Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

lottdogg
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la lottdogg » 17 mar 2011, 20:00

e jest mi drago sto je dobio crveni ne zbog ballotelia vec zbog smrada mancinia :mrgreen:

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 17 mar 2011, 20:01

Megamon je napisao/la:Udje Dzeko u 70 zabije u 88 za produzetke i onda u 115 da gol i postane junak Citya :D
...i postane/bude heroj samo do sljedece utakmice na kojoj je dovoljno samo malo da odigra ispod ocekivanja i odma ce mu navijaci Citya zaboraviti sve sto je do tada ucinio. Njihovi navijaci su brutalni a to su pokazali u zadnje vrijeme jer su ga opasno uzeli na zub kao da je on glavni i jedini krivac za losu igru i reyultate ekipe ali i za svjetsku ekonomsku krizu, potrese i tsunami u Japanu, havariju nuklearke itd... ;)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 mar 2011, 20:02

Nista od ovog City-ija i Dzeke veceras.
Bolje je gledat' Seherzat :lol: :lol: :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 mar 2011, 20:03

Alucard je napisao/la:uzeli na zub kao da je on glavni i jedini krivac za losu igru i reyultate ekipe ali i za svjetsku ekonomsku krizu, potrese i tsunami u Japanu, havariju nuklearke itd
Zvuči poznato? Istog mišljenja su Bosanci i Hercegovci kada je u pitanju Tevez.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 mar 2011, 20:06

Monolog je napisao/la:
Alucard je napisao/la:uzeli na zub kao da je on glavni i jedini krivac za losu igru i reyultate ekipe ali i za svjetsku ekonomsku krizu, potrese i tsunami u Japanu, havariju nuklearke itd
A Džeko i Tevez kao daju jednake povode za kritike? :roll: I opet, haman niko ovdje ne govori da Tevez ne zna, već da je arogantni i sebični idiot. Selektivno sarađuje sa saigračima. Jad nafurani koji ovo može provoditi samo u klupčiću nenaviknutom na velike rezultate.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 mar 2011, 20:11

Željovac je napisao/la:A Džeko i Tevez kao daju jednake povode za kritike
Nemoj molim te. :lol: Činjenica je da da bi se bez Teveza ova ekipa borila za 7-8 mjesto u Premiershipu. Da, ti ćeš se sada pozvati na to kako nije zabio u posljednjih 8 utakmica(ako se ne varam), a ja ću napisati da je momak u prva 3 strijelca najjače lige svijeta. Svaki napadač zapadne u krizu(pa i Džeko je bio u istoj kada je bio u Wolfsburgu), tako da...Al' haj'.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 17 mar 2011, 20:12

Monolog je napisao/la:
Da u pravu si, to je ona kategorija navijača "čekam da mi u komšije crkne krava", samo je šačica onih koji realno i bez obojenih cvika sagledaju situaciju i pogledaju istini u lice ;)

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 mar 2011, 20:13

Vec sam pisao o karakteru Ballotelija. Bolje receno pricao o necemu sto on nema.
Mojoj sreci nema kraja, nek ih ukopa taj Balloteli. Meni su on i Adebayor na listi najmanje dragih igraca. Ne podnosim ljude koji nemaju postovanja prema timu u kojem igraju, pogotovo ako im je taj tim sve dao.

Daj Boze da Dzeko dobije priliku prije samog kraja. Mancini se boji igrati i sa 11 igraca a sad ima samo 10. Zato ne mislim da smije ubaciti Dzeku na pocetku poluvremena.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 mar 2011, 20:19

To Mancini ocito cuva Dzeku za Chelsea :D

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 17 mar 2011, 20:21

Džeko bi mogao u igru oko 70-te

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 17 mar 2011, 20:21

Ma nece Dzeko ulazit ovu tekmu uopste, i ako udje, ali sam AKO , dobit ce par minuta pred kraj ;)

Neka se zahvale Balonji zato sto ispadaju iz Europa Lige...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 17 mar 2011, 20:23

sta ces desi se.. sretan rodzendan edine

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 17 mar 2011, 20:24

Balloteli jeste veliki talenat, ali ga njegov karakter košta i koštat će ga u toku karijere, sve dok ne promjeni svoj vlastiti pristup i ponašanje.
A i ovo što Monolog kaže, to je čista istina. Objektivno gledajući, City bez Teveza je kao Barca bez Messija. On, za razliku od Balotellija, ima taj engleski štih za postizanje golova, i naravno potrebno iskustvau Premier Ligi, kojeg, recimo, naš Džeko još treba sticati.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 17 mar 2011, 20:26

Neznam, tuzno je ovo sa Edinom sto je na klupi.

Ja se samo pitam, koliko od vas ovdje iskreno vjeruje da je Edin do sada igrao nalosije od njih trojice (Teveza, Balotelija i njega) - a koliko iskreno vjeruje da nije?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 17 mar 2011, 20:26

Silva je gori od Balotelia

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 mar 2011, 20:26

AulleTa je napisao/la:Balloteli jeste veliki talenat, ali ga njegov karakter košta i koštat će ga u toku karijere, sve dok ne promjeni svoj vlastiti pristup i ponašanje.
A i ovo što Monolog kaže, to je čista istina. Objektivno gledajući, City bez Teveza je kao Barca bez Messija. On, za razliku od Balotellija, ima taj engleski štih za postizanje golova, i naravno potrebno iskustvau Premier Ligi, kojeg, recimo, naš Džeko još treba sticati.

ja ne znam jeli taj talenat odigro ijednu utakmicu dobro, meni je nekako vise izvikan u nedstatku mladih talijanskih igraca
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 mar 2011, 20:31

Ne mijenja ovaj Balotelli :mrgreen: na klupi haman nista do samog kraja.
Aha evo ga,cuva rezultat.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 mar 2011, 20:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 17 mar 2011, 20:31

Nece Dzeku ni ubacit, Phillips ce uci . . .

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 17 mar 2011, 20:31

Sta sad' radi Mancini? Cuva rezultat?! On nije krampa nego motika :roll:

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 17 mar 2011, 20:32

nick je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:Balloteli jeste veliki talenat, ali ga njegov karakter košta i koštat će ga u toku karijere, sve dok ne promjeni svoj vlastiti pristup i ponašanje.

ja ne znam jeli taj talenat odigro ijednu utakmicu dobro, meni je nekako vise izvikan u nedstatku mladih talijanskih igraca
Dobro, možda u City-u i nije toliko toga pokazao, ali je u Interu nagovještavao da se radi o velikom potencijalu. Samo što se i tu, zahvaljujući svojim manama, nije dugo zadržao.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk i 14 gostiju.