FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

senad82
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la senad82 » 07 jan 2016, 18:02

Evander je napisao/la:Je li stvarno neko smatra da je Uscuplic taj koji je zasluzan za titulu?

Pa normalno da nece pricati nista na klu, jer ga taj klub i danas grani.
Gdje on moze otici raditi, ko bi njega uzeo za trnera?
Ovako suti, raducka sta mu kazu i klepi platu.
Ja bi tebi dao odrijesene ruke u klubu da ti sve radis i da nas napravis svjetskom klasom od koje ce strahovati cijeli svijet. Pametan si nema dalje

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
F.K. SARAJEVO

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 07 jan 2016, 18:12

senad82 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Je li stvarno neko smatra da je Uscuplic taj koji je zasluzan za titulu?

Pa normalno da nece pricati nista na klu, jer ga taj klub i danas grani.
Gdje on moze otici raditi, ko bi njega uzeo za trnera?
Ovako suti, raducka sta mu kazu i klepi platu.
Ja bi tebi dao odrijesene ruke u klubu da ti sve radis i da nas napravis svjetskom klasom od koje ce strahovati cijeli svijet. Pametan si nema dalje

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
Ja nisam za tog posla. Radim ono sta znam i u cemu sam dobar. Prije par godina sam radio jedan posao koji nije bio za mene. Realno, lose sam ga radio i na kraju napustio.

Ali sa druge stran, niti sam slijep, niti sam glup, niti sam tele da cutim ako su neke stvari ocite.
Za mene ne vrijedi ona "dobro je , samo nek ne puca".

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 07 jan 2016, 18:18

Samo kadete da igraju, ta ce placenici. Dovest im Husniju Arapovica za trenera, i polaHko... Neka djece, nasa su.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 07 jan 2016, 18:20

Da malo popravimo raspoloženje na temi. :D
Kakve smo koreografije sve imali :njanjanja:
[youtube][/youtube]

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 07 jan 2016, 18:24

sarajevo46 je napisao/la:Da malo popravimo raspoloženje na temi. :D
Kakve smo koreografije sve imali :njanjanja:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xaKtJyyB1y0&feature=youtu.be[/youtube]
Ubijedljivo broj jedan u drzavi sto se koreografija tice.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 07 jan 2016, 18:29

Klub doslovno tjera Krstu Velkoskog čitav današnji dan.

Ne mogu da vjerujem.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 jan 2016, 18:34

Steph je napisao/la:Klub doslovno tjera Krstu Velkoskog čitav današnji dan.

Ne mogu da vjerujem.
Sta je reci za Krstu? OK, ide on. Ali to tjera... :hmmmmm: Hocel' i on za 0 KM otici (kao i Step, Tatko, Puzi, Ostri itd.)?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 07 jan 2016, 18:38

Ima još pola godine ugovora, a mi ga ne želimo ni pod razno. Iz njegovih usta je da je želio produžiti ugovor i da mu se ne ide, a ako on mene laže onda lažem i ja ovdje.

Al' ova kampanja danas govori štošta... Bljak.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 07 jan 2016, 18:40

Steph je napisao/la:Klub doslovno tjera Krstu Velkoskog čitav današnji dan.

Ne mogu da vjerujem.
KRSTE OSTANI !
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 jan 2016, 18:45

Steph je napisao/la:Ima još pola godine ugovora, a mi ga ne želimo ni pod razno. Iz njegovih usta je da je želio produžiti ugovor i da mu se ne ide, a ako on mene laže onda lažem i ja ovdje.

Al' ova kampanja danas govori štošta... Bljak.
OK, znam za trajanje ugovora. Ali nista lose ne vidim u tome da ga se zelimo rijesiti, tj. da ne zelimo produziti ugovor nego izvuci nesta od transfera..ne vidim problem reci nekom igracu da je visak, da se ne uklapa u planove trenera? I da potrazi novi klub?
Pregrubo mi je to 'tjera se pod svaku cijenu'...iskreno, i ja sam za to da ode..ali ne bas pod svaku cijenu (kao sto ti potenciras da Klub radi). A ako mu se ne ide, onda ili produzenje pa prodaja na ljeto ili tribina :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 07 jan 2016, 18:48

mi smo fkt sami sebi najvechi dushmani,iz kretenluka u kretenluk,chain reaction

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 jan 2016, 18:48

A bilo mi je zanimljivo da Krste na službenoj stranici daje intervju i priča je u trećem licu o Sarajevu, tj. za klub daje izjavu kako je pred kraj pregovora sa drugim klubovima... Ali nejse, šta ja znam... :kafa:
Samo Saraj'vo.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 07 jan 2016, 18:49

Pa pogledaj današnju kampanju.

https://www.facebook.com/bordotv/

:?:

Kada smo ovo prije radili s bilo kojim igračem? On evidentno ne želi da ide, a mi vršimo nenormalan pritisak da ode. I šta ako ne bude nikakvih ponuda, držat ćemo ga na tribinama tj. suspendovati? Totalno je bezveze kako se odnosimo prema igraču koji nam je itekako valjao u prošle dvije godine.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 jan 2016, 18:50

Daj Vincente jos tvojih ljudi da vode klub, ne moze ovaj jedan osvojit pored ovih nasih! Gdje god ima Bosnjaka, ima i malverzacija, pa dzaba ti sve.
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 07 jan 2016, 18:57

Zovite A-U da nas opet kolonizira.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 07 jan 2016, 19:02

Ma bez obzira na sve, mislim da se mora priznati da smo kada se sve sagleda od dolaska Tana zaista loše upravljali novcem i da itekako nismo uspjeli ono što smo realno mogli. Ono što je urađeno sa ovim finansijama je realno neki minimum, a čini se prema ovom intervjuu da smo i ispod njega otišli. Prošle sezone još i možemo biti zadovoljni jer smo u evropi imali dobar nastup a u prvenstvu se kako tako izvukla ta pišljiva titula, ali ove sezone smo čini se fijasko doživjeli, probili budžet da bi odmah bili nogirani iz evrope od ekipe koja se praktički nije ni oznojila a u prvenstvu završili yebeno peti.

Ne tjera niko nikoga, bar ne za sad, ali šta je problem reći da je ova uprava učinila dosta grešaka u periodu od dolaska Tana pa na ovamo? Realno, prva greška je bila već ono tjeranje Husrefa, pa je otišlo više para nego što bi realno trebalo da se samo uzme kup, pa jedno ostavljanje Dženana na klupi, pa dopuštanje sramnog ponašanja pojedinim i tjeranje Kodre, pa trošenje više novca nego što je trebalo da bi se uzela titula (tačnije više nego što je trebalo ostalima), pa novo dovođenje zalizanog na klupu, pa još jedno ostavljanje istog, pa nečišćenje škarta iz ekipe na vrijeme, pa sve do ovog što smo sad čuli a to je da se probio budžet za ovu sezonu u koju smo ušli sa kosicom na klupi...
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 jan 2016, 19:07

Pa dobro, ovi sa bordo tv-a jesu pretjerali..i malo je to glupo. Ali ja nezz sta se pozadi desava, pa ne mogu komentarisati nista vise. Mogu da pretpostavim da je Jesic dobio koliko moze dati na plate, pa sad gleda ko mu je visak..ocito je i Krste na njegovoj listi (iskreno, i na 'mojoj' listi je).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 07 jan 2016, 19:09

Jedva čekam 14. januar. Čisto da nam predoče šta je to uopšte cilj kluba ove sezone.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 07 jan 2016, 19:09

Ado76 je napisao/la:Ako su u stanju da saltaju MILIJARDERA na njegove oci i pored njegovih ljudi,ja im kapu skidam.Samo sto je to u domenu naucne fantastike.
Opletite po Tanu sada,gdje su pare :lol: :lol: Vrati pare amidza,mi smo puni bili ko brodovi vidi sta nam uradi :urnebes: :urnebes:
Ne šaltaju oni Tana niti ga kradu, niti to iko govori, samo se govori da se jednostavno nije dobro radilo i da je evidentno bilo grešaka, a to nije "šaltanje" gdina Vensana .
Ado76 je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:E vala petljate,,, pod pritiskom navijača Dino predložio UO da Dženan ostane,,,
Lahko je poslije bitke bit general...
Da vidim tog mudonju koji bi smijenio trenera koji je osvojio titulu poslije 8 godina.A da Ibrakovic bi i da se on pitao mi bi sada bjezali drugom 19 bodova.On je melem bio za nas klub!
Ne treba ti nikakav "mudonja", dovoljno je bilo da se posluša Ibraković i glas sportskog razuma a da se u javnost izađe sa divnom i krasnom pričom kako je Dženan odličan trener, kako smo mu zahvalni za sve što je učinio ali tobože on nema licencu i vratiće se radu u omladinskom pogonu.
1946

High

Post Postao/la High » 07 jan 2016, 19:13

Steph je napisao/la:Jedva čekam 14. januar. Čisto da nam predoče šta je to uopšte cilj kluba ove sezone.
Nazire se o čemu je riječ - 3. ili 4. mjesto.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia i 51 gost.