Još jedan koji utakmice prati na Livescoreu pa komentarišeAvantiSignora je napisao/la:Kako ono, ovu ligu netreba igrati jer se Juventusu namjesta![]()
Mislim jel vas sram ?? 2 tekme zaredom
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Prescritto
- Kontakt:
robinjo je najblji prikaz kakve mumije su ovi igrači milana, al tu su sudije za svaki slucaj
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
- AvantiSignora
- Kontakt:
francobaresi je napisao/la:Još jedan koji utakmice prati na Livescoreu pa komentarišeAvantiSignora je napisao/la:Kako ono, ovu ligu netreba igrati jer se Juventusu namjesta![]()
Mislim jel vas sram ?? 2 tekme zaredom
![]()
Ne dovoljno vidio go iz offside , pa reko ne moguce da su vas sudije pogurale.. Bas mi cudno .... Vec 2 tekme zaredom dobivate radi sudija,, al **** to..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- muha milanez
- Kontakt:
Preslo nam od vas, valjda zaraza neka teska.. sjeti se vase utakmice na ovom stadionu, mozes se poklopit!!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- francobaresi
- Kontakt:
Gol jeste bio iz offsidea ali samo par min. kasnije sudija ne svira čista penal za Milan , i čak bez tog gola Milan bi ovo dobio s obzirom da imaju igrača više od 50. min.
Zbog opravdano isključenog igrača Catanie .
Zbog opravdano isključenog igrača Catanie .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Pa ovaj Robinjo je kloc nevidjeni,ja ne znam kako on uopste dobije ikakvu minutazu u Milanu,pored recimo solidnog Krkica?
Dobro nam dosli na temu: Kako navijaci Juventusa vide i komentarisu igru Milana
:ugeek: :ugeek:
:ugeek: :ugeek:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
ne dirajte mi robinha, i faraon je promasio sansu 1 na 1 sa golmanom...binho je dosta dobar veceras dosta trci i dosta razigrava ekipu...dace i on pokoji gol i asistenciju 
- AvantiSignora
- Kontakt:
Eto sad su sudije losi i bla bla bla, al kad smo mi zabili iz offside ovdje se pisalo da se netreba igrati vise jer je sve vec namjesteno...
koji ste vi licemjeri
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ovajjj sudija definitivno nije normalan....ode boateng napolje pocrveni nidje veze...al sta smo sve promasili u jednom napadu 
FARAONNNNNN!!!! opet odlican pogodak...kako mali plasira ove lopte strasno
FARAONNNNNN!!!! opet odlican pogodak...kako mali plasira ove lopte strasno
Zadnja izmjena: ronaldo99, dana/u 30 nov 2012, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
- francobaresi
- Kontakt:
A koji je kreten ovaj Boateng
Jedina dobra stvar što ga ne moram gledati u sljedećoj utakmici
Edit : Shaaaaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaaawyyyyyyyyyy
Jedina dobra stvar što ga ne moram gledati u sljedećoj utakmici
Edit : Shaaaaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaaawyyyyyyyyyy
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 30 nov 2012, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- muha milanez
- Kontakt:
EH TO JE MAJSTOR!! Faraoneee mozemo vec proglasit prvog strijelca lige!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Napokon!
Nije proslo prvi put,sad definitivno jest.
FORZAAAAA MILAN!!!!!!!!
Nije proslo prvi put,sad definitivno jest.
FORZAAAAA MILAN!!!!!!!!
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
ovakvo sudjenje ne pamtim ni u BH premier ligi, kako jedan sudija moze suditi u Talijanskoj ligi, fuj stvarno
FARAONEEEEEEEEEEEEE
FARAONEEEEEEEEEEEEE
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te
ehhhh 3 boda su u svemu ovome najbitnija...prvo poluvrijeme ocajno...usli dobro u utakmicu i nakon primljenog gola uzas...drugo poluvrijeme se okrenulo odmah na pocetku crveni karton je sve preokrenuo...napokon da KPB pogodi onako kako on to zna, nije odigrao nista posebno ali gol je ogroman doprinos ekipi...FARAON nas sviju odusevljava iz utakmice u utakmicu...po meni vezni red i napad dosta solidni opet odbra nam skripi, veceras bekova onako de sciglio je bio ok konstant je imao par gresaka al acerbi je bio kriminalan treba nam stoper uz mexsesa...idemo dalje next stop zenit tu treba dati priliku nekima sto manje igraju....
FORZA MILAN!!!
FORZA MILAN!!!
- senad_flamin
- Kontakt:
- Prescritto
- Kontakt:
world class

pohvalite novo pojacanje sta cekate

pohvalite novo pojacanje sta cekate
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
prijatelju potpuno se slazem sa tobomronaldo99 je napisao/la:ehhhh 3 boda su u svemu ovome najbitnija...prvo poluvrijeme ocajno...usli dobro u utakmicu i nakon primljenog gola uzas...drugo poluvrijeme se okrenulo odmah na pocetku crveni karton je sve preokrenuo...napokon da KPB pogodi onako kako on to zna, nije odigrao nista posebno ali gol je ogroman doprinos ekipi...FARAON nas sviju odusevljava iz utakmice u utakmicu...po meni vezni red i napad dosta solidni opet odbra nam skripi, veceras bekova onako de sciglio je bio ok konstant je imao par gresaka al acerbi je bio kriminalan treba nam stoper uz mexsesa...idemo dalje next stop zenit tu treba dati priliku nekima sto manje igraju....
FORZA MILAN!!!
- L'Avvocato
- Kontakt:
On je loš sudija i ovako i onako ... ali nije on pogriješio kod gola već pomoćni. On je kriv za penal.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- _forzamilan_
- Kontakt:
Dobro na kraju ovo završi. Agresivna igra rastrčanost borbenost sve super osim onih nesigurnosti u odbrani i komplikovanja bespotrebnog, onog prekida i sjajnog gola Legrotaglie i veoma glupog crvenog kartona. Svi su odigrali veoma dobro i nisu se štedili mada se ovo moglo riješiti davno prije i bez crvenog da bude bar 3 gola razliku jer je komedija šta su sve ispromašivali. Boa je dobro odigrao diže formu bori se trči i dao fantastičan gol čak je i crveni dobio što znači da se vraća
Shaarawy šta reći ovo je više dosadno 12. gol u sezoni
Usput molim vas da iskulirate ovu dvojicu nolajferskih kompleksaških trolova jer ih vi hranite kad im se obraćate. Javljaju se nešto a Cataniji protiv đubrentusa čist gol poništen pa ja ne bi imao obraza pričat nešto a kamoli da bar 2 čista penala nad šarafom nije svirano. Najbolje ih ignorirati
Shaarawy šta reći ovo je više dosadno 12. gol u sezoni
Usput molim vas da iskulirate ovu dvojicu nolajferskih kompleksaških trolova jer ih vi hranite kad im se obraćate. Javljaju se nešto a Cataniji protiv đubrentusa čist gol poništen pa ja ne bi imao obraza pričat nešto a kamoli da bar 2 čista penala nad šarafom nije svirano. Najbolje ih ignorirati
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.