FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
38
23%
2. Borbu za Evropu
83
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
20
12%

Ukupno glasova: 167

anonimni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 28 jun 2022, 14:02

scorpion je napisao/la:
28 jun 2022, 12:24
Hulahopka je napisao/la:
28 jun 2022, 12:13
Vratimo se na period frizurice iz Londona. Ista priča bila kampovi,kule i gradovi. Liga prvaka. Potpisani video callom. Smijurija.

Nakon toga strateški partner koji si nikad nigdje pojavio. Priča polako stabilizacija kluba ne može preko noći,i opet kampovi,kule,gradovi.

Zamisli ljudi našli kao partnera a onda napuštaju pozicije,imaju obaveza. Živi bili pa vidjeli.

Ako se ne proda Amir jadna nam majka šta nas čeka. Još jedna prevara na pomolu.

Ko bi to radio na nečemu dobrom,a onda napustio klub zbog obaveza. Niko. Ali živite vi dalje u tom filmu lijepo je to.

I da,ne može niko na sjednicu. Neko će ukrasti Amerikanca. Uži krug ljudi da se ništa ne zna. Šta ce se znati,zabava za budale. Mogu ti prodat priču kakvu žele.
Otkljucaj privatne poruke da ti se mogu slati, podguzna muho!!!
Ne smije p1ckica, stani u red. Ja sam ga prvi zvao :mrgreen:

Vratimo ti se na mamu botino raspala, sjasi s interneta vise!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 28 jun 2022, 14:03

scorpion je napisao/la:
28 jun 2022, 13:40
Beganovicu, amarovo potrckalo, referiram se na ovaj sramni clanak, znam da citas ovo.
Sve ono sto zelis Zelji, tebi i tvojim najblizim zelim.
brate fakat ne znam sta je laz u ovom tekstu ? ono sto ja znam sve je upravo ovako

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 28 jun 2022, 14:13

KANA je napisao/la:
28 jun 2022, 14:03
scorpion je napisao/la:
Beganovicu, amarovo potrckalo, referiram se na ovaj sramni clanak, znam da citas ovo.
brate fakat ne znam sta je laz u ovom tekstu ? ono sto ja znam sve je upravo ovako
Tekst prepun zle namjere, dvosmislenih recenica, uzimanja nekih ljudi u zlu konotaciju.
Ali, ocekivati je to od beganovica.
Reci mi, beganovicu, kakva je voda na lutvinom bazenu u Pazaricu?? Okupljate li se i dalje na toj koti i ovog ljeta?
Ili ti nalogodavac ne stigne skoknuti na ta gay okupljanja, posto ima posla u Vrapcicima.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 28 jun 2022, 14:17

scorpion je napisao/la:
28 jun 2022, 14:13
KANA je napisao/la:
28 jun 2022, 14:03
scorpion je napisao/la:
Tekst prepun zle namjere, dvosmislenih recenica, uzimanja nekih ljudi u zlu konotaciju.
Ali, ocekivati je to od beganovica.
Reci mi, beganovicu, kakva je voda na lutvinom bazenu u Pazaricu?? Okupljate li se i dalje na toj koti i ovog ljeta?
Ili ti nalogodavac ne stigne skoknuti na ta gay okupljanja, posto ima posla u Vrapcicima.
ma dobro to nam je svima poznato ne treba se sa tim opterecavati .Ako bogda samo da ovo uspije i da bude zvanicno :opaopa:

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 28 jun 2022, 14:24

Što se mene tiče nek sanira dugove i ništa više ne treba.

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 28 jun 2022, 14:32

Mehmedaga je napisao/la:
28 jun 2022, 14:01
Može li neko od ovih upucenih da napiše u koju skupini po UEFA,FIFA spada naš stadion?
UEFA-ina kategorija 3.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 28 jun 2022, 14:36

Hilmo123 je napisao/la:
28 jun 2022, 13:38
"Ono što je poznato, jeste da je Diglisićev plan, kojeg je još ranije dostavio klubu, saniranje svih dugova FK Željezničar.
Ovaj poduzetnik planira uložiti veliki novac u infrastrukturu i od Grbavice napraviti stadion za najviše UEFA i FIFA standarde. To podrazumijeva rekonstrukciju južne i zapadne tribine koje bi bile spojene i prilagođene već izgrađenim Istoku i Sjeveru Grbavice.

Također, u planu je i izgradnja trening kampa za koji je već nađeno zemljište. U pitanju je najsavremeniji trening kamp koji bi pratio standarde klubova iz mnogo renomiranijih liga u odnosu na Premijer ligu BiH.

Ulazak Diglisića u Željezničar znači i ozbiljnu priliku za napredak Plavih u svakom smislu. U pitanju je biznismen koji bi na raspolaganju imao klub s ogromnim infrastrukturnim i sportskim potencijalom.

To bi donijelo i velike promjene u rukovodstvu Plavih pa bismo na Grbavici trebali gledati neke nove ljude s inovativnim idejama.

Biznismen bi u zamjenu na koncesiju dobio korištenje pomoćnog stadiona na Grbavici gdje bi se gradio poslovni objekt kojeg bi Diglisić koristio u godinama koje dolaze. Nakon toga bi sve ostavio klubu.

Što se tiče sportskog segmenta, Diglisić bi ulagao koliko je to izvodljivo. Pošto je Željezničar udruženje građana, Diglisić ne može biti vlasnik. To bi se moglo promijeniti ukoliko bi se usvojio zakon o sportu, nešto poput onog u Hrvatskoj.
"

:opaopa: :opaopa:
Kamp 10 miliona, dugovi 15 miliona, stadion 10 miliona...za šta Allaha ti, pa bil' ti dao tolike pare za rentanje pomoćnog? Ovo ili je novinarsko naprđivanje veze nemaju pa mlate okolo, što ja mislim da jeste, ili ovaj nije normalan

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 28 jun 2022, 14:39

Hilmo123 je napisao/la:
28 jun 2022, 14:32
Mehmedaga je napisao/la:
Može li neko od ovih upucenih da napiše u koju skupini po UEFA,FIFA spada naš stadion?
UEFA-ina kategorija 3.
Sta bi se trebalo uraditi da se dobije cat 4? Nesto bas posebno ili?
@igrajlopte 🐦

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 28 jun 2022, 14:43

znaci diglisic postoji al je sad ubleha ko ceric.. ma ja cu poludit :urnebes: zar imate obraza javit se uopste dusmani raspali ?
Mi smo Željini, Željo je naš !

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 28 jun 2022, 14:50

ReX je napisao/la:
28 jun 2022, 14:39
Hilmo123 je napisao/la:
Mehmedaga je napisao/la:
UEFA-ina kategorija 3.
Mislim da se mora zapadna tribina proširiti , povećati broj za novinare i fotoreportere i broj parking mjesta, većinu mi stvari imamo kao preduslov za kategoriju 4 , ali nemamo sve
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 28 jun 2022, 15:03

Vjerovatno u ovim pricama ima dosta istine al treba sacekati zvanicu stranicu kluba da objavi uslove partnerstva. Vjerovatno ce to biti kad bude potpisivanje ugovora pa mozemo sacekati jos malo da nam klub objasni gdje smo i sta smo
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 28 jun 2022, 15:04

Nismo znali u šta smo se uvalili.Kuku nama.
:wave:
Pocrkajte dušmani!

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 28 jun 2022, 15:05

perodeformero je napisao/la:
28 jun 2022, 14:36
Kamp 10 miliona, dugovi 15 miliona, stadion 10 miliona...za šta Allaha ti, pa bil' ti dao tolike pare za rentanje pomoćnog? Ovo ili je novinarsko naprđivanje veze nemaju pa mlate okolo, što ja mislim da jeste, ili ovaj nije normalan
Na tom pomocnom se moze napraviti shoping centar i hotel iz kojeg se moze izvuci 50 miliona kroz nekoliko godina.. Ja se najiskrenije nadam da ce ovaj Digislic, kada preuzme konce, rastjerati sve krvopije koje godinama kao lesinari kruze oko kluba..

Dugovi, omladinski pogon i stadion.. Tri osnovna prioriteta.. Da prodisemo i stanemo na zdrave noge.. Posle ce sve biti lakse..
Pročepit će negdje.

Bradao1
Kontakt:

Post Postao/la Bradao1 » 28 jun 2022, 15:13

Hilmo123 je napisao/la:
"Ono što je poznato, jeste da je Diglisićev plan, kojeg je još ranije dostavio klubu, saniranje svih dugova FK Željezničar.
Ovaj poduzetnik planira uložiti veliki novac u infrastrukturu i od Grbavice napraviti stadion za najviše UEFA i FIFA standarde. To podrazumijeva rekonstrukciju južne i zapadne tribine koje bi bile spojene i prilagođene već izgrađenim Istoku i Sjeveru Grbavice.

Također, u planu je i izgradnja trening kampa za koji je već nađeno zemljište. U pitanju je najsavremeniji trening kamp koji bi pratio standarde klubova iz mnogo renomiranijih liga u odnosu na Premijer ligu BiH.

Ulazak Diglisića u Željezničar znači i ozbiljnu priliku za napredak Plavih u svakom smislu. U pitanju je biznismen koji bi na raspolaganju imao klub s ogromnim infrastrukturnim i sportskim potencijalom.

To bi donijelo i velike promjene u rukovodstvu Plavih pa bismo na Grbavici trebali gledati neke nove ljude s inovativnim idejama.

Biznismen bi u zamjenu na koncesiju dobio korištenje pomoćnog stadiona na Grbavici gdje bi se gradio poslovni objekt kojeg bi Diglisić koristio u godinama koje dolaze. Nakon toga bi sve ostavio klubu.

Što se tiče sportskog segmenta, Diglisić bi ulagao koliko je to izvodljivo. Pošto je Željezničar udruženje građana, Diglisić ne može biti vlasnik. To bi se moglo promijeniti ukoliko bi se usvojio zakon o sportu, nešto poput onog u Hrvatskoj.
"

ja kako razumijem dobijamo kamp, stadion, nesto zarade od poslovnih prostora i saniranje dugova. eldin dobija pomocni teren, tu pravi sta hoce, kofol ostaje nekad nama. U sportski segment se ne mjesa, ne znam koliko je to dobro, zeljo je fudbalski klub a ne resort na karibima.
Zar se nismo upravo ovoga najvise bojali, da ode imovina? Ovo mi lici na mrtvi americki kapitalizam, samo pare i interes, bez emocija.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 28 jun 2022, 15:15

MojaMalenkost je napisao/la:
28 jun 2022, 15:05
Dugovi, omladinski pogon i stadion.. Tri osnovna prioriteta.. Da prodisemo i stanemo na zdrave noge.. Posle ce sve biti lakse..
koliko znam te tri stvari su od pocetka bile u fokusu pregovora vec godinu tj koliko traju pregovori, nije se pricalo o timu nego o ovim stvarima sto se tice amerikanca :) u startu se znalo da se ide na davanje pomocnog na koncesiju .. od nekih stvari ce i zeljo imati novac al vecina vjerovatno njemu ce ici dok se ne izmire ulaganja … taj sportski segment je neovisan i mislim da nece se on time baviti …

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 28 jun 2022, 15:16

ReX je napisao/la:
Hilmo123 je napisao/la:
Mehmedaga je napisao/la:
UEFA-ina kategorija 3.
Zapad da se proširi,lože za novinare,sala za medij,više prostora za VIP i sl.stvari,parking čini mi se.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 jun 2022, 15:18

ReX je napisao/la:
Hilmo123 je napisao/la:
Mehmedaga je napisao/la:
UEFA-ina kategorija 3.
https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories

slika

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 28 jun 2022, 15:20

Ovaj plan toliko dobro zvuči da djeluje nerealno.

Za cijenu pomoćnog terena, kojeg si već maltene halalio i bio spreman da prodaš pod sumnjivim okolnostima posredništvom još sumnjivijih likova, nama je zagarantovano izmirenje svih dugova, izgradnja trening kampa i "zaokruživanje" stadiona. Faktički sva sredstva koja klub samostalno generiše se mogu usmjeriti na sportski segment bez da svaki mjesec računaš koliko za koju ratu reprograma ili duga moraš izdvajati iz budžeta.
:bow:
Željezničar za život cijeli!

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 28 jun 2022, 15:22

Hilmo123 je napisao/la:

"

Prepolovi taj dug,keš je čudo.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.