Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Slažem se,ali je Maradona i za Giacherinija ili Krasića pa ipak ovi igraju u Juventusu.Valjda će se ovo promijeniti jer je neku noć Marotta rekao da će učiniti sve da se vrati.JuveSissoko je napisao/la:Kalou?Giovinco je za njeg Maradona.
Umjesto Vučinića naravnoharebianconero je napisao/la:'bem ti Giovinca, sta ce nam, pa gdje bi igrao
Ne mora Vučinić nigdje ići,tek je došao,konkurencija u vidu Gia bi mu samo pomogla.harebianconero je napisao/la:Uuh pa to ne bi smjeli niposto, Vucinic nam je jedan od glavnih igraca. Svaka cast za Gia al Vucko je babo za njeg...
Conte nikada nije rekao da ne racuna na Iaquintu, da se znaGlupost je napisao/la:Pa Gio meni ima mjesta prije Pepea, Estegarribie i Giaccherinia jednostavno mislim da je bolji od njih. A ako Del Piero nije ozbiljnije povrijeden glupo mi je gurat Iaquintu prije njega koji je vec otpisan. Conte ima 2-3 igraca i mislim da bi bilo lose po njega da ubaci igraca za kojeg je vec rekao da nece igrati i da ne racuna na njega. Sto se tice tih pojacanja to su istroseni igraci, svaki je prebacio 30te i nema smisla da ih dovodimo osim naravno Vidica koji je strasan igrac.
Liverpool je sada prosjecna ekipa i to bi mu bio potez kao sto neko vec napisa sa konja na magarca.
Aha dobro moja greska mislio sam da je rekao vec za njega, Amauria i za jos jednog ili dva igraca. Onda ako dobije sansu nadam se da ce je iskoristitiharebianconero je napisao/la:Conte nikada nije rekao da ne racuna na Iaquintu, da se znaGlupost je napisao/la:Pa Gio meni ima mjesta prije Pepea, Estegarribie i Giaccherinia jednostavno mislim da je bolji od njih. A ako Del Piero nije ozbiljnije povrijeden glupo mi je gurat Iaquintu prije njega koji je vec otpisan. Conte ima 2-3 igraca i mislim da bi bilo lose po njega da ubaci igraca za kojeg je vec rekao da nece igrati i da ne racuna na njega. Sto se tice tih pojacanja to su istroseni igraci, svaki je prebacio 30te i nema smisla da ih dovodimo osim naravno Vidica koji je strasan igrac.
Liverpool je sada prosjecna ekipa i to bi mu bio potez kao sto neko vec napisa sa konja na magarca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.