Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
- Megamon
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Neka, neka, tako im i treba
Joj, jos evo 800ti post, neznam kad mi je bio sladji
http://uwjzt1.****/robijasi zenica je napisao/la:imali iko link
Isto kao neke yhebene nacionaliste koje su jedva docekale da jedan Bosanac ne uspije.
I ja sam davno rekao da ce Edina da zamijeni Baloteli jer sam znao da ce se tesko uklopiti u ovaj Siti sa Mansinijem na klupi... ali sam se svakom njegovom golu radovao kao beba kada dobije igracku. Zelim mu sve najbolje i nikada necu moliti Boga i Mansinija da ga stavi na klupu samo da bih ja postavljao neke debilne slike na ovu temu opravo prikazujuci to sto zelimo.
Edin je mlad i sigurno ima dosta vremena za napredovanje, sigurno ce se uklopiti u ovaj Siti ma kakav god on bio.
DIJAMANT, PONOS NACIJE!
a balonja me podsjeti na naseg pandzu jedna noga na lopti a druga na cojku,jel ovo 1 pol ???
- Goalgetter
- Kontakt:
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Plus Tevez i Balotelli su ispred Dzeke u hirarhiji City-a.
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Megamon
- Kontakt:
- ibrakadabra
- Kontakt:
DŽEKO -IN
Koji majmun je ovaj Balotelli, sad ce tek dobiti kritike javnosti..
Dobar je saradjivac nema sta.Pauk je napisao/la:Balotelli ipak trenutno bolje saradjuje sa ostalim igracima u City-u nego Dzeko.
Plus Tevez i Balotelli su ispred Dzeke u hirarhiji City-a.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Megamon
- Kontakt:
glumio nindja ratnika.ismar2215 je napisao/la:Moze li neko napisati sto je Balotelli dobi crveni
...i postane/bude heroj samo do sljedece utakmice na kojoj je dovoljno samo malo da odigra ispod ocekivanja i odma ce mu navijaci Citya zaboraviti sve sto je do tada ucinio. Njihovi navijaci su brutalni a to su pokazali u zadnje vrijeme jer su ga opasno uzeli na zub kao da je on glavni i jedini krivac za losu igru i reyultate ekipe ali i za svjetsku ekonomsku krizu, potrese i tsunami u Japanu, havariju nuklearke itd...Megamon je napisao/la:Udje Dzeko u 70 zabije u 88 za produzetke i onda u 115 da gol i postane junak Citya
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, 1921zeljeznicar1921, 313, adrenaline323, ANamelessGhoul, Anoniman, aqarius, ArtemisFowl, AshburtonG, atomac123, bavariapivo, Beduin, BiH26, boki86, bordobijeli, Bosanac90, Bosnjo22, Brokula, Buducnost, bvsic, CAGarfia, Confiance, Coolpanda24, daka1010, dariolovrinovic00, darker10, debug, dena24, donniedarko, drakemayelover, DzaniMehmet, edin139, Edincapitano, EdinjoBos, Elddar, eleGancy, emir79, exampLe., feniksptica, FerdinandF, Frankie, Fudo, gazijabih, GG3, GIBRA, Goalgetter, Godfather, GoldenLilies, GrbavicaHrammm, greenwood, guillermo, Hajdeee, Halix131, HariTz, harko35, head88, Helemnejse, hrustoni, hurem, Iceplayer, Imamkarbarum, insimadop, invincible1921, inzomni, J1897, James1987, jasmin10, JHam, Kaunas, Kljukusar, kouadio, kovac, LaMeloBall, Lavcina, legendarnadruga, LjutaPaprika, lol89, ludilompredozirani, Majstorinho, Micron, mirsonetz, MokraKifla, muhamedhulk, Muumii, myself, NebeskaSila96, odsoli075, Pensioner26, PeppermintSA, prisonbreak, Proximic, Pushko92, Rauber33, RaZuti, riki46, Rio12345, rio_Ferdy88, Rodman, sagitarius, SanaBosna, Scholl, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Soba, soccerfan, StevieG8, THEC, tuzlanskinacin, Uknaac, Wilshere10, Wisey, Zeka, Zeko87, zemuntrg, Zgemboo89, ZmajOdBosne33 i 653 gosta.