FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klasik » 13 jul 2020, 19:19

Beduin je napisao/la:
13 jul 2020, 18:25
Jel igramo protiv Sarajeva, prenose li Pitari?
Mislim da je prenos samo za one koji imaju njihovu clansku ili sezonsku kartu, bar sam ja to tako shvatio. Da ce dobit neki kod ili link na mail.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

bhpremijerliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremijerliga12 » 13 jul 2020, 19:22

klasik je napisao/la:
13 jul 2020, 19:19
Beduin je napisao/la:
13 jul 2020, 18:25
Jel igramo protiv Sarajeva, prenose li Pitari?
Mislim da je prenos samo za one koji imaju njihovu clansku ili sezonsku kartu, bar sam ja to tako shvatio. Da ce dobit neki kod ili link na mail.
Da, onaj ko je kupio clansku, on ce dobiti kod za gledanje utakmice.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 13 jul 2020, 19:27

Celik ode u kantonalnu a nismo ni mi daleko od toga bili.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 13 jul 2020, 19:49

Ako sada se ne nađe izlaz, nismo ni mi daleko od Čelika. Nadam se da će ova uprava biti ta koja će Slobodu izvući iz ponora dugova
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 13 jul 2020, 20:42

meecko je napisao/la:
13 jul 2020, 19:49
Ako sada se ne nađe izlaz, nismo ni mi daleko od Čelika. Nadam se da će ova uprava biti ta koja će Slobodu izvući iz ponora dugova
Trenutno stanje nije dobro sto se finansija tice i "zivih para" kojih trenutno nema u klubu, i trebamo s obzirom na stanje klubske kase bit prezadovoljni trenutnim igrackim kadrom.
Nadat se da ce Maksimovic eksplodirat, nadat se tu da bi i Muratovic trebao dobit pravu priliku i mozda jedan od napadaca Alic ili Kotarevic
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 13 jul 2020, 20:45

Ma sumnjam da ce ova liga krenut na vrijeme haman i mi imamo pozitivne.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 13 jul 2020, 20:53

Jednostavno ce bit test 24h pred utakmicu i samo negativni mogu igrat i to je to
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 13 jul 2020, 23:12

šteta što će samo članovi sarajeva moći gledati tekmu, valjda bude kakvih linkova...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 jul 2020, 01:09

klasik je napisao/la:
13 jul 2020, 20:42
meecko je napisao/la:
13 jul 2020, 19:49
Trenutno stanje nije dobro sto se finansija tice i "zivih para" kojih trenutno nema u klubu, i trebamo s obzirom na stanje klubske kase bit prezadovoljni trenutnim igrackim kadrom.
Nadat se da ce Maksimovic eksplodirat, nadat se tu da bi i Muratovic trebao dobit pravu priliku i mozda jedan od napadaca Alic ili Kotarevic
Kako smo spremni podržati klub vidi se po broju prodanih članskih. Čekamo da sve neko drugi nešto uradi.
Mogao bi zgradonacelnik bojim se popricati sa ovim majmunom iz Zenice pa da i mi krenemo tim putem. Kod nas se izgleda ne bi imao ko ni buniti (150 clanskih za 10 dana, smiješno).
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 14 jul 2020, 10:32

Daj ba smarate vise za te karte , sta kukate ko strine kakve ! 150 karti za 10 dana je top prodaja, jer po meni je to donacija 25KM , od te kartice nemas nista (nabi i ljubav tu prema klubu evo 100 godina od kluba smo dobili kitu kolektivnu). Vi ako ocekujte da se od ovih kartica finansira klub onda treba odma da istupimo iz lige. Ovo je dobra opcija i ko hoce nek kupi , malo ce se pomoci klubu od tih para moze se napraviti neka markentiska kampanja dati ljudima sto rade volonterski oko kluba tipa ovom mramoru ili dati nekom da slika malo napravi koji interview sa igracima okaci na YT, eventualno napraviti par kvalitetnih prenosa utakmica sa priprema i to ti je to . Poceli ste smarati vise sa tim karticama gori ste od onih dosadnih prosijaka ko hoce da kupi kupiti ce ko nece nece sta dzaba vucete ljude za rukav :kafa:

Navijaci se privlace rezultatima , ne mozes se svake godine boriti za opstanak i ocekivati da te navijaci slijepo prate.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 jul 2020, 10:50

Slabo je ovo sa prodajom clanskih
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 jul 2020, 11:25

Slobodas je napisao/la:
14 jul 2020, 10:32
Daj ba smarate vise za te karte , sta kukate ko strine kakve ! 150 karti za 10 dana je top prodaja, jer po meni je to donacija 25KM , od te kartice nemas nista (nabi i ljubav tu prema klubu evo 100 godina od kluba smo dobili kitu kolektivnu). Vi ako ocekujte da se od ovih kartica finansira klub onda treba odma da istupimo iz lige. Ovo je dobra opcija i ko hoce nek kupi , malo ce se pomoci klubu od tih para moze se napraviti neka markentiska kampanja dati ljudima sto rade volonterski oko kluba tipa ovom mramoru ili dati nekom da slika malo napravi koji interview sa igracima okaci na YT, eventualno napraviti par kvalitetnih prenosa utakmica sa priprema i to ti je to . Poceli ste smarati vise sa tim karticama gori ste od onih dosadnih prosijaka ko hoce da kupi kupiti ce ko nece nece sta dzaba vucete ljude za rukav :kafa:

Navijaci se privlace rezultatima , ne mozes se svake godine boriti za opstanak i ocekivati da te navijaci slijepo prate.
A i ti smaras sa negativom i rezulatima ne mozes kucu praviti bez temelja, a u ovom slucaju temelji odnosno dugovi su uruseni opasno i dok ne učvrstis nema od toga nista.

Ovo za kartice bi se slozio donekle 1000 kada bi se prodalo bilo bi top za pocetak..
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 jul 2020, 11:36

Malo interesovanje za domaci sport, kultura odlazaka na stadion, iseljavanje autohtonih Tuzlaka je problem. Kada smo bili odlicni smo imali 700 ali sezonskih. Pricamo o prisustvu utakmici. Sada imamo clanske, da se pitam pustio bih u prodaju i sezonske pa igralo se ili ne.
Da se ne poredimo sa drugim ekipama, nasa situacija je kakva jeste i ne mozemo se porediti sa drugim ekipama, Tuzla je slucaj za sebe i ne mozemo ocekivati neke hiljade jer nam je mentalitet sada dosta mirniji nego prije. Nije sad da grad zivi za domaci sport, vise smo grad da se izgura do kraja mjeseca i podmire svoje potrebe, a za zivot ako bude vremena.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 14 jul 2020, 12:02

TaRgEt_ je napisao/la:
14 jul 2020, 11:25
Slobodas je napisao/la:

A i ti smaras sa negativom i rezulatima ne mozes kucu praviti bez temelja, a u ovom slucaju temelji odnosno dugovi su uruseni opasno i dok ne učvrstis nema od toga nista.

Ovo za kartice bi se slozio donekle 1000 kada bi se prodalo bilo bi top za pocetak..
Kako su temelji uruseni , kad je prije mjesec dana bila prica Sloboda uskoro bez dugova radi se na tome krenula pozetiva sad odjednom kuknjava nema para raspadamo se , pa ko ovdje vise laze onda. Mi kao navijaci Slobode smo sludjeni jedan mjesec krene pozetiva ide na bolje dugovi se rjesavaju uskoro bez dugova dodje sl mjesec krene prica raspadamo se :kafa:
Ovako je kod nas stanje
slika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 14 jul 2020, 12:25

Pa nije bas uskoro Secer rece bez dugova do kraja 2021.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 14 jul 2020, 12:28

sviunapad1010 je napisao/la:
14 jul 2020, 01:09
...
Kako smo spremni podržati klub vidi se po broju prodanih članskih. Čekamo da sve neko drugi nešto uradi.
Mogao bi zgradonacelnik bojim se popricati sa ovim majmunom iz Zenice pa da i mi krenemo tim putem. Kod nas se izgleda ne bi imao ko ni buniti (150 clanskih za 10 dana, smiješno).
Siguran sam da on, ako ne on onda drugari ozbiljno razmatraju takvu opciju. Čak sam siguran da su i prije bili spremni krenuti ali se čekalo da neko drugi "prokine" i da se može reči eto vidiš svi to rade. Kupovina članskih je jedan od lakiš načina da se kaže ima zaintersovanih. U suprotnom se lako može desiti da se na kraju kaže, eto pokušali smo sve, nema ni zaintersovanih, gasi sve. Za razliku od Čelika gdje postoji grupa ljudi koja se konstantno bori kod nas to nije slućaj. Pa čak i kad se bila izabrala nova skupština u doba Azmira vrlo brzo je prestala biti bitna a sve se svelo na političku kampanju ovih ili onih. Naravno i talđijski treneri i menadžeri koji imaju da podjele i svoju priču i sve ode u pm.
UG se tu još nešto bori ali mi sve to djeluje kao uvod u Čelik scenario samo ponovo, čini mi se da kod nas nema skupine koja bi bila volja preuzeti teret borbe u kantonalnom rangu. Sjetimo se samo psovki i osipanja tribina nakon povratka Slobode i par izgubljnih utakmica. Pa niko više ne bi dolazio.
& $ ?

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 jul 2020, 12:33

Slobodas je napisao/la:
14 jul 2020, 12:02
TaRgEt_ je napisao/la:
14 jul 2020, 11:25
Slobodas je napisao/la:

Kako su temelji uruseni , kad je prije mjesec dana bila prica Sloboda uskoro bez dugova radi se na tome krenula pozetiva sad odjednom kuknjava nema para raspadamo se , pa ko ovdje vise laze onda. Mi kao navijaci Slobode smo sludjeni jedan mjesec krene pozetiva ide na bolje dugovi se rjesavaju uskoro bez dugova dodje sl mjesec krene prica raspadamo se :kafa:
Ovako je kod nas stanje
slika
Druže uskoro znaci nije bez dugova još... Znaci radi se na tome imaš finansijski izvještaj procitaj... To sto si ti sluđen nisi jedini a ta tvoja negativa šta donosi ništa ..
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 14 jul 2020, 12:42

Šef stručnog štaba ekipe, Gradimir Crnogorac, zadovoljan je dosadašnjim radom i angažmanom igrača.

– Trenažni proces ide po planu. Što je najbitnije nema nijednog povrijeđenog igrača. Momci odlično podnose sve napore, dobra je atmosfera i samo da ovako ostane do početka prvenstva i susreta s Radnikom – kaže “coach” ekipe s Tušnja.

Prema ranijem planu, Tuzlaci su minule subote trebali gostovati kod Mladosti u Doboj Kaknju, ali zbog inficiranosti virusom korona većeg broja igrača domaćina, susret je otkazan.

No, već sutra najteži je ispit do sada, jer je ugovoren prijateljski susret sa prvakom države.

– U srijedu treba da igramo u Butmiru sa Sarajevom, ako šta ne promijeni do tada. U utorak, 21. jula, dogovoren je susret sa Seonom u Seoni, dok je “generalka” 25. jula na Tušnju s Olimpikom. Moguće je da odigramo još jednu utakmicu, ali za sada sigurne ove tri utakmice koje sam spomenuo – zaključio je Crnogorac.

Sloboda je do sada odigrala dvije kontrolne utakmice:

Bukinje: Reprezentacija TK 2:0
Lukavac: Radnički 3:1 (mp, tl)

katarakta

Post Postao/la katarakta » 14 jul 2020, 19:16

Ako dobacimo do 1.000 članskih, to je za početak odlično. Promociju treba pojačati. Jedan čovjek je sam prodao 80 komada. I naravno da bi klub trebao uvesti barem neke pogodnosti za članove. Jeftinija ulaznica, jeftinija sezonska, neke akcije...Sezona će se igrati sigurno, ne vjerujem ja da će kod nas biti tih strogih protokola da se testira non-stop prije utakmica, ovo je BiH. Ukoliko bude pozitivnih, izoluj pojedince, nastavi igrati i ćao. Valjda se za 15 dana malo smiri i ova situacija s koronom.
Niko, niko, samo Sloboda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 jul 2020, 19:17

ma slab je ovo broj, posebno da se nas K... nije toliko zadao pa sam prodao pola kartica, bas bi tanko bilo

ali opet tezak je i momenat da se donosi neki sud, ljudima nije ni do ceg a kamo li do Slobode i kartice za koju nemaju pojma sta predstavlja, jer koncept clanstva je za nas relativno novi, posebno sto ljudi ne vide nikakvu direktnu neposrednu korist od toga sto su clanovi

sto se tice uprave, i pred njima je veliki izazov, kako procijeniti koji je to minimum ulaganja koji ce osigurati opstanak u ligi. godina je izazovna i stvarno nema potrebe bacati pare, kojih definitivno i nema ni na mapi, ali iz lige se ispasti ne smije.
veliki zadatak pred njima je naci taj balans. Trenutno kakve su igracke strukture drugih klubova mislim da je ovo dovoljno za opstanak uz jednog dva igraca, ali ovdje se to zacas moze promijeniti ako neko od konkurenata potpise jednog dva kvalitetna igraca.

u vremenu kada klubovi sa slicnim problemima kao mi zavsavaju u kantonalnoj ligi, tesko je razmisljati o bilo cemu vise od opstanka kluba, kako u ligi tako i generalno. Jos ako u to ubacis i stabilizaciju onda je to sasvim pristojne i uredu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 16 gostiju.