kad je prenosio iz Celja meč Publikum Celje Sloboda, opisuje njihov stadion, kad bi neko nasliko ono što on govori, nasliko bi brat bratu San Siro

btw večeras to isto celje osvaja titulu ako odigraju x, mi smo ih tad izbacili
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
kad je prenosio iz Celja meč Publikum Celje Sloboda, opisuje njihov stadion, kad bi neko nasliko ono što on govori, nasliko bi brat bratu San Siro
Koliko god on dobar igrač bio, i koliko god da nam je potreban ja ga ne bi vratio. Oživio je karijeru, propalo mu par inostranih angažmana, mjesta u "velikoj četvorci" nema, pa daj ga opet u Slobodu. A čisto sumnjam i da bi pristao na skoro duplo manju platu, u odnosu na prošli ugovor.
Ma jok. Radije Gojkovića, ovaj već dugo igra pod injekcijamaBosnausrcu9 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 21:05Isto tako ima ovih neloših igrača iz čelika, npr. stoper Horić...
Isto tako trebamo bit iskreni pa rec da trenutno boljeg napadaca ne mozemo dovest (realno ni njega ne mozemo), pa vrijedi cekat da vidimo hoce li mu sve ostalo propast. Jer sigurno je i njemu bolje igrat za slabu platu u Slobodi nego za slabu platu u lupam Mladosti, Krupi i slicnim ekipama.intercontinental je napisao/la: ↑23 jul 2020, 10:39Koliko god on dobar igrač bio, i koliko god da nam je potreban ja ga ne bi vratio. Oživio je karijeru, propalo mu par inostranih angažmana, mjesta u "velikoj četvorci" nema, pa daj ga opet u Slobodu. A čisto sumnjam i da bi pristao na skoro duplo manju platu, u odnosu na prošli ugovor.
Kljucna sezona ako ovu izguramo ovako dogodine smo cisti.Beduin je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:25Znaci skoro pa 100% da je transfer rok za nas gotov, ako ne bude nepresvidjenih povreda ili drugih problema.
Po tom pitanju nisam prezadovoljan, pa makar i stabilizacija kluba bila u pitanju, jer ako ce nam Husic biti jedini pravi napadac mi smo najebali, kao i kad se povrijedio Amer Bekic pa je Bekric glumio nekog laznog napadaca.
Lijevi bek za klupe?
Sredina manje-vise popunjena, iako je tu vise ofanzivnih igraca, nego destruktivaca, a upravo jedna takva radilica/prznica treba Slobodi.
Neka nam je Bog na pomoci sa opstankom, samo to je bitno u narednoj sezoni i da dugove svedemo na minimum. Da prodamo makar Beganovica do kraja sezone i ja najsretniji na svijetu.
Prvi mi je pao na pamet od ovih iz čelika, ima ozbiljan cv za naše uslove. A naravno da bi Renato bio bolje rješenje...katarakta je napisao/la: ↑23 jul 2020, 10:54Ma jok. Radije Gojkovića, ovaj već dugo igra pod injekcijamaBosnausrcu9 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 21:05Isto tako ima ovih neloših igrača iz čelika, npr. stoper Horić...
Bice ovo pravi izazov za Upravu, sa ovako mladim i jeftinim igrackim kadrom idemo u borbu za opstanak, ili su toliko hrabri i samouvjereni ili totalno neiskusni.Skojevska je napisao/la: ↑23 jul 2020, 16:53Kljucna sezona ako ovu izguramo ovako dogodine smo cisti.Beduin je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:25Znaci skoro pa 100% da je transfer rok za nas gotov, ako ne bude nepresvidjenih povreda ili drugih problema.
Po tom pitanju nisam prezadovoljan, pa makar i stabilizacija kluba bila u pitanju, jer ako ce nam Husic biti jedini pravi napadac mi smo najebali, kao i kad se povrijedio Amer Bekic pa je Bekric glumio nekog laznog napadaca.
Lijevi bek za klupe?
Sredina manje-vise popunjena, iako je tu vise ofanzivnih igraca, nego destruktivaca, a upravo jedna takva radilica/prznica treba Slobodi.
Neka nam je Bog na pomoci sa opstankom, samo to je bitno u narednoj sezoni i da dugove svedemo na minimum. Da prodamo makar Beganovica do kraja sezone i ja najsretniji na svijetu.
Koji bi to mogao biti igrač? Nemoj samo reći Vidović.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 20:08Makar još jednog špica pravog golgetera da dovedu, sve se nekako da i zakrpit.
Vidovic je potpisao za klub iz 3. Austrijske ligesviunapad1010 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 22:29Koji bi to mogao biti igrač? Nemoj samo reći Vidović.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 20:08Makar još jednog špica pravog golgetera da dovedu, sve se nekako da i zakrpit.
Vidović def. nije gol igrač, više je borac. Ja ne ciljam na nekog konkretno, neka oni traže takvog, to im je pos'o. Ali kažem da nam pored Husića treba još jedan.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 22:38Vidovic je potpisao za klub iz 3. Austrijske ligesviunapad1010 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 22:29Koji bi to mogao biti igrač? Nemoj samo reći Vidović.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 20:08Makar još jednog špica pravog golgetera da dovedu, sve se nekako da i zakrpit.
Definitvno treba jer ćemo se patiti sa realizacijom.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 22:56Vidović def. nije gol igrač, više je borac. Ja ne ciljam na nekog konkretno, neka oni traže takvog, to im je pos'o. Ali kažem da nam pored Husića treba još jedan.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 22:38Vidovic je potpisao za klub iz 3. Austrijske ligesviunapad1010 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 22:29
Koji bi to mogao biti igrač? Nemoj samo reći Vidović.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.