FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
a kola odmorio nije
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ma ja imam neki osjećaj da će Radovac tek sad pokazati pravo znanje, kad prođe Ješine pripreme... dobar je on samo ga malo kapitenska traka ponijela pa se desio incident u Zenici, oduzimanje nagrade ga psihicki jos vise dotuklo jer praktično on je dijete a i malo neke sitne povrede su ga udaljile od terena... uz prave pripreme i dobru motivaciju ja ocekujem mnogo od njega ovu polusezonu... 
http://****.ba/vijesti/-benko-slazem ... alu/104392
Iz ovog gore procitanog mi se ne cini da Benko ide.... mozda sam ja pogresno protumacio .... :S
Iz ovog gore procitanog mi se ne cini da Benko ide.... mozda sam ja pogresno protumacio .... :S
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- Evolution87
- Kontakt:
Ma Krle je majstor samo takav. Dovoljno mu je pogledati samo statistikuBolanos je napisao/la:Krle je dobar kako je dosao, naravno uz oscilacije medjutim to je normalno jer mi nemamo igraca koji je toliko kvalitetan da igra konstantno dobro.Evolution87 je napisao/la:Otkud sad da je Krle dobar?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Meni je dovoljno ga pogledati na terenu gdje se vuce ko slina najobicnija.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
@evolution bojim se sta ce biti ako pocne trcati i truditi se, kad je kao setac nabio ovakvu statistiku.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
belosevic28
- Kontakt:
Merhaba placenici, moglo bi biti pojacanja do petka aBd...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ovo je fino vidjet da se poneki igraci pripremaju na samo. Dobar znak
Nadat se da je slaba igra bila radi fizicke nespreme.
Delac
Kadusic,barba,kovacevic,bekic2
Deni Rustem,radovac(brazilac) DULJA
Brazilac,BENKO (krsto,ako se benko proda)
Ova ekipa je sasvim dovoljna za prvo mjesto, (samo kartoni,povrede) bi nas mogle kostate.
Btw: dali brazilci i deni imaju pravu igrat u kup utakmicama.
Delac
Ova ekipa je sasvim dovoljna za prvo mjesto, (samo kartoni,povrede) bi nas mogle kostate.
Evo poranio, ko to danas ne dolazi?Evolution87 je napisao/la:poranite sutra
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Dobro je pljuvačjoker90 je napisao/la:Evo poranio, ko to danas ne dolazi?Evolution87 je napisao/la:poranite sutra
DAPitar6785 je napisao/la:Ovo je fino vidjet da se poneki igraci pripremaju na samo. Dobar znak![]()
Delac
Momak trcao po stepenicamaBitiSrcemVezan je napisao/la:Jah, vidiš, tu se neće povrijediti, a u Skenderiji em klizav parket, em protivnici namjerno idu da nas osakate.
Spremao se ba..
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Krste je fakat imao utakmica u kojima se mogla primjetiti njegova qrcobolja na terenu a kad jos u tim utakmicama izgubimo onda se trazi greska svakog igraca koja se jos uveca, pa se onda to napise na forumu, ljudi to procitaju i prihvate to u fazonu 'jes' yebo majku samo se vuce po terenu, nikakve koristi od njega' pa onda dodje sljedeci poraz opet se ljudi njemu natovare, onda ovi sto su vidjeli na forumu da je los nastave sa pljuvanjem i tako se stvori da je lik sa 6 golova i 6 asistencija najgori igrac Sarajeva.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
mislim da se on treba popustiti FKS, uz duzno postovanje prema njemu... Ima on svoju ekipu sada i neka gleda njih, sta ima komentarisati, ko je peti ko drugi i slicno... Ima svoju avliju i cao..Zip je napisao/la:
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
I ja sam slicnog misljenja..BeSha1992 je napisao/la:mislim da se on treba popustiti FKS, uz duzno postovanje prema njemu... Ima on svoju ekipu sada i neka gleda njih, sta ima komentarisati, ko je peti ko drugi i slicno... Ima svoju avliju i cao..Zip je napisao/la:
Nisam nesto veliki zaljubljenik njegove igre, mislim da smo daleko najlosije igrali sad kad je on zadnji put bio na klupi..
Ja nikad u zivotu necu zaboraviti kad sam se ibretio kad je gurnuo Torlaka u napadu, mislim protiv Olimpica da je bilo.. Nisam siguran
Ne svidja mi se njegovo yebavanje i dernjava na igrace.. to je nekad moglo proci, a sada
Poz imal ko info za malog hadzica jel prikljucen prvom timu ili ostaje u kadetima
DrustveniParazit je napisao/la:Krste je fakat imao utakmica u kojima se mogla primjetiti njegova qrcobolja na terenu a kad jos u tim utakmicama izgubimo onda se trazi greska svakog igraca koja se jos uveca, pa se onda to napise na forumu, ljudi to procitaju i prihvate to u fazonu 'jes' yebo majku samo se vuce po terenu, nikakve koristi od njega' pa onda dodje sljedeci poraz opet se ljudi njemu natovare, onda ovi sto su vidjeli na forumu da je los nastave sa pljuvanjem i tako se stvori da je lik sa 6 golova i 6 asistencija najgori igrac Sarajeva.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ma ja ne vjerujem da je on ovo uopste izjavio. Prvo gledajte ko pise, pa onda sta pise.BeSha1992 je napisao/la:mislim da se on treba popustiti FKS, uz duzno postovanje prema njemu... Ima on svoju ekipu sada i neka gleda njih, sta ima komentarisati, ko je peti ko drugi i slicno... Ima svoju avliju i cao..Zip je napisao/la:
Sto se tice igre, po meni je najbolju imao cala.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Zar još postavljate taj pokušaj od novina ?Zip je napisao/la:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: ebi46, Hajdeee, HordasFks, nedimmmm1337 i 52 gosta.