Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rokoko87
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Rokoko87 » 08 sep 2016, 15:20

High je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Udri Emire boli te qrc.:bih:
Mislio sam da si pacifista. :kafa:
Uvijek, ali za ovog velikana se mora napraviti iznimka i zažmiriti na oba oka! :kafa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

High

Post Postao/la High » 08 sep 2016, 15:21

Rokoko87 je napisao/la:
High je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Udri Emire boli te qrc.:bih:
Mislio sam da si pacifista. :kafa:
Uvijek, ali za ovog velikana se mora napraviti iznimka i zažmiriti na oba oka! :kafa:
Fanovi smo njegovi. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 sep 2016, 15:22

Medikament je napisao/la:Emir je kapiten i lider reprezentacije i kao takav ima pravo i duznost svakom igracu rec sta i kako treba. Pjanicu je to uradio par puta, i bio je potpuno u pravo. I opet ga taj isti Pjanic voli i grli ga protiv Estonije kad je dao golove. Cuj ponizio. Kakvo ponizenje da ti kapiten kaze par stvari. Steta sto Pjanic ranije nije igrao sa takvim autoritetima, nego u cirkus klubu Romi gdje je jedini lider skoro penzioner.

Tek ce sada vidjet sta su kapiteni i poruke kada Chiellini, Buffon i ostali pocnu naredjivat i dobacivat. To ce ga ucinit jacim i igracem koji ce redovno dominirat kao protiv Estonije, ali protiv mnogo jacih ekipa. Hvala ti Emire sto ucis nase mladje igrace kako se treba igrat i ginut za repku.
Totti je lider kakav Emir nije ni u svojoj kući.

Što se tiče Emira, davno sam svoje rekao. Neko ko je svojim ponašanjem naškodio svakom klubu za koji je igrao. Ponašanjem na, a bogme i van terena. Ali, dijelim mišljenje kolumniste. On, nažalost, jeste slika i prilika našeg društva. Uostalom, dovoljno je pogledati ko su uzori omladini - sve sami mafijaši, krkani, osobe sa sumnjivom prošlošću i sadašnjošću. Dobro je neko napisao, upravo zbog toga što su Spaha i njemu slični uzori današnjoj omladini - zato država i jes' u qrcu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 08 sep 2016, 15:26

Monolog je napisao/la:
Medikament je napisao/la:Emir je kapiten i lider reprezentacije i kao takav ima pravo i duznost svakom igracu rec sta i kako treba. Pjanicu je to uradio par puta, i bio je potpuno u pravo. I opet ga taj isti Pjanic voli i grli ga protiv Estonije kad je dao golove. Cuj ponizio. Kakvo ponizenje da ti kapiten kaze par stvari. Steta sto Pjanic ranije nije igrao sa takvim autoritetima, nego u cirkus klubu Romi gdje je jedini lider skoro penzioner.

Tek ce sada vidjet sta su kapiteni i poruke kada Chiellini, Buffon i ostali pocnu naredjivat i dobacivat. To ce ga ucinit jacim i igracem koji ce redovno dominirat kao protiv Estonije, ali protiv mnogo jacih ekipa. Hvala ti Emire sto ucis nase mladje igrace kako se treba igrat i ginut za repku.
Jest on lider, ali rijetko igra i zato nema priliku cesto da to bude na terenu. De Rossi je pokazao da je ta odgovornost previse za njega bezbroj puta.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: Emir Spahić

Post Postao/la Effenberg » 08 sep 2016, 15:29

marconato je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Hvala sto si prenio ovu kolumnu!
Nema na cemu! Text mi je bio u najmanju ruku interesantan i zanimljiv, pa sam odlucio da podijelim s vama... ;)
Svaka cast majstore i hvala. Odlican clanak, stivo za ove hejtere, da vide kako oni samo izolovano posmatraju par scena, zanemarujuci veliku sliku.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 sep 2016, 15:29

Monolog je napisao/la:

Što se tiče Emira, davno sam svoje rekao. Neko ko je svojim ponašanjem naškodio svakom klubu za koji je igrao. Ponašanjem na, a bogme i van terena. Ali, dijelim mišljenje kolumniste. On, nažalost, jeste slika i prilika našeg društva. Uostalom, dovoljno je pogledati ko su uzori omladini - sve sami mafijaši, krkani, osobe sa sumnjivom prošlošću i sadašnjošću. Dobro je neko napisao, upravo zbog toga što su Spaha i njemu slični uzori današnjoj omladini - zato država i jes' u qrcu.
Nije to novost, u nasem okruzenju kroz cijelu povijest su uzori bili ljudi cudnog karaktera.
Zar jedan nas Bosanac nije uzor i u Svedskoj a ima sve karakteristike koje su pribrojane Emiru osim one najvaznije?
Taj puno manje voli Bosnu.
Makar javno.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 sep 2016, 15:38

pinoglavi je napisao/la:A jebga Bešić je mlad, desi se :D Ako nastavi sa takvim ponasanjem kroz karijeru isto cu misljenje imati za njega kao i za Emira. A nije da nesto mrzim Spahica nego eto ne znam koliko ima logike traziti opravdanja u mnogim njegovim nedjelima
Ja mislim da treba teziti drugim stvarima u reprezentaciji, vec sam pisao kako mi je bilo drago sto smo na SP prosli u stilu, pricalo se o nama kao atraktivnoj reprezentaciji, igramo za gol vise i uz to pri vrhu u Europi na fairplay ljestvici, ako nismo cak prvi bili. Meni stvarno puno draze da takvu sliku saljemo u svijet nego samaranje protivnika, gadjanje zvakom i slicne stvari
Nisu ovo opravdanja nego opis lika i djela Emira Spahica.
Ja osobno nisam takav covjek nego sasvim suprotan po karakternoj crti.
Ali kad bi svi bili isti ova zemlja ne bi bila tako uzbudljivo mjesto. :D

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 08 sep 2016, 15:39

Ja Emiru zamjeram samo jednu jedinu stvar, a to je kad je ove samaro i bio, sto ih nije jace udaro. Previse ih je stedio!

Glavom ih zalozi Emire, ne treba ti za fakulteta! :D

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 sep 2016, 15:42

Effenberg je napisao/la:Ja Emiru zamjeram samo jednu jedinu stvar, a to je kad je ove samaro i bio, sto ih nije jace udaro. Previse ih je stedio!

Sto bi rekao gastarbaiter, glava nicht snaga!!!
:D :D :D

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: Emir Spahić

Post Postao/la Effenberg » 08 sep 2016, 15:45

dubrovnik je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:Ja Emiru zamjeram samo jednu jedinu stvar, a to je kad je ove samaro i bio, sto ih nije jace udaro. Previse ih je stedio!

Sto bi rekao gastarbaiter, glava nicht snaga!!!
:D :D :D
:mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 sep 2016, 16:14

Emir Spahić odbio izmjenu pa nakon pobjede išao na infuziju Emiru Spahiću je na poluvremenu krenula krv iz nosa te mu liječnik nije dozvolio daljnje igranje. Odigrao je utakmicu do kraja, a po završetku je završio na infuziji

slika

Nogometaši Bosne i Hercegovine su pobjedom 3-1 protiv Grčke napravili veliki korak prema Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Strijelci za ova vrijedna tri boda bili su Edin Džeko (2) i Vedad Ibišević.

- Malo me strah, jer nakon ovakve utakmice nitko nam neće oprostiti ako se ne plasiramo u Brazil - rekao je izbornik BiH Safet Sušić.

Ipak priča dana je kapetan reprezentacije Emir Spahić koji je prije nekoliko dana operirao sinuse. Na poluvremenu mu je krenula krv iz nosa te mu liječnik nije dozvolio daljnje igranje. Kapetan BiH nije poslušao savjet liječnika te je odigrao utakmicu do kraja, ali je po njezinu završetku završio na infuziji.

Mnogi zaboravljaju :kafa:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 sep 2016, 16:22

:bih:
Neutral je napisao/la:
Emir Spahić odbio izmjenu pa nakon pobjede išao na infuziju Emiru Spahiću je na poluvremenu krenula krv iz nosa te mu liječnik nije dozvolio daljnje igranje. Odigrao je utakmicu do kraja, a po završetku je završio na infuziji

slika

Nogometaši Bosne i Hercegovine su pobjedom 3-1 protiv Grčke napravili veliki korak prema Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Strijelci za ova vrijedna tri boda bili su Edin Džeko (2) i Vedad Ibišević.

- Malo me strah, jer nakon ovakve utakmice nitko nam neće oprostiti ako se ne plasiramo u Brazil - rekao je izbornik BiH Safet Sušić.

Ipak priča dana je kapetan reprezentacije Emir Spahić koji je prije nekoliko dana operirao sinuse. Na poluvremenu mu je krenula krv iz nosa te mu liječnik nije dozvolio daljnje igranje. Kapetan BiH nije poslušao savjet liječnika te je odigrao utakmicu do kraja, ali je po njezinu završetku završio na infuziji.

Ima ih par ovdje koji su ubijeđeni da se radi o glumi, zamazivanje očiju i sl. :zviz: :rol:

slika

Kapiten! :bih:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 sep 2016, 16:29

Pa dobro, njima je Miralem Pjanić polovnjak.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 08 sep 2016, 16:29

Neutral je napisao/la:Emir Spahić odbio izmjenu pa nakon pobjede išao na infuziju Emiru Spahiću je na poluvremenu krenula krv iz nosa te mu liječnik nije dozvolio daljnje igranje. Odigrao je utakmicu do kraja, a po završetku je završio na infuziji

slika

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 sep 2016, 16:33

Neutral je napisao/la:Pa dobro, njima je Miralem Pjanić polovnjak.
I Šunjić klasa od štopera. :urnebes:

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 08 sep 2016, 16:35

mandraX je napisao/la:
Cimirot Makelele sa zadnjim pasom
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 sep 2016, 16:37

Bobadilla je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Cimirot Makelele sa zadnjim pasom
Koliko razlicitih konstatacija u samo 3 posta.
Ne vjerujen da se ni vas trojica slazete sa svime napisanom u ovoj razmjeni teza.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 sep 2016, 16:54

"Spahić je dao veliki doprinos našim rezultatima u prošloj sezoni. On je profesionalac koji stoji čvrsto na zemlji", poručio je Dietmar Beiersdorfer, čelnik HSV-a.

Navijači Bayer Leverkusen-a nakon incidenta:

slika

Sead Kolašinac nakon incidenta

JEDAN JE SPAHA!

Ne možemo promijeniti to što se desilo, ali možemo biti uz njega u ovim teškim danima. Naš Emir je uvijek prije svega dobar čovjek i moj suigrač u reprezentaciji kojeg ja znam i cijenim.

Želim da iskoristim priliku da pružim veliku podršku svom prijatelju, bratu i velikom humanisti koji je uvijek bio tu za svoju BiH, porodicu, prijatelje i "ginuo" za iste. Ovo je prije svega čovjek koji je bezbroj puta pomogao i bio podrška drugima. Sada je red i na nas: PRUŽIMO PODRŠKU NAŠEM SPAHI!!!
Vaš Seo

slika

Montpellier president Nicollin tells Arsenal: Spahic worth three Koscielnys

"They signed (Laurent) Koscielny from Lorient for €12 million so ... Spahic, he is worth three Koscielnys."

Spahić is fluent in six languages: Bosnian, English, Spanish, French, German and Russian :kafa:

Emir Spahić neće da izađe van terena iako je krvario:

Emir Spahić, kapiten, lider, ljudska i igračka veličina, naš GENERAL! :bih:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 sep 2016, 17:38

Virtu4l je napisao/la:Igrači sa kratkim fitiljem su normalna pojava, ne samo igrači nego ljudi uopšte, ali Emir Spahić je davno prešao sve granice. Nije on to radio samo protivnicima, radio je on to saigračima, navijačima, tretirao ih kao smeće, to već prelazi granice dobrog ukusa. Koliko je samo puta konkretno Pjanića ponizio na utakmicama, prvo protiv Njemačke kad je bila frka sa Marinom, pa kad ga je otjerao da bi Misimović izveo slobodnjak... na stranu svi golovi za koje je direktan krivac...

Ovaj tekst je samo zabava za one koji vole patetiku, ništa više.
Ma od njegovih gluposti bi se mogao napraviti film, od dešavanja na terenu i mimo njega.

Čovjek koji je javno podržao Muniba Ušanovića je za mene ljudska nula,iz reprezenatcije otjerao Salihamidžića spisak njegovih ispada je sve duži.Meša ga je davno trebao razriješiti dužnosti u repki al' izgleda nema muda valjda čeka da nas po ko zna koji put ukopa pa da mu onda kaže da nema mjesta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 08 sep 2016, 17:52

mandraX je napisao/la:
Nevjerovatno do kakvih indukcija i dedukcija ih je dovela njihova logika pravdanja govedine! :urnebes: :urnebes:

Laz im je da je bio na infuziji, a nije laz da je samarao Vedu, joj Spaho Velide, ukazi se iza Virtinog nicka! :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 28 gostiju.