FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sto se tice napada i ofanzivnih igraca mislim da je to to..
Nama treba bar jedan zadnji vezni, lijevi bek(bar jedan) i jos jedan stoper
Nama treba bar jedan zadnji vezni, lijevi bek(bar jedan) i jos jedan stoper
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
ma ionako se neće igrati liga, bitno je samo da nas ne koštaju puno hehe
Igrat ce se sto postoBosnausrcu9 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 17:33ma ionako se neće igrati liga, bitno je samo da nas ne koštaju puno hehe
Niko, niko, samo Sloboda
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Daj jos Vidovica, (Sisic, Zajimovic, Brzi) jedan od ove trojice, (Gojkovic, Horic, Vrhovac) jedan od njih trojice, zadnjeg veznog i lijevog beka. Moramo dovesti makar 2 provjerena igraca, tanko je ovo do sada.
-
- Kontakt:
svi žele da se igra, ali ne zavisi to od klubova i saveza, dovoljno je još samo malo da se pogorša situacija, i eto ti odgode do daljnjegkatarakta je napisao/la: ↑07 jul 2020, 17:51Igrat ce se sto postoBosnausrcu9 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 17:33ma ionako se neće igrati liga, bitno je samo da nas ne koštaju puno hehe
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tanka nam je ekipa. Nadam se da cekaju da nekim igracima propadnu angazmani pa da ih dovedu.
Sta je sa Hajdarevica?
Sta je sa Hajdarevica?
-
- Kontakt:
Na ovu nladost nam treba jedan igrac tipa Samir Bekrić, da vodi igru, da bude vođa na terenu ali šta je tu je, bez 2-3 iskusna igrača mrka kapa
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
- Kontakt:
Ne znam ko sprema ekipu fizički, ali ako već idemo sa mladom ekipom onda moraju trkom biti spremni da oru teren 90 minuta. Ako hoćemo da ne budemo u borbi za opstanak trebaju nam provjeren stoper, zadnji vezni i napadač. Tri igrača minimalno na ovo što imamo.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ma kakvi mi bez ljevog beka smo j3bani. Naši se kockaju sa koronom možda im se i isplati ako se ovo pogorša ko preživi pričati će
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Jel dozvoljeno prisustvo publike danas u Lukavcu?
Mislim da cemo izgledati ovako nekako, nazire se polako ta prva postava.

Pitanje je sta je sa Olicem, da li ostaje jer je on jedini klasicni lijevi bek od ovih igraca koji su poceli pripreme. Ima tu širine itekako ali ima i prostora za još neko pojačanje.
Stjepanović, Ristić, Žerić, Hasukić...većinom igrači koji mogu pokriti krilne pozicije gdje je sad baš gužva, s tim da Žerić igra i napadača i Ristić u sredini...Nadam se ostanku Hodžića barem do zime jer nam treba zadnji vezni...Bilo bi dobro kad bi probali osigurati Huseinbašića ili Šišića...Mujezinović ako dođe može biti dobar backup na desnom beku i pojačati konkurenciju na krilu. Od stopera priželjkujem još Gojkovića koji bi nam baš dobro došao.
Divković. Gojković, Huseinbašić, Hodžić (posudba) i ja bih bio zadovoljan...Sva četvorica domaći igrači, nisu skupi i ne bi trebalo biti nešto preteško da ih se dovede.

Pitanje je sta je sa Olicem, da li ostaje jer je on jedini klasicni lijevi bek od ovih igraca koji su poceli pripreme. Ima tu širine itekako ali ima i prostora za još neko pojačanje.
Stjepanović, Ristić, Žerić, Hasukić...većinom igrači koji mogu pokriti krilne pozicije gdje je sad baš gužva, s tim da Žerić igra i napadača i Ristić u sredini...Nadam se ostanku Hodžića barem do zime jer nam treba zadnji vezni...Bilo bi dobro kad bi probali osigurati Huseinbašića ili Šišića...Mujezinović ako dođe može biti dobar backup na desnom beku i pojačati konkurenciju na krilu. Od stopera priželjkujem još Gojkovića koji bi nam baš dobro došao.
Divković. Gojković, Huseinbašić, Hodžić (posudba) i ja bih bio zadovoljan...Sva četvorica domaći igrači, nisu skupi i ne bi trebalo biti nešto preteško da ih se dovede.
Ja bez Zerica i Mujagica ne vidim prve postave od njih se puno ocekuje.Karambeu je napisao/la: ↑08 jul 2020, 10:40Mislim da cemo izgledati ovako nekako, nazire se polako ta prva postava.
- Divkovic je vec nasao klub ja mislim Slogu Doboj.
Lijevi bek i ostavit Olica ko rezervu, Gojkovica svakako, Hajdarevica ili Hodzica i Vidovica ili mozda neko jace ime za napad ko Fajic.

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
@Skojevska slazem se. Husica sam stavio samo zbog iskustva u vrh napada, mada je i on kod nas cesto igrao lijevo krilo ali sa krilima smo bas sad popunjeni. Vidovic ili Fajic bi nam legli taman. Zeric je pravo talentovan igrac i vjerujem da ce se izboriti za minutazu. Ima i Horic iz Celika slobodan, jos 3-4 prava igraca na sve ovo i mogli bi gledati lijep fudbal na Tušnju.
E vidis Horica sam i zaboravio, ma samo da bude sve redovno i bice borbe, ne pamtim kad smo zadnji put imali rahat ekipu da se brine o terenu samo, vazda neke trzavice.Karambeu je napisao/la: ↑08 jul 2020, 11:11@Skojevska slazem se. Husica sam stavio samo zbog iskustva u vrh napada, mada je i on kod nas cesto igrao lijevo krilo ali sa krilima smo bas sad popunjeni. Vidovic ili Fajic bi nam legli taman. Zeric je pravo talentovan igrac i vjerujem da ce se izboriti za minutazu. Ima i Horic iz Celika slobodan, jos 3-4 prava igraca na sve ovo i mogli bi gledati lijep fudbal na Tušnju.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Dogodine Evropa aBd
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Neka uprava obezbjedi redovne plate ovim momcima sto ih potpisuje, bilo domacim i ovim sto dovedu sa strane....bez nepotrebnog gomilanja, mladom i neiskusnom treneru poput Crnogorca ce sigurno uvijek faliti neko, valjda treba dovoditi igrace na deficitarne pozicije a ne gomilati igrace na pozicije koje su popunjene.
🔴⚫️
Potpisao i Karlos znaci nista od stopera.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Jebote gledam tamo na crveno crni hvale Karlosa ko da je Maldini a frajer u Slavenu grijao klupu kad su ovi najgori bili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.