Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

jasko__
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la jasko__ » 01 feb 2020, 20:02

Da mi je neko pricao da cu žaliti za Alexisom i Lukakuom, ne bi mu vjerovao
Pa mi nemamo krila..cuj Perreira i James..smjesno
Nismo ni svjesni koliko je Marcus dobar i ustvari jedini igrac napada koji vrijedi
Ovo ostalo je dno..izgubio sam nadu da ce i Martial ikad biti nesto vise od prosjecnog igraca

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 feb 2020, 20:04

nema vecih debila od ovih engleskih sudija,lik krenuo da izadje on ga ostavi u terenu da mu se ukaze pomoc..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 01 feb 2020, 20:07

Nisam hejter, ali majke mi mi sa ovim Ole Gunnarom nećemo daleko. Gledam nas sat vremena i mogu jedino da zaključimo da je Nuno Espirito Santo taktički genije za ovu našu uspavanu ljepoticu. Nakon sat vremena mi:

- nismo imali dvije akcije da taktički valjaju. Sporo, predvidljivo, neuigrano. Pokušavamo da prođemo kroz ljude, komplikujemo rješenja. Patimo se kod osnovne razmjene u trouglu.
- Nikakva motorička priprema - glava na glavu, svaki igrač Wolverhamptona je brži od našeg igrača.
- Nikakva fizička sprema - gubimo svaki skok i pozicioni duel.

I to sve ovo pobrojano protiv Wolverhamptona. A mi nešto hoćemo da igramo sa “velikim momcima”, realima, barcama, cityima, PSG-ovima... Moraće ovdje novi šef struke na kraju godine bogami. Jer ne postoji nijedna pozitiva za koju bi se uhvatio a da kaćem da je ole donio u naš tim. Realno nivo struke na nivou Championshipa.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 feb 2020, 20:15

ma jest ali nema ni s cim raditi ...nema ovdje kvaliteta nikakvog...ovo 5 mjesto je senzacija fkt..

sreca u nesreci pa su ovi izasli ko najvece picke,da je neka druga ekipa hladno bi i ovaj bod popusili..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 01 feb 2020, 20:21

delinjo je napisao/la:
01 feb 2020, 20:15
ma jest ali nema ni s cim raditi ...nema ovdje kvaliteta nikakvog...ovo 5 mjesto je senzacija fkt
Ima i toga, ali sam je sebi kriv - on je odabrao ovaj sastav, on je pustio da mu idu Lukaku i Alexis bez zamjene, nisam mu ih ja otjerao iz kluba. Imao je dovoljno vremena do kraja prošle sezone da skonta šta je EPL. I odabrao je sastav koji je odabrao. Dakle, njemu na dušu

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 01 feb 2020, 20:21

S r a m o t a
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 feb 2020, 20:24

al... je napisao/la:
01 feb 2020, 20:21
delinjo je napisao/la:
01 feb 2020, 20:15
ma jest ali nema ni s cim raditi ...nema ovdje kvaliteta nikakvog...ovo 5 mjesto je senzacija fkt
Ima i toga, ali sam je sebi kriv - on je odabrao ovaj sastav, on je pustio da mu idu Lukaku i Alexis bez zamjene, nisam mu ih ja otjerao iz kluba. Imao je dovoljno vremena do kraja prošle sezone da skonta šta je EPL. I odabrao je sastav koji je odabrao. Dakle, njemu na dušu
ma slazem se ,moze bolje i to je njegova krivica,ali da nesto ekstremno bolje moze,to se ne slazem...skart i to ti je ...pa evo dovedes igraca koji trpa **** Estoril ,preplatis ga i ocekujes da on povede prema tituli...ne ide to tako ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 01 feb 2020, 20:29

Ma mi smo ekipa koja sa zdravim Pogbom,Rashom,Scottom i raspolozenim Martialom ima sanse da se bori za top 4,bez ovoga gore osrednja ekipa za sredinu tabele gdje cemo na kraju i zavrsiti taman da su nam.na klupi Hitzveld i Fergie skupa.Ekipa prepuna prosjecnih i ispodprosjecnih igraca da ih covjek ne nabraja,jednostavno dok se ne promijeni komplet uprava nema ovdjee napretka nazalost,postali smo od velikana osrednja ekipa koje se ni mladost d k ne bi prepala na O T!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 01 feb 2020, 20:31

Ovde je Ole kriv jer sistem je 0
Bodova. Jalovi napadi,izmjene u 88 minuti ,on zadovoljan ocigledno.
Zeljeznicar! 1921 !

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 01 feb 2020, 20:32

Svakako... Najjača mi scena, stoji Bruno na lopti cca nekih 35 metara, savršena pozicija za njegovu dijagonalu, a tamo svi stoje ko ukopani, niko ni ne pokušava da se ubaci u prostor. Znači, kretanje bez lopte i kolektivna fudbalska inteligencija 0. Opet, sve ti dođe na isto - ne valjaju, ali nismo ih mi s foruma skupili, nego vrli ekspert koji je već tu godinu dana.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 feb 2020, 20:35

Igrački kadar jeste upitnog kvaliteta, ali nije toliko loš da u 25 kola United ima JEDNOCIFREN BROJ POBJEDA. Da, 25 kola - 9 pobjeda. Forma posljednjih 5 utakmica, samo 1 ligaška pobjeda u januaru i to protiv Norwicha.

slika

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 01 feb 2020, 20:36

Sramota ne zaslužuje ova grupa igrača na čelu sa ljigom ni evropa ligu,kakvi mentalni patuljci jbt imas iz utakmicu u utakmicu da dodjes na korak i ti padaš li padaš.
Ovo je za plaća koliko se čovjek nada i opet te ubiju u pojam

Sta je sa protestima,58 min nisam vidio nikog da izlazi niti drži kakve transparente,to su engleski glupi ljudi
Sa ovim skorom ova spodoba jos na klupi uzori sve jbt majku

Leaf
Kontakt:

Post Postao/la Leaf » 01 feb 2020, 20:46

Ole ako misli kukavicki igrati i dalje moze zaboraviti da ce ostvariti neki rezultat ove sezone ova postavka na domacem terenu je nedopustiva

Sto se tice individualnih igri Martial ove zadnje 2 utakmice su sramotne i kao sto sam rekao i nakon Citya Ole ce mu biti zadnji trener u Unitedu gdje ce igrati pocetnu postavu kao 9tka

Shaw i Mata penzionerski dakle nista neocekivano

Pereira je liga za sebe nema potrebe puno ni ulaziti u analizu ŠOKANTAN cak se i Bruno morao povuci nazad pored Freda da prestane ciniti stetu po ekipu

James s ovom brzinom i pristojnom tehnikom tacno nevjerujem da u 90min ne mozes jednom gurnuti for i proci igraca ili bar uputiti pristojan centarsut

Bruno ocekivano nista specijalno sve mu je bilo novo ali opet je uspio biti daleko bolji od nekih cirkuzanata koji su odigrali brdo utakmica na ovom terenu
`When the seagulls follow the trawler, it is because they think sardines will be thrown into the sea'

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 01 feb 2020, 20:56

Onaj osjećaj kad odigraš utakmicu kući i ne napraviš niti jednu šansu, a pri tome imaš neku ludi sreću ds te protivnik ne napuni do vrha, jer su fkt imali šanse da nas sahrane. Postavka sa krilima koja to nisu, jedno te isto svaku utakmicu, bez plana, bez ideje, žalosno je ovo više gledati. Mi ako zabijemo ukupno 5 golova u naredna 3 mjeseca biće dobro. Igra bez glave i repa, užas, idi Ole u 3 pm. Englezi su generalno debili sa IQ prosjekom od 50, brexit im je životno djelo, poserem se na takve budale.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 feb 2020, 21:07

Manchester United boss Ole Gunnar Solskjaer speaking to Sky Sports: "It was a game as you expected really. We dominated the game, had loads of possession, they gave us problems on counter attacks and set plays.

"We've played so many games in the past few months the players are down to the barebones, Energy levels are down and the need a break.

"We got Bruno deeper on the ball for us. I felt we controlled the first half as well.

"In the second half we threatened a little bit more. I feel the ground staff must have moved the goal slightly to the right!

"Bruno is a top player. It's the first game. First half everyone was getting the ball into feet and Bruno is one of those who, when he gets into feet, he wants players moving in front of him and we didn't.

"He'll be a top addition."
Svi šutevi Brune su bili van 16

Leaf
Kontakt:

Post Postao/la Leaf » 01 feb 2020, 21:11

I mislim sta dalje s ovakvim bolidima i da je bar jedini
`When the seagulls follow the trawler, it is because they think sardines will be thrown into the sea'

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 01 feb 2020, 21:21

Leaf je napisao/la:
01 feb 2020, 21:11

I mislim sta dalje s ovakvim bolidima i da je bar jedini
Eh bas mi je ovo zapalo za oko, kao i u prvom poluvremenu kada Bruno govori Martialu da trci i izvrsi pritisak na odbranu, a ovaj ko mrtvac **** :puke:
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 01 feb 2020, 21:33

Ighalo ce izgleda biti bas pojacanje hah
Zeljeznicar! 1921 !

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 01 feb 2020, 21:50

Za kraj današnje besjede još nešto, a to je u kakvog se samo mrmota pretvorio Martial. Znači, zadnjih nekoliko utakmica od kada je Rashford ozlijeđen on je kriminalan. Mjesto da povuče, njega na mapi. Ko curica u duelima - loptu mu nije uzeo samo onaj ko ga nije napao. Predaja lopte i generalni decision making katastrofa. Kurcobolja level 100 - niti vrši presing na zadnju liniju protivnika, niti učestvuje u igri. baš je ono našao tajming kad će upasti u crnu rupu...
I ovaj Ighalo što dolazi, kakve smo sreće, sa sobom će donijeti onaj koronavirus i izvrnuti De Geu, Brunu, Harrya i sve što valja, a jedini koji se neće razboliti su Jones, Lingard i Perreira.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 feb 2020, 22:13

Kad vidim Martialu onu flegmansku facu, ugasio bih TV od huje.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.