FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
nije krampa jer ste pregovarali sa njim dva puta
Došao bi mu život u pitanje i život njegove familije od divljaka koji su prijetili i Nadareviću, **** nešto na silu ako to čovjek ne prihvata i osjeća bez prijetnji po život njega i njegove familije zato mi mislimo o njegovom životu i zdravlju da nebi bio izložen salvama uvreda anamo njih.fcsforever je napisao/la:nije krampa jer ste pregovarali sa njim dva puta
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Re: Odg: FK Željezničar
uzmi te ga vifcsforever je napisao/la:nije krampa jer ste pregovarali sa njim dva puta
Zna li neko kad počinje prodaja godišnji?
NO PYRO NO PARTY
Mogu slobodno da ga uzmuBuu je napisao/la:uzmi te ga vifcsforever je napisao/la:nije krampa jer ste pregovarali sa njim dva puta

-
- Kontakt:
Pusti te gluposti. Faruk Ihtijarević pa Pelak pa Arben Avdija ...svi su nosili oba dresa. Faruka dok je bio kod vas, sreo sam na čaršiji par puta. Jednom i popričali, tvrdio mi da nema nikakvih problema. Tako da slobodno mo.eš reči...šupljak. Imate vi drugi problem ...PARE..!!!!!
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Ma vi imate pare dovodite pojačanja čak iz Proletera u akademijufcsforever je napisao/la:Pusti te gluposti. Faruk Ihtijarević pa Pelak pa Arben Avdija ...svi su nosili oba dresa. Faruka dok je bio kod vas, sreo sam na čaršiji par puta. Jednom i popričali, tvrdio mi da nema nikakvih problema. Tako da slobodno mo.eš reči...šupljak. Imate vi drugi problem ...PARE..!!!!!

Mićo je Fićo!
-
- Kontakt:
Nama ne treba. Da treba, vi ni u snu mu ne bi mogli priči. Tako da..."vi ga uzmite"
Pare, pare, pare, pare ljude kvarefcsforever je napisao/la:Pusti te gluposti. Faruk Ihtijarević pa Pelak pa Arben Avdija ...svi su nosili oba dresa. Faruka dok je bio kod vas, sreo sam na čaršiji par puta. Jednom i popričali, tvrdio mi da nema nikakvih problema. Tako da slobodno mo.eš reči...šupljak. Imate vi drugi problem ...PARE..!!!!!
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
aaa evo i Aldina...probudili ga poslije vještački inducirane kome
Vi imate pare donio vam onaj utrpani.fcsforever je napisao/la:Nama ne treba. Da treba, vi ni u snu mu ne bi mogli priči. Tako da..."vi ga uzmite"

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ovo je samo za sezonu ovu narednu mora više dat da bi bili drugi, nećete Vi nikad biti prvaci nemate vi on o što vam treba, iz naroda i od ljudi i radničke klase, sve nasilno i otimačina, i dodvoravanje.amypitar je napisao/la:jahija je napisao/la:Vi imate pare donio vam onaj utrpani.fcsforever je napisao/la:Nama ne treba. Da treba, vi ni u snu mu ne bi mogli priči. Tako da..."vi ga uzmite"![]()
![]()
Mi mu ne možemo dat koliko Vi možete-Taman 5 miliona za 3 mjesto i utješnu nagradu.
![]()
![]()
I za najmanje trece pretkolo EL,te narednu deceniju da budemo sampioni Premijer lige.
Skromno od utrpanog nema šta.
Vi ste se znači to da dobijete pare, nikad pod čizmu utrpanog, mi smo sve živi poosvojavali bez utrpanog evo posljednjih 5 godina više nam dojadilo derat i dizat pehare.fcsforever je napisao/la:vi bi se na.gu.ili za 3 miliona i da opet budete 4-ti

Tako je, za ovu sezonu samo kup.
Slijedecu slijedi samo ...

Slijedecu slijedi samo ...

-
- Kontakt:
mercedesovci, šta bi na biznis forumu ...gazda Citiya ovo ono...prestrašni ste
Ne volim pisat po vasoj temi.HercegovinaBosna je napisao/la:Ma vi imate pare dovodite pojačanja čak iz Proletera u akademijufcsforever je napisao/la:Pusti te gluposti. Faruk Ihtijarević pa Pelak pa Arben Avdija ...svi su nosili oba dresa. Faruka dok je bio kod vas, sreo sam na čaršiji par puta. Jednom i popričali, tvrdio mi da nema nikakvih problema. Tako da slobodno mo.eš reči...šupljak. Imate vi drugi problem ...PARE..!!!!!
Ali zanima me nesto, zasto ne moze biti talenat iz Proletera kako za vas tako i za nas?
Gdje su poceli Visca, Ibricic, Zec, Modric, Da Silva?
Ne znam ime igraca, ali sada igra u Dortmundu, prike 2-3 godine je igrao u nekoj zabiti u Srbiji

"Strasni sud" na TV1 

........I bi 5 pehara u 4 godine.fcsforever je napisao/la:...jevanđelje po Amaru..3:16
....i bi glad, i nema para...i bi željino proljeće
- JoseMourinho
- Kontakt:
aj nevaljaj šuplju preko mobitela, najavljivali ste vi titule dominacije sve hendikepe tako ne se.ri i ne budi dvoličan kad su u pitanju ta fol najavljivanjapisac je napisao/la:Opet koni koji su u februaru tvrdili da ce Zeljo SIGURNO biti prvak na kraju sad tvede kako Sarajevo SIGURNO nikad nece biti prvak. Komedija
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk