Kad skontas placi do mile voljebagrcavi je napisao/la:Fkr.87 je napisao/la:Ne njemu, kakvi stradace dosta njegovih kolega sa tog famoznog juga![]()
![]()
![]()
![]()
oplako sam.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kad skontas placi do mile voljebagrcavi je napisao/la:Fkr.87 je napisao/la:Ne njemu, kakvi stradace dosta njegovih kolega sa tog famoznog juga![]()
![]()
![]()
![]()
oplako sam.
jesil to odgledo još jednu epizodu onih huligana ? loše utiču na tebe, lezi, spavaj, valja vam ić po Gračanici i okolnim selima da bodrite slo slo sloboduFkr.87 je napisao/la:Jesi smijesankako ono vi rekoste okolna sela cekaju na nas? E bas tako.
Šta ti to imas protiv moje Gracanice bgti,KB-TM87 je napisao/la:jesil to odgledo još jednu epizodu onih huligana ? loše utiču na tebe, lezi, spavaj, valja vam ić po Gračanici i okolnim selima da bodrite slo slo sloboduFkr.87 je napisao/la:Jesi smijesankako ono vi rekoste okolna sela cekaju na nas? E bas tako.
i ja se slažem, vrijeme im je za novi pdf da ne gledam više drugoligaše, do sljedećeg kantanja, sportski pozdrav iz Doline Ćupova
nisu se oni trudili ni za leotar ni za gosk ni za bilo koga drugog..da je zeljo igrao protiv bilo koga vjerovatno bi zijanio....problem je taj sto se bas desilo da zeljo igra protiv leotara koji su mu zlata vrijedni...leotar je jednostavno imao srece sto mu je kuci dolazio nemotivirani zeljeznicar..da su bili pamtni u slobodi motivirali bi igrace zeljenisha je napisao/la:ali su se zato potrudili za leotar i goškkloc86 je napisao/la:mislim da je neopravdano da se navijaci slobode ljute
recimo da je sloboda vodila i da su im se trebali "poklopiti" jos neki rezulati njihov bijes bi bio,hajmo reci, opravdan..ovako,imali su svoju sudbinu u svojim rukama koju nisu iskoristili slabom igrom....sloboda je sama sebe unistila i kako onda ocekivat da zeljo ili velez se trude za tebe ?
da su recimo igracima zelje(totalno nemotivisanim) ponudili po 200 km ovi bi sigurno uzeli bod..realno to nisu neke velike pare(200x11 + 3 izmjene je oko 3000 km)
Reci mi sta je s mojim argumentima?bparena je napisao/la:@NEZALAGANJE
Bas kao sto tvoj nik znaci i sto si i ti i ja konstatovali to je ono jedino sto je falilo danas.
"Nijedan argument ja ovdje ne vidim,osim obraza i tu si upravu" - to cuvanje obraza je i trebalo Zelji danas a ne nesto drugo. Mnogi cak i zeljini navijaci priznaju cak i ovdje da Zeljo nije zelio/htjeo igrati kao sve tekme prije ovog poraza. Ruznoo brate ...
KB-TM87 je napisao/la:jesil to odgledo još jednu epizodu onih huligana ? loše utiču na tebe, lezi, spavaj, valja vam ić po Gračanici i okolnim selima da bodrite slo slo sloboduFkr.87 je napisao/la:Jesi smijesankako ono vi rekoste okolna sela cekaju na nas? E bas tako.
i ja se slažem, vrijeme im je za novi pdf da ne gledam više drugoligaše, do sljedećeg kantanja, sportski pozdrav iz Doline Ćupova
Drug pogledaj nasu zadnju tekmu sa Grbavice pa pricaj nesto jedva smo kozaru pobjedili a tek kad skontam probleme koji su nastali u klubu poslije slavlja sampionske titule u amarovoj kafani koja je tu vece skoro pa sva razbijenabparena je napisao/la:@NEZALAGANJE
Bas kao sto tvoj nik znaci i sto si i ti i ja konstatovali to je ono jedino sto je falilo danas.
"Nijedan argument ja ovdje ne vidim,osim obraza i tu si upravu" - to cuvanje obraza je i trebalo Zelji danas a ne nesto drugo. Mnogi cak i zeljini navijaci priznaju cak i ovdje da Zeljo nije zelio/htjeo igrati kao sve tekme prije ovog poraza. Ruznoo brate ...
Izvini molim te.Možeš li mene nekako poštediti ooo veliki huliganu ?Fkr.87 je napisao/la:Kad skontas placi do mile voljebagrcavi je napisao/la:Fkr.87 je napisao/la:Ne njemu, kakvi stradace dosta njegovih kolega sa tog famoznog juga![]()
![]()
![]()
![]()
oplako sam.
Ma jok, to što je Slavija uzela Čeliku šest bodova, a Želji i veležu nije nijedan, to nikako nije bitno, šta bi im značilo to da je Čelik bar jednom remiziro sa Slavijom, ništa vala, samo bi ostali u ligi, hahahah, prejaki ste, navijač ekipe koja je izgubila šest bodova od slavije šlepa se navijačima ekipe koja je zbog tog ispala, ovo je baš za NadrealistaCrni gavran je napisao/la:Dragi manijaci satraste se objasnjavajuci da je Slobodu Celik zaebao a ne Zeljo i Velez. Jel to neko lud ovdje.
I jeste li skontali da vas Tuzlaci " ne ebu". Dzabe se "nabacujete"
Ne postoji argument da nakon tako velicanstvene titule i niza casnih pobjeda i titule tek danas izgubite i sutnete Tuzlake out lige. Blizu vam Istocno Sarajevo pa idite slavite. Nema argumenta nad ovim....NEZALAGANJE je napisao/la:Reci mi sta je s mojim argumentima?bparena je napisao/la:@NEZALAGANJE
Bili motivirani 29 kola, a samo danas eto nisukloc86 je napisao/la:nisu se oni trudili ni za leotar ni za gosk ni za bilo koga drugog..da je zeljo igrao protiv bilo koga vjerovatno bi zijanio....problem je taj sto se bas desilo da zeljo igra protiv leotara koji su mu zlata vrijedni...leotar je jednostavno imao srece sto mu je kuci dolazio nemotivirani zeljeznicar..da su bili pamtni u slobodi motivirali bi igrace zeljenisha je napisao/la:ali su se zato potrudili za leotar i goškkloc86 je napisao/la:mislim da je neopravdano da se navijaci slobode ljute
recimo da je sloboda vodila i da su im se trebali "poklopiti" jos neki rezulati njihov bijes bi bio,hajmo reci, opravdan..ovako,imali su svoju sudbinu u svojim rukama koju nisu iskoristili slabom igrom....sloboda je sama sebe unistila i kako onda ocekivat da zeljo ili velez se trude za tebe ?
da su recimo igracima zelje(totalno nemotivisanim) ponudili po 200 km ovi bi sigurno uzeli bod..realno to nisu neke velike pare(200x11 + 3 izmjene je oko 3000 km)
Iskreno i qurac me zaboli selo ostaje selo !KB-TM87 je napisao/la:koliko ja znam pričamo o drugoligašima, a Bratstvo je vaš neugodni rival, nabrojana mjesta imaju premijerligaše tako da nemaš pravo osporavati ihSaltBoY je napisao/la:Ljakse Gracanica je velegrad spram Gabele ili I Sarajeva ili Prijedora
Ma Tuzlaci su pametni, znaju da to što je Čelik izgubio šest bodova od Slavije, a Željo i Velež nisu nijedan, ustvari znači da im je Čelik veliki prijatelj, hahahaha, ti si realno najveća legenda ovdje moram priznatCrni gavran je napisao/la:Hajmo ovako ako moze.
Jel se slazete da je ovo tema FK Sloboda Tuzla. Znaci boli me qrac sta je bilo npr, u Amaraovoj kafani![]()
Drugo, Tuzlaci su pametni i obrazovani ljudi i znaju ko ih je zaebao i sami su se izjasnili.
Ma nasladjujte se jos malo. Eto Slobode na godinu nazad u PL. Ako Bog da.
Nisi realan nikako...Svakom klubu njegovi i interesi njegovih navijaca trebaju biti na prvom mjestu...bparena je napisao/la:Ne postoji argument da nakon tako velicanstvene titule i niza casnih pobjeda i titule tek danas izgubite i sutnete Tuzlake out lige. Blizu vam Istocno Sarajevo pa idite slavite. Nema argumenta nad ovim....NEZALAGANJE je napisao/la:Reci mi sta je s mojim argumentima?bparena je napisao/la:@NEZALAGANJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.