona pa smo krenuli u kresanje ugovora...
Za solidne pare smo dali jedino Etoa,koji ruku na srce bi jedini i mogao igrat na visokom nivou i najvise bi nam pridonio,od mogucnosti da se uzme 30-ak miliona ponaosob za Princa,Maicona,J.C.,Wesa u naletu nakon 2010. losa i bezidejna politika je dovela do toga da zbrajamo na kraju koliko smo ustedili na njihovim platama a zarada od transfera skoro pa nista...
Onda se pitamo sto nam je Roki pojacanje,samo se ocigledno nastavlja sa glupostima koje sada manje kostaju,a nek se nizu starci u ekipi pa ce nam trebat za ekipu vise infuzije neg sampanjca.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 03 jan 2013, 18:05

Moram i ja odmah nesto da napishem dosadno mi je...:) Posto sam malo citao postove vidim da je vecina protiv dolaska Rokija i nije mi jasno zasto.Frajer je igracina bio i ostao, u svakom slucaju moze nam pomoci u svakoj utakmici zadnjih desetak minuta kada smo u situaciji da ganjamo rezultat.(ove sezone veoma cest slucaj)Inace mislim da je politika kluba ove sezone samo da se pregura sa minimalnim ulaganjima i bez jasne vizije buducnosti.Ovo potvrđuje i cinjenica da nam je oslonac za buducnost Livaja koji je realno je nikakav napadac i osrednji coutinho i ricky alvarez koji nakon jednog dobrog poteza po par utakmica ne mogu da se sastave s loptom.

Dakle, braco Interisti smijem da garantujem za Roccija da je pravi potez u okvirima koje sam naveo, a ovi sto spominju godine, da vas Javier cuje...:)
Amar Osim selektor BiH

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 03 jan 2013, 20:08

Yuto je napisao/la:Lampard bi u Interu do kraja sezone dao vise golova nego Milito. Pa Bog te vidio cojk sigurno moze odigrat 2 sezone na vrhunskom nivou. I dalje je medju najboljim igracima Chelsea samo sto onaj debil rus iz nekog razloga nece da mu produzi ugovor.

Kakogod on sigurno nece u Inter mada bi to bilo fenomenalno. U ovom trenutku sigurno moze pruzit vise neg Sneijder bez obzira na godine. Wes mi je fkt drag igrac al od njega nista nema. Sto prije ode to je bolje i za Inter a i za njega.
A zbog cega mislis da bi Lampardov dolazak bio fenomenalan potez,a Rocchijev katastrofalan?
Obojica su iste starosti,a vise nam skripi na spicu nego u vezi.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 03 jan 2013, 20:26

@Monolog, Toma ga ima vise u malom prstu(msm na znanje) nego ti u glavi ;)
Tako da, ako ja kazem da je neko precjenjen onda jeste..... Niti trkac(kao recimo Gatusso, mada je ovaj DMF) , niti znalac fudbala (kao recimo Pirlo), dakle skupina nicega.... u nesto ukomponovana....
Koliko je od toga bilo golova iz penala, msm na Lampsa..... I jedan Gerrard bi to radio, samo da nije imao problema sa povredama tokom karijere....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 03 jan 2013, 22:26

Neroazzuro@

To ti uporedi Lamparda i Rocchia samo zato sto imaju isto godina ? Pa Lampard je top 5 veznjaka zadnjih 10-ak godina i jos uvijek igra na visokom nivou,ove sezone je cini mi se zabio 6,7 golova. Rocchi nije tolko zabio zadnje 2 sezone,a napadac kad ih vec poredis.Rocchi nikad nije bio top 5 napdaca u Italiji da ne pricam dalje ili sire.

No,nepotrebna rasprava totalno. Rocchi je igrac Intera,dok to Lampard sasvim sigurno nece postat. Steta,al sta je tu je...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 jan 2013, 23:34

Giuseppe Rossi, colpo a sorpresa: va alla Fiorentina,siamo a detagli.
accordo da 16 mln.
2,5mil godisnje+bonus

pa nije tako ni jeftin koliko je povrijedjen

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

FORZA INTER!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 03 jan 2013, 23:38

sanjingr je napisao/la:Giuseppe Rossi, colpo a sorpresa: va alla Fiorentina,siamo a detagli.
accordo da 16 mln.
2,5mil godisnje+bonus

Je li to zvanicno ili ? Ne bih rekao da je to prava cifra pa prije koji mjesec cijenio se nekih 6-7 mil. :?
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 03 jan 2013, 23:51

ode Obi :( :x

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 04 jan 2013, 00:06

Na posudbu :?
Neka je,ovako nikakvu sansu ne bi dobio,nek se malo trzne i odigra sta pa nazad nadam se...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 04 jan 2013, 00:15

10DelPiero je napisao/la:
sanjingr je napisao/la:Giuseppe Rossi, colpo a sorpresa: va alla Fiorentina,siamo a detagli.
accordo da 16 mln.
2,5mil godisnje+bonus

Je li to zvanicno ili ? Ne bih rekao da je to prava cifra pa prije koji mjesec cijenio se nekih 6-7 mil. :?
jeste,sky objavio,vec protiv pescare ce biti na tribinama

FORZA INTER!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 04 jan 2013, 00:18

Pupi04 je napisao/la:Na posudbu :?
Neka je,ovako nikakvu sansu ne bi dobio,nek se malo trzne i odigra sta pa nazad nadam se...
ama ljudi ne ide obi nigdje ne znam gdje ste procitali to,DI Marzio: Obi e incedibile!
Joel Obi non si tocca. E non rientrerà nell'operazione Stefano Sorrentino, nonostante il Chievo lo abbia inserito tra le contropartite gradite. Lo fa sapere Gianluca Di Marzio dal proprio sito: "Inter e Chievo al lavoro, i contatti continuano. L'Inter chiede Stefano Sorrentino, il Chievo spinge per Joel Obi. I contatti ci sono stati anche oggi, le parti stanno cercando una soluzione. L'Inter non vuole privarsi di Obi, non rientrerà nella trattativa: è stato dichiarato incedibile dalla società. Si continua a trattare, per il Chievo resta caldo il nome di Mariga. Da lunedì ci sarà l'incontro, si aspetta il ritorno di Massimo Moratti a Milano. Si tratta, con due certezze: l'Inter vuole Sorrentino, ma non cederà Obi".

FORZA INTER!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jan 2013, 10:39

Hypnose je napisao/la:@Monolog, Toma ga ima vise u malom prstu(msm na znanje) nego ti u glavi ;)
Tako da, ako ja kazem da je neko precjenjen onda jeste..... Niti trkac(kao recimo Gatusso, mada je ovaj DMF) , niti znalac fudbala (kao recimo Pirlo), dakle skupina nicega.... u nesto ukomponovana....
Koliko je od toga bilo golova iz penala, msm na Lampsa..... I jedan Gerrard bi to radio, samo da nije imao problema sa povredama tokom karijere....
Naravno da imaš. Nisam ni sumnjao. Jednostavno, svaki tvoj post odiše velikom količinom znanja koje samo čeka pravog učenika na kojeg će preći. Nema šta, ti si Yoda. :mrgreen:
Mada, gori sam ja što uopće diskutujem (teška riječ, al' ne nađoh drugu) s tobom. :roll: Ne brini, neće se više ponoviti. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 04 jan 2013, 10:45

Monolog je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:@Monolog, Toma ga ima vise u malom prstu(msm na znanje) nego ti u glavi ;)
Naravno da imaš. Nisam ni sumnjao. Jednostavno, svaki tvoj post odiše velikom količinom znanja koje samo čeka pravog učenika na kojeg će preći. Nema šta, ti si Yoda. :mrgreen:
Mada, gori sam ja što uopće diskutujem (teška riječ, al' ne nađoh drugu) s tobom. :roll: Ne brini, neće se više ponoviti. :D
Pa je i ne furam da ga imam, msm na znanje, vec ti to potenciras, tako da, hvala ti na tome.....
Mogao bi ti biti moj advokat kad pises umjesto mene i mom znanju, sta msm o toj ponudi....
A mogao bi i ja od tebe ponesto nauciti, npr. kako staviti 53463764783 smajlija u jedan post i nesto sl. tome....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 jan 2013, 12:25

Jericho je napisao/la:zar bi netko Lamparda smatrao pojačanjem ???

daj nebudite smiješni.... bolji je trenutno Duncan od njega ;)

ako ćemo već uzimat nekoga u vezu onda bolje Sahina nego oronulg starca Fat Franka...
Klasičan primjer "bubne i ostane ziv".

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 jan 2013, 13:42

Merlin2 je napisao/la:Ali kada malo bolje razmislim to i nije toliko los potez. Klub sigurno nema novaca, ili ih ne zeli trositi na neka velika pojacanja, a nama treba jos jedan napadac koji ce 90% vremena sjediti na klupi, a ponekad uci i zamijeniti umornog Milita ili bit dzoker. Vidjeli smo svi kakve je mrtve zicere Livaja fulao, tako da on nije taj dzoker koji ima iskustva i koji ce zabiti za pobjedu u 90+ minuti. Ulaganje u mlade igrace je politika naseg kluba i oni sigurno ocekuju napad Lonog-Livaja za nekih 5 godina, a do tada obojica trebaju iskustva. Bolje je da Livaja ode na posudbu, jer nam ovakav sigurno ne koristi, i da skuplja iskustvo za naredne godine u Interu, a da jeftina zamjena sa klupe bude Rocchi, a on se nece ljutiti sto sjedi na klupi ovakovg kluba. Moje licno misljenje :D
Djelim ovo mišljenje s tobom.Rocchi nije doveden kako bi bio prevaga to je valjda svima jasno.
Hypnose je napisao/la:Lampard nikad nije bio sama krema veznih igraca i definitivno jedan je od napuhanijih igraca, al' to je razumljivo s obzirom koje je nacionalnosti......
...
Njima treba neko mladji...... Sahin bi bio idealan, mada tesko da ce se vratiti u onu prijasnju formu.... Ili recimo Modric, koji je flop prelaznog roka, pa ako ne bude valjao do ljeta, neka iskoriste MOua i neka ga dovedu, jer je Hrvat ipak dobar igrac bez obzira sta mi mislili i proglasavali ga precjenjenim igracem....
Nit je Lampard napuhan igrač,nit je Modrić flop prijelaznog roka.
Hypnose je napisao/la:Pa je i ne furam da ga imam, msm na znanje, vec ti to potenciras, tako da, hvala ti na tome.....
Tvoje znanje smo vidjeli ovih dana u temi LP.
Jericho je napisao/la:također lik ima 7 miliona po sezoni, a ako ga mislimo dovesti sumnjam da će prihvatit ugovor manji ispod 5milki + još ga treba platit Chelseu pa stoga ni financijski nevidim ovaj transfer imalo logičnim... btw. dosta mi je penzionera u klubu, imamo ih dovoljno...
Neće ga trebati platit Englezima.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 04 jan 2013, 14:17

@SiamoNoi filozofe nemoj mi više quotat postove ako nemaš šta pametno reći na njih!....

drobite o pomlađivanju momčadi i onda ste za to da se dovede 35-godišnjak.... :?
i da... tvrdim da je Sahin dugoročnije i kvalitetnije ime za Inter od Fat Franka.... ko se neslaže boli me ćoša!

btw. trebat će ga platit Chelseu jer mu ugovor ističe tek na ljeto! pa zato ga i oni pokušavaju gurnut negdje da neode džabe.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ezequiel_Schelotto" onclick="window.open(this.href);return false;
Current Club: Inter :D
#SuningOUT

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.