PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Disperadun
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Disperadun » 16 feb 2020, 13:00

fanatikk je napisao/la:
16 feb 2020, 12:29
...kod njih Ibanez i Ćorluka,e sad zamisli njihovo razmisljanje,daj da dobijemo Željezničara po svaku cijenu u yebenoj prijateljskoj tekmi,kakvi kompleksi i strahovi.
Al džaba,kako ćemo satrati redom sve!

Kako imaju obraza uvesti Ibaneza i Corluku u pripremnoj utakmici, pitam ja vas.
#drhtimo
:rol: :rol: :rol: :rol:

Nevjerovatni su majke mi... STRAH OD ZELJE :plac:
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 feb 2020, 13:04

samoposteno je napisao/la:
16 feb 2020, 12:00
@svrakino1921 ova firma sto vam je radila krov u evropi ne bi dobila posao da stale natkriva bas zbog ovih stubova :kafa:
Alma Ras je dobra firma nemoj tako :rol: :urnebes: :clap:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 16 feb 2020, 13:24

fanatikk je napisao/la:
16 feb 2020, 12:29
...kod njih Ibanez i Ćorluka,e sad zamisli njihovo razmisljanje,daj da dobijemo Željezničara po svaku cijenu u yebenoj prijateljskoj tekmi,kakvi kompleksi i strahovi.
Al džaba,kako ćemo satrati redom sve!

Kako imaju obraza uvesti Ibaneza i Corluku u pripremnoj utakmici, pitam ja vas.
#drhtimo
Jest i Zorya se nafurala na velikog željA.... Kao i Olimpija.... :urnebes:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 feb 2020, 13:47

što morž pjeni kad mu ovo pjevaju?

jel zbog Sandre? :hmmmmm: :think: :rol: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 16 feb 2020, 13:55

samoposteno je napisao/la:
16 feb 2020, 12:45
@Vanja8 najveci sevap je grijesnika izvesti na pravi put na ovaj ili onaj nacin
Jednostavnije je gurnuti ga u provaliju manji trosak :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 16 feb 2020, 13:58

Al ima i onih koji se ne nafuravaju na nas
5:2 i 1:3
:kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 feb 2020, 13:59

e čuj udawa u gwavu ko šampanjac :D

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 16 feb 2020, 16:25

e čuj nije produzio ugovor,te zbog toga nije u sastavu
E moj Lazicu gdje ti zaglavi

Pa ponudi mu vise para pa ce produzit

Svasta

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 16 feb 2020, 16:29

Pa doći će na ljeto bolji :kafa:

Nemoj se sekirati :mrgreen:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 16 feb 2020, 16:32

Bjezi Lazicu dok je vrijeme
Bjezi momcino
Dok oni namire TSS nema tebi nista
Bjezi i spasi se

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 16 feb 2020, 16:39

svrakino1921 je napisao/la:
16 feb 2020, 16:32
Bjezi i spasi se
Pa ne radimo mi to ko vi za Štilića :urnebes:
Prodaj napadača i stopera da se ima za njega u nastavaku prvenstva :rol:

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 16 feb 2020, 17:15

Pantelija je napisao/la:
16 feb 2020, 08:52
Tako je amaw, niko nije iznad željkana naseg...

10.02.2020.
Ramović i Osmanković? Šta će biti s njima?

"Pa, trenirat će. Oni su pokazali na neki način da ne računaju na nas pa ćemo i mi logično pokazati da ne računamo na njih u tolikoj mjeri koliko bi računali da su oni pokazali da računaju na nas. To treba biti uzajamno. Imaju ugovor, bit će tu, ispunjavat će svoje obaveze. Mi smo razočarani što smo izgubili dva igrača na koje smo računali zbog takvih stvari... Ali dobro, dese se neke stvari na koje čovjek ne može računati...".

A onda.... :kafa:

Sinan Ramović je igrao danas. Osim je najavio da će ga koristiti ako mu bude potreban u ostatku sezone.

"On je igrač pod ugovorom i dok god je tako mi ćemo naći način da ga koristimo ili ne. To što nije potpisao ne mijenja mnogo stvari u smislu da ćemo ga iskoristi ako nam zatreba, mi ga plaćemo. Status mu je lošiji nego da ima ugovor, ali ne možeš ga sa skroz odbaciti. Nismo u situaciji takvoj. Mi ćemo ga koristi u nekom obliku".

:rol: :rol: :rol:
Ja sam brko... Vovim da vazem
:rol: :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 feb 2020, 17:26

Sinan Ramovic > zeljo

:urnebes: :rol: :tokralju: :bow:

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 16 feb 2020, 17:28

Denchi je napisao/la:
16 feb 2020, 17:26
Sinan Ramovic > zeljo

:urnebes: :rol: :tokralju: :bow:
Sinan Ramović < Džejla Ramović
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 16 feb 2020, 17:39

svrakino1921 je napisao/la:
16 feb 2020, 16:32
Bjezi Lazicu dok je vrijeme
Bjezi momcino
Bjezi i spasi se
E tu se slažem s tobom...

Bježi Lazicu u prosjake, tamo ima para , krava ih prožvakati ne može, pare se cuvaju dok se krava ne dovede...

Ali kad je kupe, ma ima da sipa lova na sve strane... :kafa:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 16 feb 2020, 17:55

ZA ŠAMPIONE DRŽAVE CIJELE
ZA PLAVO BIJELE ZA PLAVO BIJELE

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 16 feb 2020, 17:55

Nisam danas pratio desavanja, jesu li stigli Fanimo i Blazevic na Grbavicu??? :urnebes:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 16 feb 2020, 18:02

Željovci, svi vi koji pišete i čitate. U posljednje vrijeme mi ne dozvoljavaju da budem član foruma u punom kapacitetu i svaki put kada odgovorim na neku od mnogobrojnih uvreda prema Želji ili meni lično, budem banovan. Prestao sam brojati ali mislim da mi je ovo četvrti ban u malo više od dva mjeseca.

Pošto nemam namjeru da budem prisutan na forumu u poslušničkom obliku, disciplinovan i oblikovan kako bi drugi željeli, imam obavezu da mojoj braći plave boje pojasnim svoju odluku. Oprostite mi što vas napuštam i što vas zamaram nekim ličnim problemima, ali oni se jednim velikim dijelom tiču svih nas. Ukratko, smetam i smetamo u ovom obliku i kapacitetu. Definitivno, sasvim je jasno da smo postali kamenćić koji žulja, ometa planove određenih interesnih skupina koje su u posljednje vrijeme ovde počele da kreiraju javno mijenje. 

Ne kukam, ne šmekam, ovo je samo vrh ledenog brijega. Skoro sto postova "dokurka". Šta znam, valjda mi tepaju.

Slika iznad je samo mali dio svega što sam prisiljen da trpim. Privatne poruke sa prijetnjama, psovke, provokacije, ismijavanje, odavanje identiteta, uvrede, prozivke i šta sve ne, sa ciljem da me spriječe u mojim pokušajima da navijam za našeg Želju na jedan jedini način koji znam, svim srcem. Nekima se ne sviđa kada su Manijaci svi kao jedan, kada se drže skupa, kada imaju iste avatare i razmišljaju na koji način pomoći klubu. Više bi voljeli da smo podijeljeni, da se svađamo, iznosimo interne stvari kluba u javnost i narušavamo imidž, kako Željin tako i samih navijača. Do sada se pojavilo bar pet acc koji su bili kreirani samo sa namjerom da se obračunaju sa @Mohikancem i svaki njihov post je išao u tom pravcu. Nema veze. Ne bježim, već jednostavno ne želim da budem dio nečega negativnog što u budućnosti teško može donijeti pozitivan rezultat. Vi znate da nisam piqka, dovoljno sam se dokazao, a ko misli suprotno, bujrum, okušajte se. Pa šta bude.

Drugovi moji, naš cilj je postignut, Željina armije raste svaki dan a umjesto cijepanja i podjela vlada sloga i drugarstvo. Ubijeđen sam da će naša forumska zajednica biti još jača, veća, složnija i moćnija kako vrijeme bude odmicalo,. Konačno opet imamo moderatora i djelujemo konstruktivno u inat dušmanima. Dosta smo naučili proteklih godina, zadovoljstvo koje smo priredili neprijateljima javno se dijeleći je davna prošlost, koja se više nikada neće ponoviti. Forum se ponovo plavi zahvaljući svima vama i desetinama avatara koji kažu:

Mi smo Željini Željo je naš!

Naš Željo je najbolji klub. Naš Željo je najveći klub, naš Željo je institucija sa pedigreom, dugogodišnjom istorijom obilježenom stalnom borbom, usponima i padovima. Bio je pobijeđen ali se nikada nije predao i položio oružje, nije prestao da širi ideju radničeke klase koja spaja i ljubav koju svi mi osjećamo. Naša odanost nikada nije bila upitna, ona je utkana u naša srca, od prvog dana.

Mišljenje dokazanih dušmana je nama sasvim dobro poznato. Svjesni smo mržnje koju osjećaju, ljubomore, zlobe, zavisti zbog svega onoga što smo Mi a što bi oni željeli da budu. Imaju komplekse koji su se nagomilavali godinama. Jedan od najvećih kompleksa našim "sportskim prijateljima" je donio naš najbolji i najtrofejniji BiH trener, Željina legenda, sin velikog Ivice Osima, gospodin Amar Osim. Trn u oku mnogima, veliki Željovac, ikona, borac, čovjek sa petljom, karizmom, znanjem i hrabrošću. Pomozite mu Željovci, vjerujte mu, zaštitite ga, pokažite svima da Amar nije sam! Mi smo Željina najveća snaga, mi možemo i moramo da pravimo razliku. Molim vas sve da pomognete, da pogurate, da istrajete, da ispoštujete i na simboličan način još jednom pošaljete poruku. Neka ovaj avatar bude dokaz koliko smo moćni, kada prema cilju koračamo zajedno, svi kao jedan.

https://i.ibb.co/kHyhcxx/b0dc2782e95ad7 ... bd8b-1.jpg

Hvala svima za godine druženja, koje će mi ostati u lijepom sjećanju. Voli vas vaš "Mohikanac".

Željezničar za život cijeli!

Sta je ovo grob te yebo hahahhaha
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 16 feb 2020, 18:04

nekoIzMostara je napisao/la:
16 feb 2020, 17:55
Nisam danas pratio desavanja, jesu li stigli Fanimo i Blazevic na Grbavicu??? :urnebes:
Jok moj drug ih vido kod tunela karaula idu pjeske prema Tuzli izgleda da su zalutali :damn: :damn:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 16 feb 2020, 18:06

fanatikk je napisao/la:
16 feb 2020, 18:02
Željovci, svi vi koji pišete i čitate. U posljednje vrijeme mi ne dozvoljavaju da budem član foruma u punom kapacitetu i svaki put kada odgovorim na neku od mnogobrojnih uvreda prema Želji ili meni lično, budem banovan. Prestao sam brojati ali mislim da mi je ovo četvrti ban u malo više od dva mjeseca.

Pošto nemam namjeru da budem prisutan na forumu u poslušničkom obliku, disciplinovan i oblikovan kako bi drugi željeli, imam obavezu da mojoj braći plave boje pojasnim svoju odluku. Oprostite mi što vas napuštam i što vas zamaram nekim ličnim problemima, ali oni se jednim velikim dijelom tiču svih nas. Ukratko, smetam i smetamo u ovom obliku i kapacitetu. Definitivno, sasvim je jasno da smo postali kamenćić koji žulja, ometa planove određenih interesnih skupina koje su u posljednje vrijeme ovde počele da kreiraju javno mijenje. 

Ne kukam, ne šmekam, ovo je samo vrh ledenog brijega. Skoro sto postova "dokurka". Šta znam, valjda mi tepaju.

Slika iznad je samo mali dio svega što sam prisiljen da trpim. Privatne poruke sa prijetnjama, psovke, provokacije, ismijavanje, odavanje identiteta, uvrede, prozivke i šta sve ne, sa ciljem da me spriječe u mojim pokušajima da navijam za našeg Želju na jedan jedini način koji znam, svim srcem. Nekima se ne sviđa kada su Manijaci svi kao jedan, kada se drže skupa, kada imaju iste avatare i razmišljaju na koji način pomoći klubu. Više bi voljeli da smo podijeljeni, da se svađamo, iznosimo interne stvari kluba u javnost i narušavamo imidž, kako Željin tako i samih navijača. Do sada se pojavilo bar pet acc koji su bili kreirani samo sa namjerom da se obračunaju sa @Mohikancem i svaki njihov post je išao u tom pravcu. Nema veze. Ne bježim, već jednostavno ne želim da budem dio nečega negativnog što u budućnosti teško može donijeti pozitivan rezultat. Vi znate da nisam piqka, dovoljno sam se dokazao, a ko misli suprotno, bujrum, okušajte se. Pa šta bude.

Drugovi moji, naš cilj je postignut, Željina armije raste svaki dan a umjesto cijepanja i podjela vlada sloga i drugarstvo. Ubijeđen sam da će naša forumska zajednica biti još jača, veća, složnija i moćnija kako vrijeme bude odmicalo,. Konačno opet imamo moderatora i djelujemo konstruktivno u inat dušmanima. Dosta smo naučili proteklih godina, zadovoljstvo koje smo priredili neprijateljima javno se dijeleći je davna prošlost, koja se više nikada neće ponoviti. Forum se ponovo plavi zahvaljući svima vama i desetinama avatara koji kažu:

Mi smo Željini Željo je naš!

Naš Željo je najbolji klub. Naš Željo je najveći klub, naš Željo je institucija sa pedigreom, dugogodišnjom istorijom obilježenom stalnom borbom, usponima i padovima. Bio je pobijeđen ali se nikada nije predao i položio oružje, nije prestao da širi ideju radničeke klase koja spaja i ljubav koju svi mi osjećamo. Naša odanost nikada nije bila upitna, ona je utkana u naša srca, od prvog dana.

Mišljenje dokazanih dušmana je nama sasvim dobro poznato. Svjesni smo mržnje koju osjećaju, ljubomore, zlobe, zavisti zbog svega onoga što smo Mi a što bi oni željeli da budu. Imaju komplekse koji su se nagomilavali godinama. Jedan od najvećih kompleksa našim "sportskim prijateljima" je donio naš najbolji i najtrofejniji BiH trener, Željina legenda, sin velikog Ivice Osima, gospodin Amar Osim. Trn u oku mnogima, veliki Željovac, ikona, borac, čovjek sa petljom, karizmom, znanjem i hrabrošću. Pomozite mu Željovci, vjerujte mu, zaštitite ga, pokažite svima da Amar nije sam! Mi smo Željina najveća snaga, mi možemo i moramo da pravimo razliku. Molim vas sve da pomognete, da pogurate, da istrajete, da ispoštujete i na simboličan način još jednom pošaljete poruku. Neka ovaj avatar bude dokaz koliko smo moćni, kada prema cilju koračamo zajedno, svi kao jedan.

https://i.ibb.co/kHyhcxx/b0dc2782e95ad7 ... bd8b-1.jpg

Hvala svima za godine druženja, koje će mi ostati u lijepom sjećanju. Voli vas vaš "Mohikanac".

Željezničar za život cijeli!

Sta je ovo grob te yebo hahahhaha
:urnebes: :urnebes: :bow:

Ovim postom, forumska zajednica je izgubila njenog najvrijednijeg clana...

Idemo Ramizaga, nastavi niz...

:opaopa: :opaopa: :opaopa:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”