Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
e jest mi drago sto je dobio crveni ne zbog ballotelia vec zbog smrada mancinia 
...i postane/bude heroj samo do sljedece utakmice na kojoj je dovoljno samo malo da odigra ispod ocekivanja i odma ce mu navijaci Citya zaboraviti sve sto je do tada ucinio. Njihovi navijaci su brutalni a to su pokazali u zadnje vrijeme jer su ga opasno uzeli na zub kao da je on glavni i jedini krivac za losu igru i reyultate ekipe ali i za svjetsku ekonomsku krizu, potrese i tsunami u Japanu, havariju nuklearke itd...Megamon je napisao/la:Udje Dzeko u 70 zabije u 88 za produzetke i onda u 115 da gol i postane junak Citya
Nista od ovog City-ija i Dzeke veceras.
Bolje je gledat' Seherzat

Bolje je gledat' Seherzat
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zvuči poznato? Istog mišljenja su Bosanci i Hercegovci kada je u pitanju Tevez.Alucard je napisao/la:uzeli na zub kao da je on glavni i jedini krivac za losu igru i reyultate ekipe ali i za svjetsku ekonomsku krizu, potrese i tsunami u Japanu, havariju nuklearke itd
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
A Džeko i Tevez kao daju jednake povode za kritike?Monolog je napisao/la:Zvuči poznato? Istog mišljenja su Bosanci i Hercegovci kada je u pitanju Tevez.Alucard je napisao/la:uzeli na zub kao da je on glavni i jedini krivac za losu igru i reyultate ekipe ali i za svjetsku ekonomsku krizu, potrese i tsunami u Japanu, havariju nuklearke itd
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nemoj molim te.Željovac je napisao/la:A Džeko i Tevez kao daju jednake povode za kritike
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da u pravu si, to je ona kategorija navijača "čekam da mi u komšije crkne krava", samo je šačica onih koji realno i bez obojenih cvika sagledaju situaciju i pogledaju istini u liceMonolog je napisao/la:Zvuči poznato? Istog mišljenja su Bosanci i Hercegovci kada je u pitanju Tevez.Alucard je napisao/la:uzeli na zub kao da je on glavni i jedini krivac za losu igru i reyultate ekipe ali i za svjetsku ekonomsku krizu, potrese i tsunami u Japanu, havariju nuklearke itd
Vec sam pisao o karakteru Ballotelija. Bolje receno pricao o necemu sto on nema.
Mojoj sreci nema kraja, nek ih ukopa taj Balloteli. Meni su on i Adebayor na listi najmanje dragih igraca. Ne podnosim ljude koji nemaju postovanja prema timu u kojem igraju, pogotovo ako im je taj tim sve dao.
Daj Boze da Dzeko dobije priliku prije samog kraja. Mancini se boji igrati i sa 11 igraca a sad ima samo 10. Zato ne mislim da smije ubaciti Dzeku na pocetku poluvremena.
Mojoj sreci nema kraja, nek ih ukopa taj Balloteli. Meni su on i Adebayor na listi najmanje dragih igraca. Ne podnosim ljude koji nemaju postovanja prema timu u kojem igraju, pogotovo ako im je taj tim sve dao.
Daj Boze da Dzeko dobije priliku prije samog kraja. Mancini se boji igrati i sa 11 igraca a sad ima samo 10. Zato ne mislim da smije ubaciti Dzeku na pocetku poluvremena.
- Goalgetter
- Kontakt:
To Mancini ocito cuva Dzeku za Chelsea 
- ibrakadabra
- Kontakt:
Džeko bi mogao u igru oko 70-te
Ma nece Dzeko ulazit ovu tekmu uopste, i ako udje, ali sam AKO , dobit ce par minuta pred kraj
Neka se zahvale Balonji zato sto ispadaju iz Europa Lige...
Neka se zahvale Balonji zato sto ispadaju iz Europa Lige...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
-
Boskvalitet
- Kontakt:
sta ces desi se.. sretan rodzendan edine
Balloteli jeste veliki talenat, ali ga njegov karakter košta i koštat će ga u toku karijere, sve dok ne promjeni svoj vlastiti pristup i ponašanje.
A i ovo što Monolog kaže, to je čista istina. Objektivno gledajući, City bez Teveza je kao Barca bez Messija. On, za razliku od Balotellija, ima taj engleski štih za postizanje golova, i naravno potrebno iskustvau Premier Ligi, kojeg, recimo, naš Džeko još treba sticati.
A i ovo što Monolog kaže, to je čista istina. Objektivno gledajući, City bez Teveza je kao Barca bez Messija. On, za razliku od Balotellija, ima taj engleski štih za postizanje golova, i naravno potrebno iskustvau Premier Ligi, kojeg, recimo, naš Džeko još treba sticati.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Neznam, tuzno je ovo sa Edinom sto je na klupi.
Ja se samo pitam, koliko od vas ovdje iskreno vjeruje da je Edin do sada igrao nalosije od njih trojice (Teveza, Balotelija i njega) - a koliko iskreno vjeruje da nije?
Ja se samo pitam, koliko od vas ovdje iskreno vjeruje da je Edin do sada igrao nalosije od njih trojice (Teveza, Balotelija i njega) - a koliko iskreno vjeruje da nije?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- ibrakadabra
- Kontakt:
Silva je gori od Balotelia
AulleTa je napisao/la:Balloteli jeste veliki talenat, ali ga njegov karakter košta i koštat će ga u toku karijere, sve dok ne promjeni svoj vlastiti pristup i ponašanje.
ja ne znam jeli taj talenat odigro ijednu utakmicu dobro, meni je nekako vise izvikan u nedstatku mladih talijanskih igraca
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ne mijenja ovaj Balotelli
na klupi haman nista do samog kraja.
Aha evo ga,cuva rezultat.
Aha evo ga,cuva rezultat.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 mar 2011, 20:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nece Dzeku ni ubacit, Phillips ce uci . . .
Sta sad' radi Mancini? Cuva rezultat?! On nije krampa nego motika 
Dobro, možda u City-u i nije toliko toga pokazao, ali je u Interu nagovještavao da se radi o velikom potencijalu. Samo što se i tu, zahvaljujući svojim manama, nije dugo zadržao.nick je napisao/la:AulleTa je napisao/la:Balloteli jeste veliki talenat, ali ga njegov karakter košta i koštat će ga u toku karijere, sve dok ne promjeni svoj vlastiti pristup i ponašanje.
ja ne znam jeli taj talenat odigro ijednu utakmicu dobro, meni je nekako vise izvikan u nedstatku mladih talijanskih igraca
Spammer