I ja se to pitam, kao da je bio na njihovoj strani.

I ja se to pitam, kao da je bio na njihovoj strani.
Je l ono ko sto si se ti pravio mrtav kad te raja citirala za Velez i Klafurica ??
Ipak vise vjerujem ljudima koji su ga poznavali i drugovali s njim, nego filmu gdje veliki dio o ulogama nekih ljudi u ratu nisu tacne, a Avdo ih spominje.Kockoglavi je napisao/la: ↑07 avg 2024, 18:01Pogledaj film ko sto napisah.Argentina je napisao/la: ↑07 avg 2024, 13:58Covjek uopste nije u Sarajevu zivio tokom rata, kao ni pred rat, jedino da se klonirao pa da je nekoga docekivao.
Pogresna informacija i lazna, a evo nisam jedini koji to zna. Slobodan Kojevic je krajem 1980tih otisao u Herceg Novi i tamo ga je docekao rat. Zivio je na relaciji Herceg Novi - Trebinje, a rat ga je docekao u Herceg Novom i tamo je isti proveo.
Brat mu je bio cak u Upravi Zelje nakon rata i dao veliki znacaj nakon rata. Mislim da je sredinom 2000tih njegov brat bio i podpredsjenik kluba.
Nemojte pisati ako nesto ne znate i nemate pravu informaciju, mozete lako staviti zvono i ljagu na nekoga. Ukljucite mozak malo![]()
Ja brate ne mogu da shvatim da se nekom psuje najmiliji i sl. Šta je, odnosno ko vrijedan toga?MocMahale444 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 19:15Vi ste navikli da branite cetnike. Tako i ovog **** mu najmilije sto ce imati ili vec ima.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 avg 2024, 18:39Moj Zuka, ako napišeš još nešto, ovaj će izaći iz vjere. I to online.
Djipac ostavi se komentiranje necega sto neznas ziv bio
Nema nista od toga Virto je rekao pipa zavrnuta tik tokPablo11 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 20:41Jeste li njega spremali kao ulazni veliki transfer ili je neki drugi igrac? Nije troll vec ozbiljno pitam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2024, 20:35Vidjet ćemo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑07 avg 2024, 20:27
E čuj iz Švicarske u Bosnu, a pipa zavrnuta. Šta će biti kad je odvrnu?![]()
Virto je optimističan da neće doći.
Ja sam mu lijepo ponudio sasvim fer i korektnu ponudu, ali vidim da izbjegava da me citira![]()
Evo, na 7 dana bana dodajem da mi bira i avatar za 7 dana, kao i potpis po izboru ako ne dođe Turkeš.
Ponovo lažeš, izmišljaš i podmećeš.feniksptica je napisao/la: ↑07 avg 2024, 20:51Je l ono ko sto si se ti pravio mrtav kad te raja citirala za Velez i Klafurica ??
Mislim samo da pitam, da vidim hoce l bit isto.![]()
Jesi pitao Virtu da se ti baviš računovodstvom. On je jedini certificirani računovođa na forumu.
Ima par sezona prvoligaškog fudbala, što je njima ponovo dovoljno da se nafuraju kao da dovode Drogbu iz prajma.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, tuitamo, tuzlanskinacin, Vanja8, VolimBiH96 i 25 gostiju.