Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ja ne znam koji je k*** ovom Manciniju u glavi..
Gledam utakmicu na spanskom Canal+ i komentator kaze " Ne razumijem zasto Mancini ne ubacuje Dzeku " .. Idiot mora skupiti jos 2 pogotka ukolio zeli proci i opet ne uvodi napadaca, a jos 20 min do kraja.. Tevez veze nema..
Gledam utakmicu na spanskom Canal+ i komentator kaze " Ne razumijem zasto Mancini ne ubacuje Dzeku " .. Idiot mora skupiti jos 2 pogotka ukolio zeli proci i opet ne uvodi napadaca, a jos 20 min do kraja.. Tevez veze nema..
Pjanic i Dzeko u nemilosti trenera. . . To je dobro za nasu repku, bar ce svjezi doci na utakmicu protiv Rumunije
Evo ga !! Džeko.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kako Boga ti može biti dobro to što ne igraju u svojim klubovima, samo mi to objasni ?juveboy je napisao/la:Pjanic i Dzeko u nemilosti trenera. . . To je dobro za nasu repku, bar ce svjezi doci na utakmicu protiv Rumunije
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- zubanovic89
- Kontakt:
mislim da nije bio ozbiljanAulleTa je napisao/la:Kako Boga ti može biti dobro to što ne igraju u svojim klubovima, samo mi to objasni ?juveboy je napisao/la:Pjanic i Dzeko u nemilosti trenera. . . To je dobro za nasu repku, bar ce svjezi doci na utakmicu protiv Rumunije
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- Megamon
- Kontakt:
Ja centarsuta kod ovoga Kolarova

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Konacno!
Bas kako sam i mislio, Dzeko moze uci samo na kraju jer se Mancini boji igrati i sa 11 igraca.
Bas kako sam i mislio, Dzeko moze uci samo na kraju jer se Mancini boji igrati i sa 11 igraca.
I ja tako mislim, ustvari nadam se da nije, svakakvih pokemona ima.zubanovic89 je napisao/la:mislim da nije bio ozbiljanAulleTa je napisao/la:Kako Boga ti može biti dobro to što ne igraju u svojim klubovima, samo mi to objasni ?juveboy je napisao/la:Pjanic i Dzeko u nemilosti trenera. . . To je dobro za nasu repku, bar ce svjezi doci na utakmicu protiv Rumunije![]()
Btw. Ja skroz zaboravio, HBD Edine, da postigneš gol večeras.
Spammer
Dzeko je izgleda bio u teretani. 
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- zubanovic89
- Kontakt:
ovu ekipu bi bolje vodio demir hotic
(ako ko ne zna jedan od najgorih trenera u historiji zelje poznat po famoznoj izjavi pucamo od snage.. Prva tekma bekric poslije 15 min ne moze da dise)
dzeko ce slabo sta pokazat u ovih 10 minuta nema mu ko dodati loptu
(ako ko ne zna jedan od najgorih trenera u historiji zelje poznat po famoznoj izjavi pucamo od snage.. Prva tekma bekric poslije 15 min ne moze da dise)
dzeko ce slabo sta pokazat u ovih 10 minuta nema mu ko dodati loptu
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Ja pisao o odnosu prema igri i zašto se njih dvojica kritikuju. Tevez je zabijao i to ga je vadilo za sebičnost, a sad ni to ne radi. Taj smajli ti je odraz nemoći. Deveta utakmica Teveza bez gola. Umor, šta da se radi. Nije do njega. Još ga se danas nikako nije smjelo odmorit, iako je već umoran. Mora jadan premiership da igra još umornijiMonolog je napisao/la:Nemoj molim te.Željovac je napisao/la:A Džeko i Tevez kao daju jednake povode za kritikeČinjenica je da da bi se bez Teveza ova ekipa borila za 7-8 mjesto u Premiershipu. Da, ti ćeš se sada pozvati na to kako nije zabio u posljednjih 8 utakmica(ako se ne varam), a ja ću napisati da je momak u prva 3 strijelca najjače lige svijeta. Svaki napadač zapadne u krizu(pa i Džeko je bio u istoj kada je bio u Wolfsburgu), tako da...Al' haj'.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- zubanovic89
- Kontakt:
steta al bila je teska pozicija
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da, odraz nemoći. A šta mi drugo preostaje? Odlično argumentuješ svaku tvrdnju pa moram koristiti smileye. Nego, bilo kako bilo, de ti opet napiši koliko dugo Tevez nije zabio gol, te se naslađuj time.
(napomena: Ovaj smiley nije dokaz nemoći, a ni nadmoći(da se razumijemo))
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Koji je moron ovaj Mancini....
Odmah mu treba otkaz dati
Odmah mu treba otkaz dati
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Nemoj molim teMonolog je napisao/la:Da, odraz nemoći. A šta mi drugo preostaje? Odlično argumentuješ svaku tvrdnju pa moram koristiti smileye. Nego, bilo kako bilo, de ti opet napiši koliko dugo Tevez nije zabio gol, te se naslađuj time.(napomena: Ovaj smiley nije dokaz nemoći, a ni nadmoći(da se razumijemo))
Fakat da se naslađujem kad je idiot i kad se apsolutno idiotski odnosi prema klubu, poslodavcu, navijačima i saigračima. Znači, baš mi je drago što nastavlja da posti. Ramazan Carlitosa
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Principatus
- Kontakt:
Ko zna sa jednim igracem vise...
Dzeko je imao dobre poteze u to malo vremena.
Posebno ona duga lopta na njega, dvojica na ledjima, primanje i direkt sut.
Dzeko je imao dobre poteze u to malo vremena.
Posebno ona duga lopta na njega, dvojica na ledjima, primanje i direkt sut.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dzekson odigrao bez greske, odlican prijem lopte, odlican sut, al jbg teska pozicija.. Dobro je igrao pravo... Borio se makar.. Mislim da bi nakon Marijevog ispada veceras mogao malo vise igrati..
- Goalgetter
- Kontakt:
Zna se kome se treba zahvaliti, za prolaz Dinama
Necu sada previse hvalit Dzeku, imao je dobrih akcija, ali premalo vremena je imao da se dokaze.
Idemo Dzeko, u nedjelju protiv Chelsea, pa onda istresi sve na Rumunima sljedece sedmice
Necu sada previse hvalit Dzeku, imao je dobrih akcija, ali premalo vremena je imao da se dokaze.
Idemo Dzeko, u nedjelju protiv Chelsea, pa onda istresi sve na Rumunima sljedece sedmice
Prva pusiona City-a i Manchini-a ove sezone.
Ceka ih jos gubljenje 4-og mjesta. Ovo je k.a.r.i.na od trenera uvijek bio i uvijek bit ce , nikakve taktike tu nema.
Dzeko zasluzuje klupu ali barem 20-25 min po utakmici mu treba dati. Ovako ga samo ubija u pojam.
Ceka ih jos gubljenje 4-og mjesta. Ovo je k.a.r.i.na od trenera uvijek bio i uvijek bit ce , nikakve taktike tu nema.
Dzeko zasluzuje klupu ali barem 20-25 min po utakmici mu treba dati. Ovako ga samo ubija u pojam.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 17 mar 2011, 21:01, ukupno mijenjano 2 puta.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,