FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

egocentrik
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la egocentrik » 10 jun 2014, 17:05

JosipBukal je napisao/la:Znači trenutno izgledamo ovako, a za dalje čemo vidjeti :

Antolović

Čolić, Zeljković, Bogdanović, Kvesić,

Zolotić, Tomić, Hasanović

Selimović
, Turković, Stanić.

Rezerve: Lončarić, Hasanhodžić, Dedić, D. Sadiković, Svraka, Bučan, Bajić.
Izlazna stanica boldirani, novac od Zole iskoristiti za nekoliko kvalitetnih igraca, bez toga ce i Evropa biti upitna.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 10 jun 2014, 17:10

egocentrik je napisao/la:
JosipBukal je napisao/la:Znači trenutno izgledamo ovako, a za dalje čemo vidjeti :

Antolović

Selimović
, Turković, Stanić.

Izlazna stanica boldirani, novac od Zole iskoristiti za nekoliko kvalitetnih igraca, bez toga ce i Evropa biti upitna.
Zašto će evropa biti upitna ? S nekoliko kvalitetnih igrača u evropi nećeš dalje dogurati od ovog što svaki klub dogura kako u evropa ligi tako i u ligi prvaka.Nema smisla nekog to što si napisao baš..
Mićo je Fićo!

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 10 jun 2014, 17:12

Za avatara! :D "Radnički dres" je mnogo jak!
slikaslikaslika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 10 jun 2014, 17:16

VIDEO: Predstavljanje Adžema i novih dresova, ciljevi za narednu sezonu

http://fkzeljeznicar.ba/video-predstavl ... zonu/9061/" onclick="window.open(this.href);return false;

cijela presica

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 10 jun 2014, 17:20

Prozivka
Očekivao sam da će nam prozivka donijeti nešto što ne znamo ali očito je da su forumaši dobro upućeni i da znaju sve što se dešava u klubu. Prema tome, sva dešavanja oko kluba smo znali od ranije, samo smo danas dobili potvrdu za sve o čemu smo razgovarali predhodnih dana. Iznenadio me je jedino Ante Pinjuh koji je još uvijek velika nepoznanica.

Zolotić
Neki su pitali za Zolu, zašto nije trenirao ... on je dobio poštedu jer je nastupao za U21 dok su drugi odmarali.

Dresovi
Odlično izgledaju, samo mi se ne sviđaju grbovi. Tamno plavi je prva garnitura, Bijela je gostujuća a plava treća. Odavno mi se nije svidio Željin dres, najviše bijeli, zbog normalne boje grba. Šteta što na plavim nije normalan grb, odmah bi ga kupio jer plava je simbol Želje. Ovako sam neodlučan za bijeli, ali ću ga vjerovatno kupiti.

Trenutni sastav
............... Antolović / Lončarić ...............
Čolić ..... Zeljković .... Bogdanović .... Kvesić (+ još jedan štoper u planu)
.............. Zolotić ....... Tomić ................
Stanić .......... Jamak / Svraka .......... Bučan
............... Selimović / Turković .............. (+ još jedan napadač u planu)

Zadovoljan sam! Amar je rekao da ćemo najvjerovatnije sa ovim trenutnim sastavom odigrati Evropske utakmice, poslije toga "kud koji mili moji". Bićemo prepušteni "čarolijama" Adžema.

Nagovještaj novih igrača (štoper, napadač)
Amar kaže "treba nam štoper, imamo samo dva štopera", na šta je on mislio? Tu su Bogdanović, Fejzić, Hasanhodžić od klasičnih štopera te Zeljković pa i Memija. Znači li to da ne računa na mlađe?
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 jun 2014, 17:20

BolanBolan je napisao/la:Za avatara! :D "Radnički dres" je mnogo jak!
slikaslikaslika
Dobri pravo :clap:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 10 jun 2014, 17:27

Nikad neću prežaliti zlatnu boju oko grba :-(
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 10 jun 2014, 17:28

Kod nas uvijek u društvu mora biti neki serator koji nikad nije zadovoljan.Zasto dres nije na kockice, a zasto je grb bijeli, grb je premali, hahhahahah.Kod nas vazda cirkus s svim.Treba pohvaliti nove dresove i nadati se da cijena nece biti visoka da i mi obicni smrtnici mozemo priustiti sebi po jedan. :roll:
Mićo je Fićo!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 jun 2014, 17:30

AsharaK je napisao/la:Nikad neću prežaliti zlatnu boju oko grba :-(
Znam da o ukusima ne treba uopste raspravljati, ali i mene takoder ubi zlatni grb. Sve mi izgleda super, zaista, samo me u pojam ubija zlatni grb.
Jbg, ako nista, za ove kao ja, imamo ovaj bijeli. :mrgreen:

Ovaj tamno plavi grmi...

Zna li neko hoce li dresovi kostati 60 KM ili 100 KM?
Hvala

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 10 jun 2014, 17:34

Naredna dva mjeseca ce biti najveca frka oko para.Zasto? Puno troskova:plate,pripreme,evropske utakmice,...
Pare od euro utakmica dolaze tek u decembru.Culi ste Amara,neizvjesno je da li ce ko otici,koliko god da je frka,nece se igraci pustati ispod cijene.
Zasto ovo pisem? Evo prilike da se pokazemo! Ubrzo ce krenuti prodaja clanskih i godisnjih karata,ubrzo ce euro utakmice.Eto zeljovci,doprinesimo kupovinom clanske i godisnje karte finansijskoj stabilizaciji kluba.Nemojte razmisljati na nacin kako vasa jedna karta nece bitno promjeniti situaciju!To nikako!svaka karta je vazna.
Isto tako,koga god izvucemo u prvom pretkolu,hajmo kupiti karte i na Kosevo.
Da jos nesto napisem.Pogledajte fotogaleriju na nekom od portala, sa da danasnjeg treninga. Primjeticete kako lijepo izgledaju,jednoobrazno obuceni u trening dresovima,igraci,golmani,treneri. Amar je strucnom stabu ocito lekciju oko toga,ko odstupi snosice sankcije,za svaku sitnicu.Vidim,odmah ce biti po dzepu Jamaku i Emrahu zbog spustenih stucni.

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 10 jun 2014, 17:37

FKZ1921 je napisao/la:Naredna dva mjeseca ce biti najveca frka oko para.Zasto? Puno troskova:plate,pripreme,evropske utakmice,...
Pare od euro utakmica dolaze tek u decembru.Culi ste Amara,neizvjesno je da li ce ko otici,koliko god da je frka,nece se igraci pustati ispod cijene.
Zasto ovo pisem? Evo prilike da se pokazemo! Ubrzo ce krenuti prodaja clanskih i godisnjih karata,ubrzo ce euro utakmice.Eto zeljovci,doprinesimo kupovinom clanske i godisnje karte finansijskoj stabilizaciji kluba.Nemojte razmisljati na nacin kako vasa jedna karta nece bitno promjeniti situaciju!To nikako!svaka karta je vazna.
Isto tako,koga god izvucemo u prvom pretkolu,hajmo kupiti karte i na Kosevo.
Da jos nesto napisem.Pogledajte fotogaleriju na nekom od portala, sa da danasnjeg treninga. Primjeticete kako lijepo izgledaju,jednoobrazno obuceni u trening dresovima,igraci,golmani,treneri. Amar je strucnom stabu ocito lekciju oko toga,ko odstupi snosice sankcije,za svaku sitnicu.Vidim,odmah ce biti po dzepu Jamaku i Emrahu zbog spustenih stucni.
Šta će ih udarati po džepu kad su ionako prazni :D Šalim se svakako, samo red, rad i disciplina dovodi do uspjeha.
Mićo je Fićo!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 jun 2014, 18:14

Amar nesumnjivo fali na klupi, ali ovako može uraditi puno više stvari, dok govori o problemima, dugovanjima i slično vidiš mu po izrazu lica o kakvom se tu višegodišnjem neradu, dezorganizaciji i nemaru radi. Rijetki bi uopšte pomislili da se to sve može riješiti, a kamo li upustili se u to. I to za godinu, godinu i pol, što iskreno teško mogu vjerovati da je moguće, ali evo, nek nas iznenade. Vrlo sam zadovoljan novom politikom koja konačno ima neki konkretan cilj.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 10 jun 2014, 18:55

Pa eto ako su neki skepticni da se dug nece moci vratiti za godinu ipo hajde mi vise da se aktiviramo..evo da nas sto vise uzme ovaj dres sto je odlican,da svi oni koji nite uzeli clanske da sad to uradite(uskoro ce biti termin),da napunimo sto vise lavor sad za ove tekme EL,da nekoliko puta posjetimo fan shop mjesecno..sve su to ovako kad se pojedinacno male ili eto malo vece stvari jer svi nemamo love isto,ali za voljeni klub su nam pravo bitne..
Zato stedite lovu,manje kladare i izbaciti sedmicni izlazak i eto love za Želju i tekme da ga pratimo u EL..al fkt moramo se svi angazovati vise..

Željo nas treba,k'o nikad do sad!
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 jun 2014, 19:01

Southboy je napisao/la:Pa eto ako su neki skepticni da se dug nece moci vratiti za godinu ipo hajde mi vise da se aktiviramo..evo da nas sto vise uzme ovaj dres sto je odlican,da svi oni koji nite uzeli clanske da sad to uradite(uskoro ce biti termin),da napunimo sto vise lavor sad za ove tekme EL,da nekoliko puta posjetimo fan shop mjesecno..sve su to ovako kad se pojedinacno male ili eto malo vece stvari jer svi nemamo love isto,ali za voljeni klub su nam pravo bitne..
Zato stedite lovu,manje kladare i izbaciti sedmicni izlazak i eto love za Želju i tekme da ga pratimo u EL..al fkt moramo se svi angazovati vise..

Željo nas treba,k'o nikad do sad!
Ne bih da raspoređujem tuđe pare, ali evo lijepo bi bilo da svi urade barem nešto od ovoga.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 jun 2014, 19:06

a ako neće bar da ne serendaju.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 10 jun 2014, 19:11

egocentrik je napisao/la:

Antolović

Selimović
, Turković, Stanić.

Onda umjesto Zole i Tomića - D. Sadiković i Jamak a umjesto Selimovića - Bučan i to je najgori scenario i opet nismo toliko loši.

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 10 jun 2014, 19:41

Ljudi fino objasnise situaciju.

Otici ce 4-5 standardnih igraca (Zolotic, Svraka, Tomic, Selimovic, Loncaric). Novci ce se iskoristiti samo u slucaju 2 nova igraca (jednog veznog i jednog stopera, ali znaci da ne budu free igraci). Ostale pare idu u te rupe koje se krpe vec godinama.

Kako sami kazu ove sanacije na razlicitim mjestima u klubu ce trajati jos godinu i po (automatski time kaze da i iduci ljetni prelazni rok ce se bazirati na slobodnim igracima i omladinskom pogonu), tako da to treba uzeti da naredne 3 godine klub ostaje na ledjima juniora koji se ovo ljeto prikljucuju klubu, nekoj dvojici-trojici veterana koji ce se mozda vratiti u klub na zimu ili iduce ljeto da tu zavrse karijeru i kao glavni oslonac tu ce biti trener.

Nekako mi Adzem djeluje kao pouzdano rjesenje, sigurno da ce raditi prave izbore oko mladih igraca kad su u pitanju takticke zamisli, ipak on najbolje zna koliko koji od njih moze i zna.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 10 jun 2014, 20:02

Mujagić strijelac za U-16 reprezentaciju, nastupali Žerić i Behram

http://fkzeljeznicar.ba/mujagic-strijel ... hram/9070/" onclick="window.open(this.href);return false;

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 jun 2014, 20:05

znači oni nemaju punih 16 godina?

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 jun 2014, 20:11

meni su baš kul i ove zlatne linije :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.