FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neka prodaju/otjraju sve sto mogu, ako ce to znaciti da ce klub napokon ozdraviti nakon toliko godina ove silne bolesti...
ja još čekam da Purić ode19FKS46 je napisao/la:Nema spavanja. Cekamo pojacanja

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mojne mi Purića kvalitetno krilo. Cezar će se nadavat golova od ubačaja Simeunovića , Klaudija i Purića 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Puric, Alispahic i Hebibovic. Berberovic ce ostati još godinu, ali ima njih još koji bezveze primaju platu.DenchiNL je napisao/la:ja još čekam da Purić ode19FKS46 je napisao/la:Nema spavanja. Cekamo pojacanja![]()
![]()
![]()
![]()
Das Ist Walter
Kako to znas?Sarajlijc@ je napisao/la:Emerson vrijedi kao sva pojacanja svih ostalih ekipa, toliko.

Vjeruj mu, zna momak o cemu prica...xbox je napisao/la:Kako to znas?Sarajlijc@ je napisao/la:Emerson vrijedi kao sva pojacanja svih ostalih ekipa, toliko.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ebo ga Krle više, bolje da ga oni tjeraju nego ja kad bi jednom uzeo mjesto Ameru. 

1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
izvor islamska zajednica BiHxbox je napisao/la:Kako to znas?Sarajlijc@ je napisao/la:Emerson vrijedi kao sva pojacanja svih ostalih ekipa, toliko.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jel ko pratio ovog Reisa na treningu,da nam kaze na prvu kakav je,al fkt ozb. 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Mi smo Horde zla sa sjevera
Uvijek vjerna Bordo armija
Grijeh što je u našim srcima
Sarajevo ljubav jedina...
Na na na na na na na na na ...
Uvijek vjerna Bordo armija
Grijeh što je u našim srcima
Sarajevo ljubav jedina...
Na na na na na na na na na ...
Pustite vi to ovaj rekao onaj rekao. Dok se on ne pokaze u zvanicnim utakmicama za mene je nepoznaniza. Di Maria predje u Manchester pa meda nije mogao kao i Falcao. Sto je jos jedan dokaz da i pravi igraci ne moraju biti svugdje pojacanja.
Moze dosta stvari da utjece na igraca da se ne pokaze u najboljem svjetlu.
Prvo KLIMA, uslovi na kojima se igra PLBIH, prtisak (izgleda da smo dosli pameti), suigraci, pripreme itd. Jedino igracine kao, JAJALO, Said, Benko i njima slicni nemaju problema sa izazovima PL BIH.
Btw; jeste da ne dovodimo igrace, al uvjeren sam da JESIC nesto fino sprema, il u suprotnom on bi vec dao otkaz. Tako da nisam zabrinut. Mene vise brine to sto on igra ofanzivno 100%, bez neke taktike sto bi moglo bit lose po nas. Nama napocetku posebno trebaju bodovi pa tek ljepota. U partizanu je njegova ekipa dala preko 100 golova i bila 2.
Imoje dovoljno vremena da vidi uslove na kojima se igra PLBIH i kakav krkanluk,krade itd se desavaju. Na sve to moras bit spreman.
Prvo KLIMA, uslovi na kojima se igra PLBIH, prtisak (izgleda da smo dosli pameti), suigraci, pripreme itd. Jedino igracine kao, JAJALO, Said, Benko i njima slicni nemaju problema sa izazovima PL BIH.
Btw; jeste da ne dovodimo igrace, al uvjeren sam da JESIC nesto fino sprema, il u suprotnom on bi vec dao otkaz. Tako da nisam zabrinut. Mene vise brine to sto on igra ofanzivno 100%, bez neke taktike sto bi moglo bit lose po nas. Nama napocetku posebno trebaju bodovi pa tek ljepota. U partizanu je njegova ekipa dala preko 100 golova i bila 2.
Imoje dovoljno vremena da vidi uslove na kojima se igra PLBIH i kakav krkanluk,krade itd se desavaju. Na sve to moras bit spreman.
Prijatelju,hajde ti nama ako nekad presaugas sa picem ili kad nisi sav svoj (uzmi snickers) slobodno reci,da se ne ljutimo na tebe zbog pravopisnih gresaka.Jer kad mozes ovako napisati opservaciju,bez ijedne greske,skoro,daj da ne mislimo da si trol ili sl.Pitar6785 je napisao/la:Moze dosta stvari da utjece na igraca da se ne pokaze u najboljem svjetlu.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- ElCartel11
- Kontakt:
U slucaju prodaje Krleta, sta mislite za ovog momka?
http://www.transfermarkt.co.uk/bahrudin ... ler/173821
Uz to jos nebi nam zauzimao mjesto stranca

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Kad je prvi trening?
Moze li se prisustvovat?
Moze li se prisustvovat?
ElCartel11 je napisao/la:U slucaju prodaje Krleta, sta mislite za ovog momka?
sta ce ti igrac kojeg su novinari digli u nebo sto bi bosnjo reko vjeciti talenat imamo mi u akademiji boljih od njega vec prvi dobija prilike i iskoristava ih dobro jos kad nadodje veladzic onda mali hadzic ne moramo se mi zamarat napadackim arsenalom

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pozdrav drugovima.
Dok te gledam sa tribina,
U meni gori zelja sva,
Da podignes do visina,
Pehar ti na rukama.
Opet smo sampioni, cujemo se u Maju
Dok te gledam sa tribina,
U meni gori zelja sva,
Da podignes do visina,
Pehar ti na rukama.
Opet smo sampioni, cujemo se u Maju

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Bolje Hadzica malog forsirati.ElCartel11 je napisao/la:U slucaju prodaje Krleta, sta mislite za ovog momka?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, Google Adsense [Bot], Proximic, Rule_hz, SamoDaKazeem, sekac, Tatamata1946 i 53 gosta.