Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

MrShadow
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la MrShadow » 17 mar 2011, 20:33

Ja ne znam koji je k*** ovom Manciniju u glavi..

Gledam utakmicu na spanskom Canal+ i komentator kaze " Ne razumijem zasto Mancini ne ubacuje Dzeku " .. Idiot mora skupiti jos 2 pogotka ukolio zeli proci i opet ne uvodi napadaca, a jos 20 min do kraja.. Tevez veze nema..

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 17 mar 2011, 20:34

Pjanic i Dzeko u nemilosti trenera. . . To je dobro za nasu repku, bar ce svjezi doci na utakmicu protiv Rumunije

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 17 mar 2011, 20:36

Evo ga !! Džeko.

[youtube][/youtube]

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 17 mar 2011, 20:36

juveboy je napisao/la:Pjanic i Dzeko u nemilosti trenera. . . To je dobro za nasu repku, bar ce svjezi doci na utakmicu protiv Rumunije
Kako Boga ti može biti dobro to što ne igraju u svojim klubovima, samo mi to objasni ?
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 17 mar 2011, 20:39

AulleTa je napisao/la:
juveboy je napisao/la:Pjanic i Dzeko u nemilosti trenera. . . To je dobro za nasu repku, bar ce svjezi doci na utakmicu protiv Rumunije
Kako Boga ti može biti dobro to što ne igraju u svojim klubovima, samo mi to objasni ?
mislim da nije bio ozbiljan :mrgreen: :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 mar 2011, 20:39

Ja centarsuta kod ovoga Kolarova :roll: :(
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 mar 2011, 20:41

Konacno!
Bas kako sam i mislio, Dzeko moze uci samo na kraju jer se Mancini boji igrati i sa 11 igraca.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 17 mar 2011, 20:43

zubanovic89 je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:
mislim da nije bio ozbiljan :mrgreen: :mrgreen:
I ja tako mislim, ustvari nadam se da nije, svakakvih pokemona ima. ;)

Btw. Ja skroz zaboravio, HBD Edine, da postigneš gol večeras. ;)
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 17 mar 2011, 20:44

Dzeko je izgleda bio u teretani. :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 17 mar 2011, 20:44

ovu ekipu bi bolje vodio demir hotic
(ako ko ne zna jedan od najgorih trenera u historiji zelje poznat po famoznoj izjavi pucamo od snage.. Prva tekma bekric poslije 15 min ne moze da dise)
dzeko ce slabo sta pokazat u ovih 10 minuta nema mu ko dodati loptu
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 mar 2011, 20:45

Monolog je napisao/la:
Željovac je napisao/la:A Džeko i Tevez kao daju jednake povode za kritike
Nemoj molim te. :lol: Činjenica je da da bi se bez Teveza ova ekipa borila za 7-8 mjesto u Premiershipu. Da, ti ćeš se sada pozvati na to kako nije zabio u posljednjih 8 utakmica(ako se ne varam), a ja ću napisati da je momak u prva 3 strijelca najjače lige svijeta. Svaki napadač zapadne u krizu(pa i Džeko je bio u istoj kada je bio u Wolfsburgu), tako da...Al' haj'.
Ja pisao o odnosu prema igri i zašto se njih dvojica kritikuju. Tevez je zabijao i to ga je vadilo za sebičnost, a sad ni to ne radi. Taj smajli ti je odraz nemoći. Deveta utakmica Teveza bez gola. Umor, šta da se radi. Nije do njega. Još ga se danas nikako nije smjelo odmorit, iako je već umoran. Mora jadan premiership da igra još umorniji :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 17 mar 2011, 20:54

steta al bila je teska pozicija

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 mar 2011, 20:54

Da, odraz nemoći. A šta mi drugo preostaje? Odlično argumentuješ svaku tvrdnju pa moram koristiti smileye. Nego, bilo kako bilo, de ti opet napiši koliko dugo Tevez nije zabio gol, te se naslađuj time. ;) (napomena: Ovaj smiley nije dokaz nemoći, a ni nadmoći(da se razumijemo))
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 17 mar 2011, 20:56

Koji je moron ovaj Mancini....

Odmah mu treba otkaz dati
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 mar 2011, 20:57

Monolog je napisao/la:Da, odraz nemoći. A šta mi drugo preostaje? Odlično argumentuješ svaku tvrdnju pa moram koristiti smileye. Nego, bilo kako bilo, de ti opet napiši koliko dugo Tevez nije zabio gol, te se naslađuj time. ;) (napomena: Ovaj smiley nije dokaz nemoći, a ni nadmoći(da se razumijemo))
Nemoj molim te :lol: :P

Fakat da se naslađujem kad je idiot i kad se apsolutno idiotski odnosi prema klubu, poslodavcu, navijačima i saigračima. Znači, baš mi je drago što nastavlja da posti. Ramazan Carlitosa :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 17 mar 2011, 20:59

Da udje ona :o , kakvo bi slavlje bilo ! :D
Željezničar za život cijeli !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 mar 2011, 20:59

Ko zna sa jednim igracem vise...
Dzeko je imao dobre poteze u to malo vremena.
Posebno ona duga lopta na njega, dvojica na ledjima, primanje i direkt sut.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 17 mar 2011, 20:59

Dzekson odigrao bez greske, odlican prijem lopte, odlican sut, al jbg teska pozicija.. Dobro je igrao pravo... Borio se makar.. Mislim da bi nakon Marijevog ispada veceras mogao malo vise igrati..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 mar 2011, 20:59

Zna se kome se treba zahvaliti, za prolaz Dinama ;)
Necu sada previse hvalit Dzeku, imao je dobrih akcija, ali premalo vremena je imao da se dokaze.
Idemo Dzeko, u nedjelju protiv Chelsea, pa onda istresi sve na Rumunima sljedece sedmice ;)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 mar 2011, 21:00

Prva pusiona City-a i Manchini-a ove sezone.
Ceka ih jos gubljenje 4-og mjesta. Ovo je k.a.r.i.na od trenera uvijek bio i uvijek bit ce , nikakve taktike tu nema.

Dzeko zasluzuje klupu ali barem 20-25 min po utakmici mu treba dati. Ovako ga samo ubija u pojam.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 17 mar 2011, 21:01, ukupno mijenjano 2 puta.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, denza, jasmin10 i 46 gostiju.