FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nermin-z ... ent/133395" onclick="window.open(this.href);return false;
Prema određenim informacijama, koje niko sa Grbavice nije želio ptvrditi, Željezničar bi za Zolotića trebao inkasirati 300 hiljada eura, te 15 % od narednog transfera.
nije loše mada je moglo više bar za 50 ili 100 hiljada, ali eto
Prema određenim informacijama, koje niko sa Grbavice nije želio ptvrditi, Željezničar bi za Zolotića trebao inkasirati 300 hiljada eura, te 15 % od narednog transfera.
nije loše mada je moglo više bar za 50 ili 100 hiljada, ali eto

Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 12 jun 2014, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Svi bi mi voljeli da je cifra tolika, meni bi i milion cijeli bilo malo.Buu je napisao/la:Za Zolotica sve ispod 500 mil. eura je sica.

Naravno da nece za toliko ali mi je izuzetno drago zbog njega. Paklen veznjak i veliki borac, srcani Manijak koji zasluzuje veliku karijeru u kojoj su Belgijanci, nadam se, samo odskocna daska.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Re: Odg: FK Željezničar
Sretno Zola i hvala ti!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
moglo bi tih 15% izaći više od ovog sad. ako je tačna informacija.
- corleone87
- Kontakt:
Sretno Zola majstore..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sretno Zola !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Neću nikad prežalit odlazak. Definitivno on i Yani Urdinov će uvijek biti tu u mom srcu... Yebi ga, ovo izgleda mnogo pichkasto al etooo...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ti procenti su strasna stvar za klub koji pravi igrace a mi smo se za to orjentisali i to ce dovesti do samoodrzivosti. Vila napusta zvijezdu kakav je to potencijal bio i sta uradi od sebe a nekako mi drago iako je podlo od mene. A bice ovakvih jos dosta. Jel ono on Zolina generacija ?
Dobar transfer 600,000 maraka na današnjem vaktu nije malo plus što opet imamo 15 % i plus što je naš junior i omladinac, prava i reklama za Belgiju i okolne lige, a Zolotić neće podbacit nit obrukat sebe ni školu koja ga je izbacila, pa će i drugi željeti igrača iz naše škole.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Belgija je predvorje za EPL, a znamo kako se tamo plaća.ChWilla je napisao/la:moglo bi tih 15% izaći više od ovog sad. ako je tačna informacija.
Želim mu puno sreće, sve je sada na njemu, ako pokaže ono što vjerujem da zna onda ide u EPL u milionskom transferu. A biće od velike pomoći i reprezentaciji, dakako.
Zola majstore zasluzio si dobar transfer..al ovo je samo pocetak od onoga sto ocekujemo od tebe:) nego hocemo li dobiti pare za naknadu za treniranje ili je sve ukljuceno u ovu cijenu ako je neko upucen da mi odgg..
Zola ode za 200 milja eura i sretno mu da bude sto bolji igrac
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Re: Odg: FK Željezničar
Eto nek ti znaš, padobranac. Haj ćRule_hz je napisao/la:Zola ode za 200 milja eura i sretno mu da bude sto bolji igrac
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
ne bih baš išao dotle, al' u svakom slučaju prije će ga gent prodati za pet miliona nego mi za šesto hiljada...DukeOfWellington je napisao/la:Belgija je predvorje za EPL, a znamo kako se tamo plaća.ChWilla je napisao/la:moglo bi tih 15% izaći više od ovog sad. ako je tačna informacija.
Želim mu puno sreće, sve je sada na njemu, ako pokaže ono što vjerujem da zna onda ide u EPL u milionskom transferu. A biće od velike pomoći i reprezentaciji, dakako.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To nije uključeno u vrijednost odštete pri transferu nego se posebno računa i plaća mimo samog transfera kao dodatna sredstva.arma je napisao/la:Zola majstore zasluzio si dobar transfer..al ovo je samo pocetak od onoga sto ocekujemo od tebe:) nego hocemo li dobiti pare za naknadu za treniranje ili je sve ukljuceno u ovu cijenu ako je neko upucen da mi odgg..
Pročito si na netu kao i većina nas 300 a onda si iz zlobe umanjio za 100 hahaha.Rule_hz je napisao/la:Zola ode za 200 milja eura i sretno mu da bude sto bolji igrac
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nakon-16 ... una/114474" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj dan i dan kad je povrijedjen ostat ce dugo dugo urezani u sjecanje i srce svakog ko voli Zelju. Neka mu je sa srecom i neka mu samo ljepsi i bolji dani dolaze u karijeri i zivotu.
Zola je prava personifikacija naseg Zelje i svega sto je Amar rekao neki dan na press konferenciji.
Sretno legendo nasa!!!
Ovaj dan i dan kad je povrijedjen ostat ce dugo dugo urezani u sjecanje i srce svakog ko voli Zelju. Neka mu je sa srecom i neka mu samo ljepsi i bolji dani dolaze u karijeri i zivotu.
Zola je prava personifikacija naseg Zelje i svega sto je Amar rekao neki dan na press konferenciji.
Sretno legendo nasa!!!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Šteta sto mi ni fening nećemo moci uloziti. Ovo ce samo klub proslijediti dalje.
Zolotic je borac i ne sumnjam da ce u Belgiji uspjeti. Nadam se da ce ovaj njegov transfer otvoriti put za naše mlade igrače.
Zolotic je borac i ne sumnjam da ce u Belgiji uspjeti. Nadam se da ce ovaj njegov transfer otvoriti put za naše mlade igrače.
NO PYRO NO PARTY
Pa ako je tako onda cemo uzeti fine pare i za naknadu za treniranje..jer se puno vise placa kad igrac ode vani :)u takvoj smo situaciji da moramo ovu ponudu prihvatiti al i zola je zasluzio...borac na terenu:)al sreca na njegovoj poziciji imamo hasanovica koja ga moze doslijedno zamijeniti al i malog sadikovica...DukeOfWellington je napisao/la:To nije uključeno u vrijednost odštete pri transferu nego se posebno računa i plaća mimo samog transfera kao dodatna sredstva.arma je napisao/la:Zola majstore zasluzio si dobar transfer..al ovo je samo pocetak od onoga sto ocekujemo od tebe:) nego hocemo li dobiti pare za naknadu za treniranje ili je sve ukljuceno u ovu cijenu ako je neko upucen da mi odgg..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.