Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- harebianconero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Vjerovatno Esti ce da igra umjesto Vucka, mogu reci da sam siguran ...
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sve po zasluziharebianconero je napisao/la:Vjerovatno Esti ce da igra umjesto Vucka, mogu reci da sam siguran ...

Anonimus nam istjera najboljeg igraca prosle sezone iz postave

Spletom okolnosti, ali Boze moj
Krasa, Krasa...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Moglo bi se reci da je hendikep ne igranje Vucinica, ali kada imas u ekipi Krasica, Eliu, Estigarribiu, nema razloga za paniku jer smo iopet kvalitetni. Protiv Cezene nije igrao Pirlo pa je bila fenomenalna utakmica gdje smo od 1 do 90 dominirali. Mislim da ce nam biti lakse u gostima jer, uzdrmana, Roma mora napasti, tako da ocekujem puno prostora za nase igrace...
Mislim da bi veci problem bio izostanak nekog iz odbrane, recimo Barzagli ili Lich. Navalni red nam je odlican i svi igraci imaju kvalitet. Koji god bude igrao dati ce svoj maximum jer ove sezone nije lahko izboriti prvi sastav i biti siguran za naredni mec...
Forza Juve!
Mislim da bi veci problem bio izostanak nekog iz odbrane, recimo Barzagli ili Lich. Navalni red nam je odlican i svi igraci imaju kvalitet. Koji god bude igrao dati ce svoj maximum jer ove sezone nije lahko izboriti prvi sastav i biti siguran za naredni mec...
Forza Juve!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sta je ovo Liverpool poslao ponudu za Chiellinia,,ne daj Boze da nam on ode.... 

- harebianconero
- Kontakt:
Mogu sanjati samosamojuve je napisao/la:Sta je ovo Liverpool poslao ponudu za Chiellinia,,ne daj Boze da nam on ode....
Chielo ostaje do kraja karijere, s ambicijama i mogucnostima ovog Juventusa odlazak u Liverpool bi mu bio korak unazad u karijeri.harebianconero je napisao/la:Mogu sanjati samosamojuve je napisao/la:Sta je ovo Liverpool poslao ponudu za Chiellinia,,ne daj Boze da nam on ode....
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Nidje veze... nema smisla napustati klub koji voli i koji ce igrati Lp sledece sezone. Sto bi rekla sa konja na magarca...
Ova dres mi je daleko najbolji:

Ova dres mi je daleko najbolji:

- sarajlija89
- Kontakt:

ma nije vala od ovoga iz 97-98 tamo negdje...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Burberry46
- Kontakt:
Jedva cekam da se Fabio Q vrati u formu!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SoloJuve26
- Kontakt:
Steta ovo za Vucinica, al vratiti ce se on spremnji ...
Mislim da ce ga Qua dobro zamjeniti uvjeren sam u to, i nadam se da ce sad Conte pruziti Eliu vise sansi. Vrijeme je i da Krasic zaigra ,, al eto bas me zanima kakvu ce postavu sastaviti protiv Bologne,..
Bigben///
Najaci dres

Mislim da ce ga Qua dobro zamjeniti uvjeren sam u to, i nadam se da ce sad Conte pruziti Eliu vise sansi. Vrijeme je i da Krasic zaigra ,, al eto bas me zanima kakvu ce postavu sastaviti protiv Bologne,..
Bigben///
Najaci dres

- harebianconero
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
@SARAJLIJA
I taj dres je doista lijep i ima slicnosti, pa tako da sam u dvojbi , ali ipak dajem prednost slici koji sam postavio. Slozili smo se da su ranije bili bolje garniture dresova...

http://my-fjc.friendhood.net/t3106-jef- ... -8-updated" onclick="window.open(this.href);return false;
I taj dres je doista lijep i ima slicnosti, pa tako da sam u dvojbi , ali ipak dajem prednost slici koji sam postavio. Slozili smo se da su ranije bili bolje garniture dresova...

http://my-fjc.friendhood.net/t3106-jef- ... -8-updated" onclick="window.open(this.href);return false;
- harebianconero
- Kontakt:
Ovaj sa sponzorom Sky Sport je prelijep <3
- SoloJuve26
- Kontakt:
Nisu ni oni losi dresovi kad smo osvojili Scoudetto u Udinesu pobjedom 0-2.. Tad smo imali crne dresove
ako se nevaram

Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 06 dec 2011, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
- sarajlija89
- Kontakt:
A tek kakva smo ekipa bili u tim dresovima..nikad ono necu prezalit..nikad..harebianconero je napisao/la:Ovaj sa sponzorom Sky Sport je prelijep <3
[youtube][/youtube]
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- harebianconero
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Awesome
Awesome
Naravno!SoloJuve26 je napisao/la:Steta ovo za Vucinica, al vratiti ce se on spremnji ...![]()
Bigben///
Najaci dres
Ovaj dres mi je u srcu iz razloga sto smo tada osvojili LP

nadam se tituli u ovim dresovima

- Burberry46
- Kontakt:
Ovaj stvarno jedan od najboljih dresova, imam ovakavBigBen je napisao/la:@SARAJLIJA
![]()
![]()

1946
Burberry46 je napisao/la:Ovaj stvarno jedan od najboljih dresova, imam ovakavBigBen je napisao/la:@SARAJLIJA
![]()
![]()
Imam i ja ali nije orginal, mada je i kopija dobra

Nekad cu ga postaviti pa da vidite. Evo sad gledam... nije bas isti kao ovaj ali je sponzor Sky...
Ovaj dres posjedujemBigBen je napisao/la:
![]()
![]()

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.