Ma ne, nekad davno je on došao kod nas iz Olimpika, 2009. čini mi se, i odmah poslije jednu sezonu otišao dalje.Baja_Zvjerka je napisao/la:bagrcavi je napisao/la: Iz Olimpika je dosao kod nas.
Ma dobro, mozda zvanicno iz Olimpica, ali je igrao u Rudaru (Kakanj) a nije se vala nesto posebno isticao. Npr. Bajro Haubica za njega je bio Pele...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 12 jun 2014, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
evo i jedan klip sa jucerasnjeg treninga..dobar stana
i nedo,pinjuh nisu losi..
ovako na prvi pogled koliko se moglo vidjeti al opet je trening..
p.s posebno obratiti paznju na 5.30 i drskost Baje kada lobuje golmana,potez majstorski
[youtube][/youtube]
p.s posebno obratiti paznju na 5.30 i drskost Baje kada lobuje golmana,potez majstorski
[youtube][/youtube]
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Ova slika prva na pocetku klipa, kad vidim ovaj dio tribine valaSouthboy je napisao/la:evo i jedan klip sa jucerasnjeg treninga..dobar stanai nedo,pinjuh nisu losi..
ovako na prvi pogled koliko se moglo vidjeti al opet je trening..
p.s posebno obratiti paznju na 5.30 i drskost Baje kada lobuje golmana,potez majstorski![]()
[youtube][/youtube]
Mislim ono vas stadion mozete raditi sta hocete sa njim, al vala nije tesko ofarbati ovo ispod stolica , stepenice, ovaj vamo cosak popuniti stolicama i da lici to malo na nesto, ogradu srediti , jbt kako je nekim ljudima tesko da ti pare za boju , al eto ..
- SarajlijaTM
Nas stadion, nas problem, moze nam se...
Na 5, 25 video gore, Tomiceva inteligencija, bas igracki.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Je li ko fino cuo sta Amar jucer rece Turkovicu prije treninga.
Zadnja izmjena: amko27, dana/u 13 jun 2014, 06:21, ukupno mijenjano 1 put.
Punili smo mi tako stolicama sve tribine, pa dodju divljaci i pocnu ih cupat i ubacivat u teren. Nemar se u ovom slucaju tesko moze pravdat, ali kad me vec ti vuces za jezik...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
exbabilon je napisao/la:Punili smo mi tako stolicama sve tribine, pa dodju divljaci i pocnu ih cupat i ubacivat u teren. Nemar se u ovom slucaju tesko moze pravdat, ali kad me vec ti vuces za jezik...
vadili su se da nisu bile dobro pricvrscene xD
gdje vam je super da vam kaze da vam ode zolotic ? 
Nemoze covjek na sve stranerammstein je napisao/la:gdje vam je super da vam kaze da vam ode zolotic ?
Koji je klub iz Belgije,nisam primjetio da je neko striktno pisao uglavnom se spominjala samo Belgija,eto sad kad je zavrseno valjda bude i taj NN klub dobije ime(il ga ja nisam upratio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa to se već odavno znalo, samo smo čekali da neki klub ponudi cifru koju mi tražimorammstein je napisao/la:gdje vam je super da vam kaze da vam ode zolotic ?
Ja te volim, volim Željo..
i niste dočekaligio10 je napisao/la:Pa to se već odavno znalo, samo smo čekali da neki klub ponudi cifru koju mi tražimorammstein je napisao/la:gdje vam je super da vam kaze da vam ode zolotic ?
ne brini, necu dalje... reci cu samo da momka znam licnobagrcavi je napisao/la:Joj rame insajdera hahaha
Sent from my iPhone using Tapatalk
pozz
Bezveze prozivas momka koji je vecinu stvari koje je rekao tako je i bilo...ima momak provjerene informacije...a za zolu se znalo nego je problem bilo oko ponude..ti kao da znas koliko smo uzeli ...rammstein je napisao/la:i niste dočekaligio10 je napisao/la:Pa to se već odavno znalo, samo smo čekali da neki klub ponudi cifru koju mi tražimorammstein je napisao/la:gdje vam je super da vam kaze da vam ode zolotic ?
ono je bila šala, nemojte uzimati k srcu
Ne znam koja je cijena
sretno na pripremama i pisem vam sljedeci put poslije derbija do tada sretno
Pozz
Ne znam koja je cijena
sretno na pripremama i pisem vam sljedeci put poslije derbija do tada sretno
Pozz
Zolotic u Gent , dobar transfer za njega
Najbolja skola fudbala u BIH , nije iznenadjenje , uvijek smo imali najbolje mlade igrace u BIH.aS_Roma je napisao/la:Zolotic u Gent , dobar transfer za njega
Sretno zoli , bice dobar igrac!!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nermin-z ... ent/133395" onclick="window.open(this.href);return false;
Prema određenim informacijama, koje niko sa Grbavice nije želio ptvrditi, Željezničar bi za Zolotića trebao inkasirati 300 hiljada eura, te 15 % od narednog transfera.
nije loše mada je moglo više bar za 50 ili 100 hiljada, ali eto
Prema određenim informacijama, koje niko sa Grbavice nije želio ptvrditi, Željezničar bi za Zolotića trebao inkasirati 300 hiljada eura, te 15 % od narednog transfera.
nije loše mada je moglo više bar za 50 ili 100 hiljada, ali eto
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 12 jun 2014, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.