Pošto svi baratamo njemačkim jezikom ovdje, kaži nam šta gledamo, je l' ovo "gerüchte" isto što kod nas "mahalska"?ElCartel11 je napisao/la:Hmmm

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pošto svi baratamo njemačkim jezikom ovdje, kaži nam šta gledamo, je l' ovo "gerüchte" isto što kod nas "mahalska"?ElCartel11 je napisao/la:Hmmm
Kao sto je napisao vec neko to je procent kolike su sanse, da Krle predje u Rapid i da su ostvareni kontakti, sto je i potvrdio trener RapidaPitarBordo je napisao/la:Pošto svi baratamo njemačkim jezikom ovdje, kaži nam šta gledamo, je l' ovo "gerüchte" isto što kod nas "mahalska"?ElCartel11 je napisao/la:Hmmm
(Profil njegov na TM-u još uvijek drži FKS za current)
Au Puric i Alispahic im g nesto zauzimali? 2 akademca da nastupe u svakoj utakmici je zadovoljavajuce. Koliko samo bure oko malonogometnog turnira a zamisli sad forsiras ih i ostanes bez Evrope? Nismo u situaciji da se pretjerano bavimo time, zbog rezultata, navijaca, sponzora...BosnianKingdom je napisao/la:Mogli bi i Okic,Puric i Alispahic na raskid,bolje ostaviti prostora za omladince nego njih držati i plaćati...
Naravno, Velkoski ne moze tamo igrati a i trebali bi gledati nekog mladjeg..osim ako Velkoski ne bi ginuo svaku utakmicu i ako bi imao volje da igra, e onda je svasta moguce ali opet da sam na njihovom mjestu ''zaganjao'' bih nekog drugog.isko1807 je napisao/la:Procenti na Transfermarkt-u se određuju na osnovu kvalitete izvora, interesanto je da niko ne vjeruje od navijača Rapid-a mogući transfer, kako kažu za te pare koje se spominju mogu dovest boljeg i mlađeg igraća, pored toga smatra se naša liga veoma loša pa da ni kvota u baš toj ligi nije impresivna.
Treba biti realan i reći da su u pravu, liga je trenutno najmanje za klasu ispod austrijske, o uslovima i platama da ne pričamo, treba se strpiti i sa Ješićem,sa mladim igračima, akademijom pa čak i sa smanjenjem lige tek će tada abd dolaziti bolja vremena za nas.
Vidiš da niko ne pljuje, opuštena atmosfera na forumu skroz, čak se i zezamo. Čemu taj komentar?keli1946 je napisao/la:Jaooooooo!!!!
Svi poceli pripreme samo mi nismo, pare se pokrale nemamo ni pripreme da pocnemo na vrijeme.
I ne nisam ja pljuvac ja to samo zato sto volim klub ustvari furka je biti pljuvac ono ti glavni kontriras i pametujes i ukazujes na nesto sto samo ti vidis i jos tvoja dva jarana koja si ubjedio
Steph momcina, uzori mu Curry i Velkoski a najdrazi film HitmanHigh je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/mulalic- ... aca/181285
Selam za @Steph koji obitava iza Mulalića.
Pa tako je to sad IN na ovom pdf-u, biti sarkastičan na pogrešan način.jurisicduska je napisao/la:Vidiš da niko ne pljuje, opuštena atmosfera na forumu skroz, čak se i zezamo. Čemu taj komentar?keli1946 je napisao/la:Jaooooooo!!!!
Svi poceli pripreme samo mi nismo, pare se pokrale nemamo ni pripreme da pocnemo na vrijeme.
I ne nisam ja pljuvac ja to samo zato sto volim klub ustvari furka je biti pljuvac ono ti glavni kontriras i pametujes i ukazujes na nesto sto samo ti vidis i jos tvoja dva jarana koja si ubjedio
Sve isto, samo sto ja vise gotivim Setha nego StephaTHEC je napisao/la:Steph momcina, uzori mu Curry i Velkoski a najdrazi film HitmanHigh je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/mulalic- ... aca/181285
Selam za @Steph koji obitava iza Mulalića.
Moze li ime stranice molim te, samo da procitam?DBR1987 je napisao/la:http://****/mamic-husejinovic-ima-zelju-za-odlaskom/
Zao mi je sto je ikako otisao iz Sarajeva ... ja ga nikad zaboravit necu u bordo dresu ... povrede su ga unistile ....kakva steta ....
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Ferroviere1987, JavierBosnia, keli, Lavcina, NazorUso, Pena, Posejdon, TETRAPAK i 58 gostiju.