Znaci da je sportsport napisao Zolotic je prodan za 2 miliona eura ti bi vjerovao tome ? Aferimrodom s Mejtaša je napisao/la:Ma ovo je k'o grom. Pitari prodaše cijeli klub za milion i po. Zola sam donese 40% tog iznosa.avlami97 je napisao/la:Nermin Zolotić novi igrač belgijskog Genta
Dvadesetogodišnji bh. nogometaš i mladi reprezentativac BIH, Nermin Zolotić, novi je igrač Genta iz Belgije.
Nermin Zolotić novi igrač belgijskog Genta Nermin Zolotić
Na oficijelnoj stranici Genta je objavljena informacija da je Zolotić potpisao trogodišnji ugovor. Njegova nova ekipa pripreme za narednu sezonu počinje danas.
Zolotić je dijete Željezničara i bio je jedan od najtalentovanijih igrača Plavih. Nakon teške povrede, loma noge, vratio se na teren i dostigao odličnu formu, a rezultat toga je transfer u Gent vrijedan oko 325.000 eura.
Sretno Zola. Veliki borac, nije neki tehničar. Imao je i ima plavo srce to je najvažnije. Nažalost nisu nam sva djeca takva, ali šta ćeš.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Re: Odg: FK Željezničar
treba tebi vjerovati ?aS_Roma je napisao/la:Znaci da je sportsport napisao Zolotic je prodan za 2 miliona eura ti bi vjerovao tome ? Aferimrodom s Mejtaša je napisao/la:Ma ovo je k'o grom. Pitari prodaše cijeli klub za milion i po. Zola sam donese 40% tog iznosa.avlami97 je napisao/la:Nermin Zolotić novi igrač belgijskog Genta
Dvadesetogodišnji bh. nogometaš i mladi reprezentativac BIH, Nermin Zolotić, novi je igrač Genta iz Belgije.
Na oficijelnoj stranici Genta je objavljena informacija da je Zolotić potpisao trogodišnji ugovor. Njegova nova ekipa pripreme za narednu sezonu počinje danas.
Zolotić je dijete Željezničara i bio je jedan od najtalentovanijih igrača Plavih. Nakon teške povrede, loma noge, vratio se na teren i dostigao odličnu formu, a rezultat toga je transfer u Gent vrijedan oko 325.000 eura.
Sretno Zola. Veliki borac, nije neki tehničar. Imao je i ima plavo srce to je najvažnije. Nažalost nisu nam sva djeca takva, ali šta ćeš.
NO PYRO NO PARTY
Pacenice, ako vec bez potrebe prozivas Pitare, da ti onda odgovorim.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma ovo je k'o grom. Pitari prodaše cijeli klub za milion i po. Zola sam donese 40% tog iznosa.avlami97 je napisao/la:Nermin Zolotić novi igrač belgijskog Genta
Pitari su se prodali za 18 miliona eura koliko ce po ugovoru biti ulozeno u narednih pet godina. To je prema ugovoru, sto ne znaci da ako Tan prepozna inres nece biti ulozeno i jos vise.
Ali tvoj pacenicki sklop u mozgu ocito to ne moze provariti.
Svaka cast Zoloticu, zelim mu uspjesnu karijeru vani.
Fin iznos za nase uslove.
Prije godinu dana Sarajevo bi se udarilo u guzicu da je moglo prodati nekoga za ovaj iznos.
Ali sad, druga je situacija. Isto iznos iz iste lige je ponudjen za Cimirota.
U upravi su se samo nasmijali na to.
Yebi ga, moze nam se
Jado pitaru pisac nosi određeni post koji te pogađa na svoju temu pa tamo odgovaraj nemoj nam prljat ovdje temu i kvariti istu ne zanimate nas ko lanjski snijeg ako ga je bilo ikako, kakvih 18 miliona to je klub utrpanog i on radi šta hoće sa njim kakvi ugovori i kakvi bakraači čovjek može sutra dići sidro i otići ako mu to bude ćeif i ostanete na cjedilu sa velikim ugovorima i plaćama igrača, al mene vi ne zanimate jel jasno nit bilo koga od nas idite na svoj stadion, to je pojam za vas pa se radujte sami sebi.

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Haha, koji jadnici ovi pitari...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Prozivanje, omalovazavanje, laganje na racun drugog kluba naravno da vam nece ostaviti temu cistom.jahija je napisao/la:Jado pitaru pisac nosi određeni post koji te pogađa na svoju temu pa tamo odgovaraj nemoj nam prljat ovdje temu i kvariti istu ne zanimate nas ko lanjski snijeg ako ga je bilo ikako, kakvih 18 miliona to je klub utrpanog i on radi šta hoće sa njim kakvi ugovori i kakvi bakraači čovjek može sutra dići sidro i otići ako mu to bude ćeif i ostanete na cjedilu sa velikim ugovorima i plaćama igrača, al mene vi ne zanimate jel jasno nit bilo koga od nas idite na svoj stadion, to je pojam za vas pa se radujte sami sebi.![]()
Prvo svoj sljam ocistite pa onda prigovarajte drugima.
Vidim da te ne zanimamo, ali ces ipak napomenuti kako je Tan i njegovo ulaganje ubleha i da cemo se opet raspasti
I da, koliko god to tebi smetalo, UGOVOROM je zagarantovano 18 miliona u narednih 5 godina.
Idite se radovati sto ste prodali igraca za 300 000 eura
Gledajte koliko je trave naraslo na pomocnom
oni su na zadatku ovdje, da unize i najbeznačajniju pozitivnu vijest vezanu za naš klub. to treba da je svima jasno.
a najveći strah im je da mi dođemo do nekih para. i kad je transfer 300.000 , oni moraju barem smanjiti da je 200.000 i dodati da im je to rekao sam zola ili zolin prvi rođak ili najbolji jaran u nadi da će neko povjerovati. **** ti ristu đogu iz najboljih dana paljanske tv i bacanje djece lavovima u pionirskoj.
a najveći strah im je da mi dođemo do nekih para. i kad je transfer 300.000 , oni moraju barem smanjiti da je 200.000 i dodati da im je to rekao sam zola ili zolin prvi rođak ili najbolji jaran u nadi da će neko povjerovati. **** ti ristu đogu iz najboljih dana paljanske tv i bacanje djece lavovima u pionirskoj.
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Da je Cimirot dobio iz iste lige kao sto kazes ponudu o kojoj pricas on bi otisao, a posto nije ne moras siriti lazi po forumu. Zolu odavno prate ne samo iz Genta vec iz mnogih drugih evropskih klubova i bilo je pitanje vremena samo kada ce otici i potpisati za neki jaci klub. Druga stvar Sarajevo nije prodalo igraca ni napravilo posao na svom trudu ima evo 10 godina. Da mi nebi pricao o Suljicu koji je otisao za sitnis ja cu ti odmah reci i uporediti situaciju Suljic i Cimirot, isti taj Suljic je bio tu kada je Tan bio aktuelan, stoga, i to se moglo zaustaviti ali se Suljic hladno ispalio a vama neka sica pripala... Jedan od vasih najjacih transfera je bio Dzakmic u Koreju, ali je i to bilo cini mi se za nekih 150 000 eura, uzimajuci u obzir da je bio kapiten vase ekipe i najbolji igrac moze se reci da je sramotna cifra... Mi smo za Cocalica koji iste te sezone nije bio ugovorom vezan uzeli duplo vise nego vi za Dzakmica koji je u ugovorom bio vezan.pisac je napisao/la:Pacenice, ako vec bez potrebe prozivas Pitare, da ti onda odgovorim.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma ovo je k'o grom. Pitari prodaše cijeli klub za milion i po. Zola sam donese 40% tog iznosa.avlami97 je napisao/la:Nermin Zolotić novi igrač belgijskog Genta
Pitari su se prodali za 18 miliona eura koliko ce po ugovoru biti ulozeno u narednih pet godina. To je prema ugovoru, sto ne znaci da ako Tan prepozna inres nece biti ulozeno i jos vise.
Prije godinu dana Sarajevo bi se udarilo u guzicu da je moglo prodati nekoga za ovaj iznos.
Yebi ga, moze nam se
Cocalic, Bekric, Sehic, Visca, Hodzic, Adilovic, Zolotic.
Blizu 2 mil. eura od prodaje igrača za 5 god. Nije lose
NO PYRO NO PARTY
Buu je napisao/la:Cocalic, Bekric, Sehic, Visca, Hodzic, Adilovic, Zolotic.
Kojom matematikom ti dodje do 2 miliona eura?
Onda ispada u zadnjih par godina 2 miliona od tih igraca, dva milona od Dzeke.
To je cca 8 miliona maraka. Plus sponzori, plus ulaznice, plus ostali prihodi.
Ako je tako, onda se zapitajte gdje su vam te pare
Zadnja izmjena: pisac, dana/u 14 jun 2014, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Izgleda da ste zaboravili da smo bezeze igraca - Pandzu prodali Dinamu za 900 milja maraka. I to daaaaaaaaaaaaaaaavno.
Niste mi jasni ni jedni ni drugi. Kakve veze ima koliko je ko para dobio kad je taldzina u transferima bruku. Inace, Zola je ok igrac i u Belgiji moze napredovati.
Niste mi jasni ni jedni ni drugi. Kakve veze ima koliko je ko para dobio kad je taldzina u transferima bruku. Inace, Zola je ok igrac i u Belgiji moze napredovati.
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Opet netacne informacijepitar079 je napisao/la:Izgleda da ste zaboravili da smo bezeze igraca - Pandzu prodali Dinamu za 900 milja maraka. I to daaaaaaaaaaaaaaaavno.
-
samozeljo1987
- Kontakt:
od Šehića još nisu došle pare ?Buu je napisao/la:Cocalic, Bekric, Sehic, Visca, Hodzic, Adilovic, Zolotic.
džekin transfer wolfsburg - city je bio 32 miliona eura, a mi smo od toga imali 3,5%. što je jednako 1,12 miliona, a ne 2, već skoro duplo manje. a klub na rezervi k'o što je bio prošle godine treba 1 milion (eura) da opstane, a 1 i po i više uz potrošnju kakva je bila kad smo uzeli duplu krunu.
ovo sve ima na wikipediji, na guglu, u 21. smo vijeku, ne morate biti insajder nigdje. al' opet će neko pročitati, primiti se bez da promisli i provjeri i reći amar je ukrao pare. a to je i zadatak ive andrića na našoj temi.
ovo sve ima na wikipediji, na guglu, u 21. smo vijeku, ne morate biti insajder nigdje. al' opet će neko pročitati, primiti se bez da promisli i provjeri i reći amar je ukrao pare. a to je i zadatak ive andrića na našoj temi.
i onda ti kazes jednom Pitaru da on pojma nema kada kaze da je Zolotic otisao za 200 mila eura, te da je tacna samo informacija koja pise na portalima?!Pirke_TM87 je napisao/la:Opet netacne informacijepitar079 je napisao/la:Izgleda da ste zaboravili da smo bezeze igraca - Pandzu prodali Dinamu za 900 milja maraka. I to daaaaaaaaaaaaaaaavno.
Niste mi jasni ni jedni ni drugi. Kakve veze ima koliko je ko para dobio kad je taldzina u transferima bruku. Inace, Zola je ok igrac i u Belgiji moze napredovati.. Vas najveci transfer u poslijeratnoj historiji je Pelak u Japan ja mislim i to je bilo oko 800 000, a Pandza je za tvoju informaciju otisao za dosta dosta manju sumu jer se dobro sjecam da ste digli frku kako vam djeca odlaze a na njima se ne moze ni dinar zaraditi... a isli su u nizu jedan po jedan Pandza, Handzic, Handzic2... pa sve tako hronoloskim redom sa mizernim obescenjem ili bez obestecenja u vecini slucajeva... Da ste vi tih 900 000 "milja'' kako kazes naplatili vi bi bili daleko najjaca ekipa ali posto niste onda ostaje samo da se mašta i sanja!!!
Smijesni ste i jedni i drugi oko ovog prepucavanja.
Vi, jer slijepo vjerujete sta vam portali plasiraju, a moji dokazivajuci vam da ste uzeli manje.
Visca i Sehic blizu 500k eurapisac je napisao/la:Buu je napisao/la:Cocalic, Bekric, Sehic, Visca, Hodzic, Adilovic, Zolotic.
Kojom matematikom ti dodje do 2 miliona eura?
Onda ispada u zadnjih par godina 2 miliona od tih igraca, dva milona od Dzeke.
To je cca 8 miliona maraka. Plus sponzori, plus ulaznice, plus ostali prihodi.
Ako je tako, onda se zapitajte gdje su vam te pare
500000 + 500000 = 1000000
Bekric i Zolotic po 300k
300000 + 300000 = 600000
Hodzic oko 150000, Adilovic 50000, Zeba 50000, Cocalic ?
1000000 + 600000 + 150000 + 50000 + 50000 = 1850000
Cocalic ne znam.
Pogledaš titule i vidiš gdje su pare
@ samozeljo
Najvjerovatnije da nisu stigle
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 14 jun 2014, 20:08, ukupno mijenjano 2 puta.
NO PYRO NO PARTY
Iz svega ovog se da zaključiti da novinari nemaju pojma, a da pitari imaju upletene prste u sve i da oni sve znaju i upuceni su u sve.
J3bo masonski lobi, kakav je ovaj pitarski
J3bo masonski lobi, kakav je ovaj pitarski
Ja te volim, volim Željo..
Ima li neki pitar, a da mu je šehić rodjak ili da ima nekog druga čiji je drug njemu neki rodjak da nam se malo raspita hocel šta biti od para posto vidim imaju sve info iz prve ruke. Koje uostalom čitaju na fksinfo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- JosipBukal
- Kontakt:
Ma ovo je k'o grom. Pitari prodaše cijeli klub za milion i po. Zola sam donese 40% tog iznosa.
Sretno Zola. Veliki borac, nije neki tehničar. Imao je i ima plavo srce to je najvažnije. Nažalost nisu nam sva djeca takva, ali šta ćeš.[/quote]
Pacenice, ako vec bez potrebe prozivas Pitare, da ti onda odgovorim.
Yebi ga, moze nam se
[/quote]
Ajd šutite pitari vi i vaše bombe. Akademci bez akademije smiješni ste.
Sretno Zola. Veliki borac, nije neki tehničar. Imao je i ima plavo srce to je najvažnije. Nažalost nisu nam sva djeca takva, ali šta ćeš.[/quote]
Pacenice, ako vec bez potrebe prozivas Pitare, da ti onda odgovorim.
Yebi ga, moze nam se
Ajd šutite pitari vi i vaše bombe. Akademci bez akademije smiješni ste.
- bistrikboy
- Kontakt:
Zola sretno i da se sto prije prodas!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, Argentina, b00t, bordospartanac, drzgemboadislic, Hrasno15, ibz, Lokomotifa, mosarajvosa83, Orvel, Plavi74, sebalos, ultra1987, Vanja8 i 97 gostiju.