FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Krvna grupa
AB+Može primiti krv krvnih grupa A+, A-, B+, B-, AB+, AB-, 0+, 0- AB+
AB+Može primiti krv krvnih grupa A+, A-, B+, B-, AB+, AB-, 0+, 0- AB+
26.05.2010-TITULA
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nek mu je laka zemlja.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- kuman_@mel
- Kontakt:
nek mu bog podari dzenet vjecni!!!! RIP 

Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
Kako se covjek obraduje ovim dobrim igrama na strani, jos i vise se sj*** kad cuje ovakve vijesti, od pogibije ljudi pa i onakvog pendrekanja u Gradaccu...
Ja sam 0- krvna grupa i kao jos neke, zanima me jel moguce dati krv u Sarajevu! Inace redovni sam darivalac i generalno znam da kad je u pitanju transfuziologija oni traze bilo koju krvnu grupu u kriticnim situacijama, jer oni imaju zalihe, ali na taj nacin vrse nadoknadu potrosenih jedinica krvi. Sad ne znam kakva je situacija u Zenici i da li moze bilo ko dati krv ili striktno treba trazena krvna grupa?

Ja sam 0- krvna grupa i kao jos neke, zanima me jel moguce dati krv u Sarajevu! Inace redovni sam darivalac i generalno znam da kad je u pitanju transfuziologija oni traze bilo koju krvnu grupu u kriticnim situacijama, jer oni imaju zalihe, ali na taj nacin vrse nadoknadu potrosenih jedinica krvi. Sad ne znam kakva je situacija u Zenici i da li moze bilo ko dati krv ili striktno treba trazena krvna grupa?
-
- Kontakt:
R.I.P Admir Bjelak
Neka ti je vjecni rahmet dusi, i neka ti dragi ALLAH DZ. S podari lijepi Dzenet a tvojoj porodici i prijateljima sabur!
Neka ti je vjecni rahmet dusi, i neka ti dragi ALLAH DZ. S podari lijepi Dzenet a tvojoj porodici i prijateljima sabur!
-
- Kontakt:
R.I.P Admir Bjelak

Pirke_TM87 je napisao/la:R.I.P Admir Bjelak
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
[youtube][/youtube]
Avdic dobio treci zuti i tako propusta Travnik
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Treba istraziti zasto se gine,moglo je nedaj boze jos biti zrtava ponasanjem navijaca-huliganaronaldo99 je napisao/la:ovo je bila brutalnost od policije, kako na kraju izivljavaju se na momku njih 5-6 ubise ga, treba ovo istraziti, snimci postoje...stvarno dokle vise sa ovim sranjima....
- Sarajevo_republika
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Gledam tri puta klip i ne mogu da vjerujem sta smo promasili, ova dva boda ce nam se obiti o glavu, puno ce znaciti kad budu potrebna.
17.08.1972. SARAJEVO 2 : 2 REAL MADRID
p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..
p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..
Sarajevo_republika je napisao/la:miky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Gledam tri puta klip i ne mogu da vjerujem sta smo promasili, ova dva boda ce nam se obiti o glavu, puno ce znaciti kad budu potrebna.
Gluho bilo zar je ovo moguce!!

-
- Kontakt:
R.I.P Admir Bjelak
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Uhhh nedo bog nikome sta su fulili,meni su najtezi promasaji Avdice i Piksija,one stative,a Jaha je ionako klocmiky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
R.I.P.-V.P.------A.B.
U nedostatku napadača,trener Željezničara se odlučio na nesvakidašnji potez,
Trampu.
Amar Osim: Mjenjam REZERVISTU Želje (Edina Višću) koji POGAĐA nemoguće, za dva PRVOTIMCA Sarajeva (JAHOVIĆA I AVDIĆA) koji FULAJU nemoguće.
Trampu.
Amar Osim: Mjenjam REZERVISTU Želje (Edina Višću) koji POGAĐA nemoguće, za dva PRVOTIMCA Sarajeva (JAHOVIĆA I AVDIĆA) koji FULAJU nemoguće.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
HA HA HAMU'MIN T.M. je napisao/la:R.I.P.-V.P.------A.B.
Trampu.
jako smijesno,vidimo se na derbiju,pa ces da vidis ko fula nemoguce
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
-
- Kontakt:
ima li ko informacija kako su momci,nadam se OK
Koliko znam jedan se probudio i nasi su pricali s njim, a drugi je ja mislim jos u losem stanju i sad zasad ne treba vise krvi, jer su se i Robijasi odazvali pozivu.vjeran1987 je napisao/la:ima li ko informacija kako su momci,nadam se OK
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jos jedan pacijent je preminuo prije nekih pola sata. Jos se ne zna njegov identitet.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Neka ti je vjecni rahmet dusi, i neka ti dragi ALLAH DZ. S podari lijepi Dzennet a tvojoj porodici i prijateljima sabur!
R.I.P Admir Bjelak
R.I.P Admir Bjelak
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, benko21, Direktorcic, Galantni, Grk1234, hadzibake, Konzerva, MaroonBjelave, mnon46, Pena, Rule_hz, Sinfoc1986 i 83 gosta.