FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne treba se ni primat na sve ove intervjue na portalima, nek prica sta hoce..Ne znam da li sam rekao za dresove ali su meni drama dobri, nadam se, kao sto neko rece, da ce znati ginuti za njega..
Joj udjem ovdje, sve neke prepirke al glupe prepirke..kada nema jufki nasi se medjusobno svadjaju..aldin, donna ..
Joj udjem ovdje, sve neke prepirke al glupe prepirke..kada nema jufki nasi se medjusobno svadjaju..aldin, donna ..
Po dolasku na Grbavicu sam igrao i tada je ekipa bila puno bolja nego nakon mog oporavka od mononukleoze. Kada sam se oporavio, Đurbuzović je preuzeo tim i otpisao me bez ikakvog razloga, zbog čega sam bio veoma nesretan. Nije me otpisao zbog mog nezalaganja, nego je imao svoju ekipu i mene je uklonio. Trenirao sam odlično, a ljudi koji su gledali treninge su me pitali zašto ne igram i tvrdili da zaslužujem priliku. Sjećam se, u zadnjem kolu protiv Rudara, zagrijavao sam se cijelo drugo poluvrijeme. U igru nisam ušao, a nakon utakmice mi je Đurbuzović pružio ruku i rekao da sam bio 'sjajan u napadu' i da sam imao 'dobrih prodora po lijevoj strani'. Osim toga, uvijek je govorio igračima 'Otišao si', što je značilo da mu više ne trebaju. Na kraju je on 'otišao', a da to nije ni znao", kazao je novi napadač Olimpica
Ako je ovo istina onda je Dino bas bio bezobrezan
Ako je ovo istina onda je Dino bas bio bezobrezan
NO PYRO NO PARTY
Vidjet ćemo kako će igrat u INtsant klubu da li je do njega ili do dine slučajno, isto i za Ramića parmaka važi vođenje lopte se uči u pjetlićima još, a on kad vodi loptu se spetlja, daleko im kuća od naše bila uvjek.gio10 je napisao/la:Pa tako ti je kod nas, svi su krivi samo ja nisam, u tom fazonu..
Ramić je dobio šansu, i na terenu je bukvalno izgledao kao drvo, svaka se lopta odbijala od njeg, da ne govorim koliko je izgledao smotan i retardiran, moram tako opisati, kada bi poveo loptu, uvijek bi se spetljao..
Brković nema pravo da pljuje Dinu, vjerovatno se poslije svih silnih povreda nije mogao nametnuti.
Ne dovoditi više "pojačanja" koji su igrali za komunjare
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
http://www.****/sport/nogome ... rikljucili" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Ja samo kažem svoje mišljenje a DIno je bio trener i on je odlučivao i nema tu priče. Sad ipak vidimo i po ovoj izjavi da nije baš Amar puno miješao prste kao što mnogi ovdje predstavljaju. Sad ne znam opet jel istina ovo što Brković kaže ali ako jeste i Dino je prilično bezobrazan bio. Dino je Željin vojnik i meni će uvijek biti drag ali ovakve stvari se ne mogu raditi ali jbg i to je trenerski posao. NEko možda ima i uspjehe a radi takve stvari. Radiš kako misliš da treba i na kraju neko ocijeni jesi li ti pravo rješenje ili nisi.gio10 je napisao/la:Pa tako ti je kod nas, svi su krivi samo ja nisam, u tom fazonu..
Ramić je dobio šansu, i na terenu je bukvalno izgledao kao drvo, svaka se lopta odbijala od njeg, da ne govorim koliko je izgledao smotan i retardiran, moram tako opisati, kada bi poveo loptu, uvijek bi se spetljao..
Brković nema pravo da pljuje Dinu, vjerovatno se poslije svih silnih povreda nije mogao nametnuti.
Ne dovoditi više "pojačanja" koji su igrali za komunjare
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
@hercegovinabosna,o ovom sam nagovjestavao vec mjesec za bogicevicia pa ti nastavi sada umjesto mene jer sam ja po vama pojedinim jedan ublehas koji pojma nema,jos jednom puno pozzz i lijepih tekstova zelim,piletu,boccacio,bagrcavi,baja i da mi ne zamjeri fczeljeznicar i jos par momaka kojih je lijepo citati,cujemo se mozda nekad(dok se popravi forum od pojedinih balavaca)arma je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... rikljucili
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ako će produženje Selimovićevog ugovora diktirati ishod dogovora sa Jocom onda je bolje da Vernes ne produži ugovor.. Mišljenja sam kako je Joco daleko bolji igrač od njeg.
Nuspahić je mlad i izuzetno perspektivan, i volio bih da dođe, kao što bih volio da se Bogi priključi našoj ekipi. Isto tako se nadam da ove informacije koje su procurile u javnost neće uticati na realizaciju transfera navedenih igrača
Puno očekujem od Alibašića, mislim da će zablistati sljedeće sezone... Nemamo razloga za brigu, posložiće to Adžem, tu su Dado i Bajić, iskusniji za jednu godinu, pa 2-3 nova juniora itd itd..
Sad je na nama da pokažemo da najbolji bh klub ima i najbolje navijače u ovoj našoj državi, idemo kupovati te članske i sezonske, idemo kupovati artikle i pomagati klubu, idemo puniti lavor za Evropske utakmice.Hajmo Manijaciiiiiiiiiiii
Nuspahić je mlad i izuzetno perspektivan, i volio bih da dođe, kao što bih volio da se Bogi priključi našoj ekipi. Isto tako se nadam da ove informacije koje su procurile u javnost neće uticati na realizaciju transfera navedenih igrača

Puno očekujem od Alibašića, mislim da će zablistati sljedeće sezone... Nemamo razloga za brigu, posložiće to Adžem, tu su Dado i Bajić, iskusniji za jednu godinu, pa 2-3 nova juniora itd itd..
Sad je na nama da pokažemo da najbolji bh klub ima i najbolje navijače u ovoj našoj državi, idemo kupovati te članske i sezonske, idemo kupovati artikle i pomagati klubu, idemo puniti lavor za Evropske utakmice.Hajmo Manijaciiiiiiiiiiii

Ja te volim, volim Željo..
Koliko sam i ja skontao ako selimovic produzi nista od joce..joco bi nam legao samo tako..slazem se upotpunosti da je joco puno bolji od vernesa a i mladji...aBd vidjet cemo sta ce biti narednih dana...gio10 je napisao/la:Ako će produženje Selimovićevog ugovora diktirati ishod dogovora sa Jocom onda je bolje da Vernes ne produži ugovor.. Mišljenja sam kako je Joco daleko bolji igrač od njeg.
super je napisao/la:@hercegovinabosna,o ovom sam nagovjestavao vec mjesec za bogicevicia pa ti nastavi sada umjesto mene jer sam ja po vama pojedinim jedan ublehas koji pojma nema,jos jednom puno pozzz i lijepih tekstova zelim,piletu,boccacio,bagrcavi,baja i da mi ne zamjeri fczeljeznicar i jos par momaka kojih je lijepo citati,cujemo se mozda nekad(dok se popravi forum od pojedinih balavaca)arma je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... rikljucili
@super nemoj se osvrtati na pojedine svugdje ima kukolja znas i sam prema tome nastaviti ti pisati ovdje. Sve sto si rekao do sada nije bilo suplja sto javno sto na pp prema tome pusti ovu sitnu buraniju... i od mene pozdrav za nabrojane forumase jer su stvarno ok ...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
- Kontakt:
Nema razloga da te jedan čovjek ili više njih izbaci iz takta. Meni samo daju podstrek da pišem ovdje jer da nije takvih bila bi lijepa diskusija i sve ono što ja kažem rekao bi vjerovatno neko drugi pa ja nebi imao ni potrebu da pišem. I meni si na pp rekao neke info i bio si u pravu. Naravno ne možeš pogoditi za svakog igrača. Pa pregovara se sa njima i ne mora značiti da će pristati i da se neće izjalviti. ISto tako ovdje kad su prozivali Šiljka da je obećao sponzora i reagovao sam jer čovjek nije obećao već je rekao da se pregovara i da su na dobrom putu ali nikad to ne mora značiti da će se realizovati. Evo rekao si dva napadača dolaze na početak priprema i došli su. Pusti levate nek pišu a ovim normalnima poručujem da manje reaguju sa glupostima a više argumentovano.super je napisao/la:@hercegovinabosna,o ovom sam nagovjestavao vec mjesec za bogicevicia pa ti nastavi sada umjesto mene jer sam ja po vama pojedinim jedan ublehas koji pojma nema,jos jednom puno pozzz i lijepih tekstova zelim,piletu,boccacio,bagrcavi,baja i da mi ne zamjeri fczeljeznicar i jos par momaka kojih je lijepo citati,cujemo se mozda nekad(dok se popravi forum od pojedinih balavaca)arma je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... rikljucili
Gdje je ovaj grad KRKONJIČ NAŠ NOVINAR LIGATA, i njegovo novinarstvo.arma je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... rikljucili

odakle vam da to ovisi o tome? nisu baš ni isti tip igrača.
Ja sam po ovome zakljucio " očekuje se konačan odgovor Vernesa Selimovića oko produženja ugovora, a ukoliko se dogovori sa plavima, Osim onda vjerovatno ne bi tražio novog napadača." nadam se da grijesim jer Joco moze biti dobra zamijena za Aru:)ChWilla je napisao/la:odakle vam da to ovisi o tome? nisu baš ni isti tip igrača.
generalno vernes je kod nas 95% vremena igrao krilo a ne napadača. a stokić je više centralni ili drugi napadač.
Na teren su izašli plavo-hrdjavi
Uvijek i svugdje je ovako, budale otjeraju pametne i onda vladaju.super je napisao/la:
@hercegovinabosna,o ovom sam nagovjestavao vec mjesec za bogicevicia pa ti nastavi sada umjesto mene jer sam ja po vama pojedinim jedan ublehas koji pojma nema,jos jednom puno pozzz i lijepih tekstova zelim,piletu,boccacio,bagrcavi,baja i da mi ne zamjeri fczeljeznicar i jos par momaka kojih je lijepo citati,cujemo se mozda nekad(dok se popravi forum od pojedinih balavaca)
E jbg, ako odeš, znači da su te uspjeli otjerati, da su oni pobjedili. Ne bih ja tako lako ustuknuo pred njima.
Neka te prijatelju ... nisi jednom muštuluk uzeo.
ne se primati lično. naročito na par uvijek istih budala i pučoškolce.
-
- Kontakt:
ko ti drma kafezvalter22 je napisao/la:Na teren su izašli plavo-hrdjavi

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Ko vas je do sada napustio a ko je došao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.