Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 17 mar 2011, 21:00

U pm sve neki tehnicari od trenera.Puel,Mancini,Hagi da makar imaju rezultat,da na tabeli haraju.Pa covijek bi rekao,rade svoj posao.A ovi nasi sto sijede na klupi koletaralna steta ili njihova takticka zamisao..
Ali ovako,ne zna covijek sta bi sam rekao.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 mar 2011, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 17 mar 2011, 21:01

Ovaj zadnji napad je dokaz da je Dzeko taj koji je sebican, odigra mu covjek a on ide na tri igraca i gubi loptu ... ;)

Kada vi a i Dzeko shvatite da je Tevez najbolji igrac Citya i kao sto rece monolog bez njega bi se borili za 8 mjesto,onda ce i Edina krenuti a sve dok pricate kako su svi krivi sto on ne daje golove nista od njega 8-)

Vi koji toliko dizete Dzeku ste i urekli Ibisevica kad je razvalio jedne polusezone, zato malo realnosti vam nije na odmet!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 17 mar 2011, 21:01

msl da je zasluzio da pocne sljedecu utk. dosta je pokazo u 15 minuta.. ,onaj Balotelli sve zasro :evil:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 17 mar 2011, 21:01

Onaj konj Mancini nije normalan sto je vadio Silvu kad je ubacivao Dzeku..

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 17 mar 2011, 21:01

krivac za poraz city-a=mancini...ako city hoce da nesto postigne trebaju dovest kvalitetnijeg trenera...ovaj lik pa izvodi silvu uvodi dzeku ...to ce samo budala uradit umjesto da izvede turea a da uvede dzeku...ono logicno jel ganjas taj gol...al nea veze drago mi je sto je dinamo proso,svaka cast...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 mar 2011, 21:02

Odlicno je onu loptu primio na prsa i opucao. Samo da je malo vise u stranu pogodio i bio bi fantastican gol.

A za City: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 17 mar 2011, 21:02

harishp je napisao/la:U pm sve neki tehnicari od trenera.Puel,Mancini,Hagi da makar imaju rezultat,da na tabeli haraju.Pa covijek bi rekao,rade svoj posao.A ovi nasi sto sijede na klupi koletaralna steta ili njihova takticka zamisao..
Manici nema rezultat????????????trece mjesto u ligi,2 boda vise od Chelsea..sta je to onda Ancelotti????
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 mar 2011, 21:03

zubanovic89 je napisao/la:ovu ekipu bi bolje vodio demir hotic
(ako ko ne zna jedan od najgorih trenera u historiji zelje poznat po famoznoj izjavi pucamo od snage.. Prva tekma bekric poslije 15 min ne moze da dise)
hahaha fakat. Ni nama nije bio bolji. :D
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 17 mar 2011, 21:04

Bojim se da ce Dzekson zabiti protiv Chelsea u nedjelju. :? Nakon ove gluposti(blago receno) Balotellija,ocekujte Edina u prvih 11.
Mancini kasnio s izmjenama,sto kaze Sale previse ziheraski i dovidjenja gradjanima.

p.s. Neko je uporedio Ancelottiev ucinak sa Manciniem sto je smijesno jer Carlo ima osvojen Double u svojoj prvoj sezoni,tako da...
Zadnja izmjena: Johnyx95, dana/u 17 mar 2011, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 17 mar 2011, 21:04

Dirk je napisao/la:Ovaj zadnji napad je dokaz da je Dzeko taj koji je sebican, odigra mu covjek a on ide na tri igraca i gubi loptu ... ;)

Kada vi a i Dzeko shvatite da je Tevez najbolji igrac Citya i kao sto rece monolog bez njega bi se borili za 8 mjesto,onda ce i Edina krenuti a sve dok pricate kako su svi krivi sto on ne daje golove nista od njega 8-)

Vi koji toliko dizete Dzeku ste i urekli Ibisevica kad je razvalio jedne polusezone, zato malo realnosti vam nije na odmet!
oni mogu samo govorit da je Dzeko najbolji u ekipi a argumenti govore drugacije..a argumenti su 7 utakmica Dzeke u ligi - 0 golova..Tevez - 29 utakmica - 18 golova..pametnom dosta..

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 mar 2011, 21:05

http://www.twitvid.com/AHCJ1

Znači, marker mu je nabio nervozu pred tekmu. :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 mar 2011, 21:05

Ma nek Tevez posti do kraja sezone što se mene tiče. No, ono što niko ne može osporiti(ma koliko se trudio) je da je Carlos puno potrebniji City-ju od Džeke, te da je Carlos bolji igrač. Dakako, kako ovo ne bi bila priča u prazno, samo ću navesti podatak da je u 26 utakmica u Premiershipu, zabio 18 golova(skoro 0.70 po utakmici). Ih, gdje bi mu samo kraj bio da nije u ovoj golgeterskoj krizi?!

Nego, čisto da se zna:
Željovac je napisao/la: I opet, haman niko ovdje ne govori da Tevez ne zna
MrShadow je napisao/la:. Tevez veze nema..
:roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 mar 2011, 21:06

Ja nikad nisam rekao da je Dzeko bolji od Teveza, nisam ih nikad ni poredio ali od Ballotelija jeste i to puuno.
Da je City poceo sa Dzekom i Tevezom, ovo bi bilo drugacije.

Dzeko je odigrao dobro, i vise nego dobro. Jos je igrao u timu sa 10 igraca i logicno je da tu nema puno prostora za kombinacije. Primi loptu i pucaj. Nema se tu sta razmisljati u posljednjih par minuta utakmice.

Nadam se da ce Mancini Ballotelija odmoriti i da ce protiv Celzija igrati Dzeko i Tevez.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 mar 2011, 21:06

jasko_juve je napisao/la:
harishp je napisao/la:U pm sve neki tehnicari od trenera.Puel,Mancini,Hagi da makar imaju rezultat,da na tabeli haraju.Pa covijek bi rekao,rade svoj posao.A ovi nasi sto sijede na klupi koletaralna steta ili njihova takticka zamisao..
Manici nema rezultat????????????trece mjesto u ligi,2 boda vise od Chelsea..sta je to onda Ancelotti????
Za njega izmislio fudbal

Pa bolan Anceloti je harao sa Milanom,osvajao ligu sampiona dok je ovaj jedino mogo osvojiti titulu ka je bila afera calcopoli
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Luís Nazário de Lima
Kontakt:

Post Postao/la Luís Nazário de Lima » 17 mar 2011, 21:08

Sto ti je reci kad Italijan vodi neku ekipu xD
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 17 mar 2011, 21:08

Megamon je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:
Za njega izmislio fudbal

Pa bolan Anceloti je harao sa Milanom,osvajao ligu sampiona dok je ovaj jedino mogo osvojiti titulu ka je bila afera calcopoli
halo bolan pricamo o sadasnjosti..o cemu pricas ti??? cuj harao s Milanom..

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 17 mar 2011, 21:08

Johnyx95 je napisao/la:Bojim se da ce Dzekson zabiti protiv Chelsea u nedjelju. :? Nakon ove gluposti(blago receno) Balotellija,ocekujte Edina u prvih 11.
Mancini kasnio s izmjenama,sto kaze Sale previse ziheraski i dovidjenja gradjanima.

p.s. Neko je uporedio Ancelottiev ucinak sa Manciniem sto je smijesno jer Carlo ima osvojen Double u svojoj prvoj sezoni,tako da...
Ma Carlo je za Mancinija car,kralj, šah,idol,treba Mancini još pure jesti da stigne Ancelotija u svakom pogledu.A Johnyx95 i ja se nešto pribojavam za nedelju.Neka ih Chelsea tu napraši pa nek Edo onda da 20 golova.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 17 mar 2011, 21:09

Ma neka je ispao iz Evropske lige... svakako je to takmičenje niže klase, pa stručnjaci ne uzimaju Džekine golove u tom takmičenju za ozbiljno...
8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 mar 2011, 21:09

Stvarno porediti Mancinija i Ancelotija :roll: :roll:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 17 mar 2011, 21:10

VanBasten je napisao/la:http://www.twitvid.com/AHCJ1

Znači, marker mu je nabio nervozu pred tekmu. :lol:
AHAHAHHAHA, kakav glupan, ovo je za udzbenika...

zao mi je sto je city ispao, jbg. da su prosli, onaj bi idol sigurno dobio 2 utakmice suspenzije, samim tim bi i Dzeko igrao. ovako labud...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.