FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FKZ1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FKZ1921 » 10 jun 2014, 14:13

Vrijeme je da završite s bespredmetnim raspravama.
Pročitajte, odstampajte i uokvirite Amarov govor (sp.sp.ba).T nam je kao bir vaktile pravilo službe.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 10 jun 2014, 14:17

Korektna presica, kratko i jasno, od Amara do Adzema sve kristalno jasno. Rad, rad i samo rad.

Kod Amara je to oduvijek bilo jasno, zanimalo me kako ce Adzem odreagovati pred novinarima i kako ce prenijeti javnosti svoje stavove. Jako sam zadovoljan, konkretan je, jasan u savakom pogledu, odlucan je da radi, ne izgleda mi da ima bilo kakve bojazni kod njega, oprezan tamo gdje treba da bude oprezan, sve je na svom mjestu.

Amar je dobro rekao u vezi Adzema, da je Adzem samo pretpostavka rukovodstva da bi on mogao ovo dobro da uradi, da taj prelaz mladih ka prvom timu Adzem moze uspjesno da iskontrolise i da to postavi kako treba, a da rezultat sto manje trpi.

I to jeste tako, nikada se ne moze reci kako ce jedan mladi trener pohvatati konce u svom prvom poduhvatu sa ozbiljnim projektom kakav je prvi tim.
Adzema se sjecam jos iz juniorskih dana, pratio sam ga dok je on bio taj mladic koji je grizao do prvog tima. Sjecam se njegovog potpisa i njegovih prvih utakmica prije rata, kada je golobrad uspijevao da parira fudbalskim velicinama tadasnje lige. Uvijek je bio skolovani mangup, impresionirala me je njegova mirnoca i njegova opreznost u tim prvim utakmicama koje je igrao. On je bio nevjerovatno fudbalski inteligentan, sjajna skolska ljevica, izlazak prema naprijed u pravim trenucima. Svi ga se sigurno sjecamo i u poslijeratnim igrama u svetom dresu. Takav je bio kao igrac.

Kakav ce biti kao trener, to ne zna niko ziv. Pisao sam nedavno o tome kakve ambicije kluba bi, bar prema meni trebale biti, bez obzira sto pravimo ovakav zaokret u politici kluba. Politika kluba je neminovno morala postati ovakva, jer su u rukovodstvu odlucili da postave temelje stabilnosti, da vrate dugogodisnje dugove, te da klub prodise u pravom smislu te rijeci. Nekad u skorije proslo vrijeme, nama su trebali iskljucivo rezultati, sada nam treba prije svega stabilnost koja ima dobru osnovu, a u medjuvremenu ce mozda i poneki omladinac postati nosilac igre u plavom dresu. Cak i bez trofeja mogla bi u tome biti visestruka korist za eventualnu trofejnu buducnost.

Treba se puno raditi, vidi se da je Adzem voljan i pun energije i nadam se da ce ono veliko iskustvo koje je jako inteligentno provodio na terenu, znati prenijeti na pravi nacin, da ce uspostaviti autoritet i zajednistvo u svlacionici i da ce citava ekipa uz pomoc navijaca, koji bi trebali prepoznati ovaj momenat, zajednicki krenuti u tu pricu, sa strpljenjem, bez zvizdanja, sa velikom potporom, u jedan novi ciklus koji je u ovom trenutku neminovan.

Moguce je da ce rezultati u pocetku trpjeti, ali se pravi dobra osnova za nesto bolje sutra.
Stav Adzema, da se njegova ekipa nece bojati nikoga, da ce ono sto se on nije bojao u svojoj mladosti, pokusati prenijeti na igrace, zatim odlucnost da se radi na tome da svaki igrac ponaosob dobije na svom napretku, jer ces odmah poceti dobijati i bolje igrace i bolju cijelu ekipu, je sasvim pohvalan. Da li ce u tome uspjeti, vidjecemo, ali Adzem ima dobro usmjerenu misao prema svemu tome. Morace se mnogo raditi.

Jos mi se svidja jedan detalj kod njegovog govora, a to je svjesnost da se u evropi u mnogim klubovima mladici od 18 godina vode vec kao normalni i standardni igraci. Svidja mi se odlucnost u njegovoj glavi, da je igrac koji je prosao skolu fudbala i ima 17-18 godina vec gotov igrac, i da nema potrebe da se u nasoj ligi povodimo drugacije prema tim mladicima, vec ih treba gurnuti u vatru, da igraju, da igraju hrabro i da se bore za sebe.

Dajem podrsku ovom pristupu i bez obzira na rezultate u ovoj novoj sezoni, znam da bar razmisljamo na jedan nacin koji nam u buducnosti moze donijeti dosta dobre stvari.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Rios

Post Postao/la Rios » 10 jun 2014, 14:25

Prvo da nam zazelim svima srecu u novoj sezoni,da sve pocne sa hajrom aBd..Sad kad smo culi zvanicnu izjavu Osima o planovima,ciljevma,igrackom kadru mozemo i mi donositi neke konkretnije zakljucke i davati neka svoja misljenja..Ovako sam ja to sve vidio:

Ambicije
Cini mi se da je ove sezone iskljucivi cilj izboriti Evropu.Nijednog trenutka Amar nije pricao o nekoj borbi za titulu ili kup,tako da i mi navijaci to moramo prihvatiti..Sve se dize iz pocetka,prave se zdravi temelji koji ce za neku godinu-dvije omoguciti da pravimo snaznijeg Zelju..Pozvani smo i mi da prepoznamo aktuelni trenutak i damo podrsku,sto ce vjerujem i biti slucaj..Ocito su ljudi u i oko kluba sjeli i napravili sistematsko i dugorocno rjesenje koje zahtjeva par godina,uslovno receno stagnacije,jer rad po principu "drzi vodu dok majstori odu" vise ne ide..I meni se to svidja..Ok,strpit cemo se sezonu-dvije,dati svoju podrsku,stati uz klub,a sve sa ciljem da kasnije dobijemo dobru bazu za pravljenje neke velike price..
Sto se Evrope tice,vjerujem da je tu cilj proci prvo pretkolo,a kasnije sta bude..

Igracki kadar
Dakle,u odnosu na trenutni igracki kadar,koji nije los,mi mozemo postati samo slabiji..Amar je to ne dvosmisleno rekao..Svi igraci su u izlogu,a najblizi odlasku su Loncaric,Selimovic i Zolotic..Cini mi se da su manje sanse za odlazak Jamaka,Svrake i Tomica,bar ih Amar nije spominjao..Nekako sam stekao utisak da Zolu malo djeli od odlaska,daj Boze da grijesim..Selimovic je ionako odigrao losu sezonu,mislim da se njemu vise ne ostaje ovdje,a i vjerujem da bi njegov odlazak najmanje osjetili..Sto se Loncarica tice,bio je jako dobar,ali tu je Antolovic tako da ostajemo na istom..Ocito je cilj pruziti sansu mladim igracima,praviti svoje proizvode od kojih bi mogli zaraditi kasnije ili eventualno dobiti okosnicu za duzi period..

Dresovi
Veoma dobri..Posebno mi se svidjaju oni tamno plavi..Nadam se da ce uskoro biti u fan shopu ( ako vec nisu ) da kupim sebi jedan..Uglavnom tu smo napredovali :D

Na kraju,moramo prepoznati aktuelni trenutak,i Osim je pricao o tome..Podrska i posjeta moraju biti puno bolji nego prethodne sezone,strpiti se,shvatiti da ljudi rade na jedini ispravan nacin trenutno koji nam garantuje dugorocnu stablnost u buducnosti..

Zeljeznicar za zivot cijeli! :cool:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 jun 2014, 14:47

boccaccio je napisao/la:Korektna presica, kratko i jasno, od Amara do Adzema sve kristalno jasno. Rad, rad i samo rad.

Kod Amara je to oduvijek bilo jasno, zanimalo me kako ce Adzem odreagovati pred novinarima i kako ce prenijeti javnosti svoje stavove. Jako sam zadovoljan, konkretan je, jasan u savakom pogledu, odlucan je da radi, ne izgleda mi da ima bilo kakve bojazni kod njega, oprezan tamo gdje treba da bude oprezan, sve je na svom mjestu.

Amar je dobro rekao u vezi Adzema, da je Adzem samo pretpostavka rukovodstva da bi on mogao ovo dobro da uradi, da taj prelaz mladih ka prvom timu Adzem moze uspjesno da iskontrolise i da to postavi kako treba, a da rezultat sto manje trpi.

I to jeste tako, nikada se ne moze reci kako ce jedan mladi trener pohvatati konce u svom prvom poduhvatu sa ozbiljnim projektom kakav je prvi tim.
Adzema se sjecam jos iz juniorskih dana, pratio sam ga dok je on bio taj mladic koji je grizao do prvog tima. Sjecam se njegovog potpisa i njegovih prvih utakmica prije rata, kada je golobrad uspijevao da parira fudbalskim velicinama tadasnje lige. Uvijek je bio skolovani mangup, impresionirala me je njegova mirnoca i njegova opreznost u tim prvim utakmicama koje je igrao. On je bio nevjerovatno fudbalski inteligentan, sjajna skolska ljevica, izlazak prema naprijed u pravim trenucima. Svi ga se sigurno sjecamo i u poslijeratnim igrama u svetom dresu. Takav je bio kao igrac.

Kakav ce biti kao trener, to ne zna niko ziv. Pisao sam nedavno o tome kakve ambicije kluba bi, bar prema meni trebale biti, bez obzira sto pravimo ovakav zaokret u politici kluba. Politika kluba je neminovno morala postati ovakva, jer su u rukovodstvu odlucili da postave temelje stabilnosti, da vrate dugogodisnje dugove, te da klub prodise u pravom smislu te rijeci. Nekad u skorije proslo vrijeme, nama su trebali iskljucivo rezultati, sada nam treba prije svega stabilnost koja ima dobru osnovu, a u medjuvremenu ce mozda i poneki omladinac postati nosilac igre u plavom dresu. Cak i bez trofeja mogla bi u tome biti visestruka korist za eventualnu trofejnu buducnost.

Treba se puno raditi, vidi se da je Adzem voljan i pun energije i nadam se da ce ono veliko iskustvo koje je jako inteligentno provodio na terenu, znati prenijeti na pravi nacin, da ce uspostaviti autoritet i zajednistvo u svlacionici i da ce citava ekipa uz pomoc navijaca, koji bi trebali prepoznati ovaj momenat, zajednicki krenuti u tu pricu, sa strpljenjem, bez zvizdanja, sa velikom potporom, u jedan novi ciklus koji je u ovom trenutku neminovan.

Moguce je da ce rezultati u pocetku trpjeti, ali se pravi dobra osnova za nesto bolje sutra.
Stav Adzema, da se njegova ekipa nece bojati nikoga, da ce ono sto se on nije bojao u svojoj mladosti, pokusati prenijeti na igrace, zatim odlucnost da se radi na tome da svaki igrac ponaosob dobije na svom napretku, jer ces odmah poceti dobijati i bolje igrace i bolju cijelu ekipu, je sasvim pohvalan. Da li ce u tome uspjeti, vidjecemo, ali Adzem ima dobro usmjerenu misao prema svemu tome. Morace se mnogo raditi.

Jos mi se svidja jedan detalj kod njegovog govora, a to je svjesnost da se u evropi u mnogim klubovima mladici od 18 godina vode vec kao normalni i standardni igraci. Svidja mi se odlucnost u njegovoj glavi, da je igrac koji je prosao skolu fudbala i ima 17-18 godina vec gotov igrac, i da nema potrebe da se u nasoj ligi povodimo drugacije prema tim mladicima, vec ih treba gurnuti u vatru, da igraju, da igraju hrabro i da se bore za sebe.

Dajem podrsku ovom pristupu i bez obzira na rezultate u ovoj novoj sezoni, znam da bar razmisljamo na jedan nacin koji nam u buducnosti moze donijeti dosta dobre stvari.
ne sjećam se kad sam naišao na tvoj kraći post, uvijek lektire :crazy: :thumbup:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 10 jun 2014, 14:58

@boccacio, @FKZ1921 milina vas je čitati. Sve potpisujem, a detaljisati neću jer možda bi imao neko malo drugačije viđenje, ali to je samo u subjektivnim dijelovima. Objektivno to je to što ste pisali i pišete.
Nadam se da ovih dana idu ti potspisi sa mladima i sigurno da očekujem još nkeu prinovu i to mladu prinovu+stopera. Ponovit ću za Pofalićki da bi mogao biti ta naša filijala. Koliko znam Žera je tamo trener, a sa igračima iz našeg pogona mogli bi i u prvu Federalnu. Sad su ušli u drugu.
Naravno spomenut ću još jednom da mi je žao samo Ramića od ovih što su sigurno otišli. Drago mi je da ćemo bar nešto čvaknuti za njega. Hodžić i nije bio naš pa ga ne ubrajam u odlaske. Selimović bi volio da ostane. FIin momak i pravi primjer mladima a plus tip igrača koji zna riješiti tešku tekmu ni iz čega.Dresovi beton.
Naprijed Željo ljubavi moja!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 jun 2014, 14:58

pa nick ti sve govori.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 10 jun 2014, 15:44

rodom s Mejtaša je napisao/la:Kad bi ostala trenutna ekipa bili bi konkurentni za Evropu opet. E sad da li će ostati to je druga priča.
Mi smo i prošle sezone bez obzira na sve nedaće mogli uzeti titulu malte ne bez problema. Sjeb.ali smo sami sebe u Bijeljini i Lukavici. Dino je tome itekako kumovao i ne žalim što je otišao jer nije mi on za šefa struke. Ostat će opet tu negdje oko stručnog štaba jer gdje će drugo. Da li je Pele rješenje ne znam, vidjet ćemo.
Međutim, mene brine druga stvar i to je pored gore navedenog ključna stvar što smo izgubili titulu. Nismo dobro odradili posao van terena kao ranijih godina. Previše je utakmica bila gdje su nas sudije smišljeno i po zadatku jeb.avale što se ranije nije smjelo desiti i što je indikator da se nije dobro "radilo" i po tome sam vidio da mi nismo za titule. Vrhunac je bio na derbiju i onim penalima (kasnije finalom Kupa nagrađenog Jakupovića) što se nije dešavalo još od vremena jednotimlja u eri Pušine, Prolića i ostalih. Da ne spominjem sje.b u Zenici, Širokom itd.
Dakle, ekipa koja pretenduje na vrh se mora maksimalno zaštititi od sudija, a mi to prethodne sezone nismo uradili. Druga komponenta u sklopu ove priče je da smo levatski kao siročad posmatrali kako su se pojedine tekme zadnjih kola dogovorile na našu štetu. O tome sam već pisao i neću ponavljati ko je i kako bio kolovođa te jeb.ačine. Klub našeg renomea to ne smije sebi dozvoliti.
Treba se spremiti za rat sa dušmanima od četerdeset i šeste i njihovim kura.vama Olimpicu, Veležu itd. i ****.t im majku na svakom koraku i na sve načine. Vodili su propagandu protiv nas skoro cijelu sezonu i ovu će opet ako budemo u borbi za nešto. Fukara je došla do para i neće birat sredstva da nas sje.be kao što nikad nije ni birala. Kome to nije jasno nema šta tražiti u Želji i oko njega. Nadam se da je Amar svjestan svega jer je višestruko pametniji od formule levata (Ibraka + Fening)xUščuplić = 3 miliona za treće mjesto. J.ebi.ga mi vazda nešto evo decenijama ganjamo s njima nekog finjaka, starijeg brata, tradiciju, renome, a oni rovare, kopaju i dušmanluk prosipaju bez prestanka. Dosta više finjaka i kulture s njima, postavit s prema njima kako od nastanka zaslužuju i od početka sezone ih sjeb.at gdje god se bude moglo. Oni se ne mogu promijeniti, poremećaj u začeću.
Do nas je. Ako mi nećemo oni sigurno hoće i vazda su kad su mogli. Ima načina more samo treba biti fokusiran.

P.S. pitarima ne odgovaram, samo našoj raji. Ne pišem ni ja tamo. Odj.eb.aus.
Ma vrijedi nama Amar više od svih maleziskih miliona. Iskreno nikad ga ne bi mjenjao za Tana.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 jun 2014, 15:55

amar je sve fino objasio. VTŽ :cool:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 10 jun 2014, 15:58

Znači trenutno izgledamo ovako, a za dalje čemo vidjeti :

Antolović

Čolić, Zeljković, Bogdanović, Kvesić,

Zolotić, Tomić, Hasanović

Selimović, Turković, Stanić.

Rezerve: Lončarić, Hasanhodžić, Dedić, D. Sadiković, Svraka, Bučan, Bajić.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 jun 2014, 16:03

JosipBukal je napisao/la:Znači trenutno izgledamo ovako, a za dalje čemo vidjeti :

Antolović

fejzic,e. sadikovic, kjosevski i memija ti fale a potpisace se ugovori sa kasicem i haskovicem sigurno, vjerovatno i sa jos par juniora

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 10 jun 2014, 16:05

Ne kombinujte Hasanovica i Zolotica u jednoj ekipi, bukvalno dva ista igraca. Koji bude u boljoj formi igra, onaj drugi ceka priliku s klupe.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 jun 2014, 16:07

odakle je stigla ponuda za Zolu, jel neki dobar klub ili :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 jun 2014, 16:08

legenda reala je napisao/la:odakle je stigla ponuda za Zolu, jel neki dobar klub ili :?:
belgija valjda

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 10 jun 2014, 16:12

legenda reala je napisao/la:odakle je stigla ponuda za Zolu, jel neki dobar klub ili :?:
Neko već napisa ko je bio na treningu da je Mainz u pitanju ...
Mićo je Fićo!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 jun 2014, 16:17

Dobra presica. Sve je rečeno tako da se nema šta plaho dodati. Čini mi se da bi od Adžema moglo biti nešto, sviđa mi se njegov način razmišljanja ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 10 jun 2014, 16:19

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:SarajlijaTM ona utakmica je dosla nakon 4 vezane pobjede. Da su Rodjeni prodali Zelji usta me hrakni ako bi iduce sezone bilo 500 ljudi u prosjeku. Mi smo se jednom opekli protiv goska i sa 3000 ga oborili na 500-600. Kakav bola zrinski. Pa nama je derbi protiv Zelje Sarajeva i to su najsladje pobjede. Normala da malo stvar na tribini izmakne kontroli ali to je 10% spram onih 90% koji prate fudbal citav zivot i znaju postovati. Pusti ove levate nesto ko lafo frajeri. U starom gradu je bia guta manijaka i niko ih nije dirao. Cak smo pili zajedno. Stipu to tebra. Svak gine i sluzi se svim sredstvima samo da njegov klub pobjedi. Ja sam malo stariji pa se sjecam i golijada i pod BB i na grbavici gdje se igracima Veleza govorilo da stanu. Sve je to do toga kakvom se ekipom raspolaze u toj sezoni
U ovome je suština svega., a nročito ovo PRODALI. Sigurno se još sjećaš da je Selimović kod rezultata 3:2 za Velež promašio čist zicer. Da je pogodio, možda bi Željo i pobijedio. Kažem možda. Budi siguran da bi svi tada govorili da je Velež prodao, a Željo kupio, jer se to već godinama govori kada god Željo pobjedi. Vaše navijače, a pogotovo naše komšije niko ne bi mogao ubijediti u suprotno. Tada bi vam dolazilo 500 ljudi na tekmu, a razlog bi bio - neću da gledam namještene tekme.....

Amar je u svom intervjuu sve lijepo objasnio. Nema se šta dodati ni oduzeti. Adžem također. Mišljenja sam da rezultat neće trpjeti, čak i da se prodaju svi koji su na prodaju i odu oni koji misle otići. Kada kažem rezultat - mislim prvenstveno na izlazak u Evropu.

Siguran sam da će ova, kao i svaka novina privući veći broj ljudi na stadion. Ljudi su se nekih igrača zasitili, a novi trener, mlađi igrači i 100% htijenje i borbenost će privući raju na Željine tekme.

Željo je najjači kada se to od njega najmanje očekuje. Tako će biti i ove sezone.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 jun 2014, 16:21

Nema razloga da se prepirete sa navijačima zrinjskog na našoj temi.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 jun 2014, 16:54

@NeretvanskaPastrmka - Zaokrauzimo tu vise pricu na ovakav nacin jer ne zelimo biti kao neki koji pricaju price ispricane davno u proslosti.

Pobijedili ste Zelju i samim tim otvorili vrata svom gradskom rivalu, tj najvecem, kako sportskom tako i ratnom, priznali vi to ili ne. Nema veze. Zeljo nije imao dovoljno kvaliteta niti finansija da ovu sezonu krunise makar jednim trofejom. Na kraju se spasilo sto se moglo spasiti.

Dakle, sportski ste nas zajebali, mi cemo to vama dobro zapamtiti i debelo Vam vratiti kada vam bude trebalo. Naravno, sve na sportskom nivou. ;)

Sto se tice nasih, iskreno, zadovoljan sam jer je ovo nas maksimum trenutno. Pruziti sada Adzemu sansu da pokusati nesto stvoriti od ove djece. Ocigledno da covjek ima predobre reference radi uspijeha u mladim kategorijama, dakle, zna covjek svoj posao. Ovo je prekretnica u njegovoj karijeri. Dakle, moze gore, moze dole. Veliki je ovo izazov, posebno jer ce sada da bude dosta pritiska a znamo svi da mnogi iako znaju svoj zanat veoma dobro, pokleknu pod pritiskom, tako da Adzemo zelim sve najbolje i da od ovih momaka izvlaci maksimum.

Naprijed Zeljo! ;)

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 10 jun 2014, 16:54

JosipBukal je napisao/la:Znači trenutno izgledamo ovako, a za dalje čemo vidjeti :

Antolović

E čuj Lončarić rezerva :crazy: Da smo osvojili titulu bio bi najbolji golman jelde, ovako klupa :crazy:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 10 jun 2014, 17:04

Ma Lončarić ide ne treba njega racunat u sastavu, samo dok nadje ekipu...

Na pressu sve rečeno, idemo polako finansijski napredujemo, igrački toliko nismo slabi kao što neki misle, polako sad ce Europa pa imamo nadam se 6 tekmu to ce nam još doc kao dobre pripreme za ovu nasu ligu ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, kontra i 57 gostiju.