Bome bice jos svasta do kraja
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
TheIvicnjak je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:09Kako jedni nemaju ni za plate a drugi dovode reprezentativce i jos im ostane za sudije?![]()
-
Sariel1987
- Kontakt:
Zenicke cke...
Tell them the winter came for the house Husic - North remembers

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
DonRamiz je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:21Jos jedan dokaz kako se radi protiv velikog Zelje i Amara
Danas smo na pravdi Boga pokradeni
Sudija je ocigledno poslan iz saveza da otima Zelji bodove
Samo totalna neznalica ne vidi da smo pokradeni,to je i jedini razlog zasto nismo pobjedili danas u Bijeljini
Naravno ako neces milom predati bodove hoces silom
I ako se radi dano-nocno protiv velikog Amara i Zelje,nasi momci predvodjeni Amarom ipak uspjevaju ostati u borbi za titulu
Pa nismo mi ko vijetnamska prcija ili sda celik da krademo utakmice i potplacujemo sudije,vidjeli ste sta su sudije tuzli danas uradile![]()
Svaka cast.
Cist penal Kosorica nije sviran
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Sariel1987
- Kontakt:
Steljasi
DonRamiz je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:21Jos jedan dokaz kako se radi protiv velikog Zelje i Amara
Samo totalna neznalica ne vidi da smo pokradeni,to je i jedini razlog zasto nismo pobjedili danas u Bijeljini
I ako se radi dano-nocno protiv velikog Amara i Zelje,nasi momci predvodjeni Amarom ipak uspjevaju ostati u borbi za titulu
Pa nismo mi ko vijetnamska prcija ili sda celik da krademo utakmice i potplacujemo sudije,vidjeli ste sta su sudije tuzli danas uradile![]()
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Na ku. rcu te nosam
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Autohtoni Manijak iz Švrakinog.
A jes' ih lijepo vidjet kako kmeče.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Jel mislis da su ovi prvi bas toliko mali ili su ovi drugi jednostavno preveliki za njih?Vanja8 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:28TheIvicnjak je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:09Kako jedni nemaju ni za plate a drugi dovode reprezentativce i jos im ostane za sudije?![]()
![]()
![]()
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovi prvi na tebeliTheIvicnjak je napisao/la: ↑22 feb 2020, 23:20Jel mislis da su ovi prvi bas toliko mali ili su ovi drugi jednostavno preveliki za njih?Vanja8 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:28TheIvicnjak je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:09Kako jedni nemaju ni za plate a drugi dovode reprezentativce i jos im ostane za sudije?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vremenska prognoza :
Podrucje Grbavice u narednom periodu, ocekuje osjetno zahladjenje ...
Jos danas je zabilježeno -3...
Rast minusa po predvidjanjima bice konstantan...
Podrucje Grbavice u narednom periodu, ocekuje osjetno zahladjenje ...
Jos danas je zabilježeno -3...
Rast minusa po predvidjanjima bice konstantan...
- Zenicanin988
- Kontakt:
Dokoljeni kako ti ne dosadi brateDonRamiz je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:21Jos jedan dokaz kako se radi protiv velikog Zelje i Amara
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.