FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 11 jan 2016, 14:39

ElCartel11 je napisao/la:Hmmm
slika
Pošto svi baratamo njemačkim jezikom ovdje, kaži nam šta gledamo, je l' ovo "gerüchte" isto što kod nas "mahalska"? :kafa: (Profil njegov na TM-u još uvijek drži FKS za current)
Samo Saraj'vo.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 11 jan 2016, 14:40

Sanse da predje u Rapid su 16% (po nekim parametrima).
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 11 jan 2016, 15:00

Procenti na Transfermarkt-u se određuju na osnovu kvalitete izvora, interesanto je da niko ne vjeruje od navijača Rapid-a mogući transfer, kako kažu za te pare koje se spominju mogu dovest boljeg i mlađeg igraća, pored toga smatra se naša liga veoma loša pa da ni kvota u baš toj ligi nije impresivna.
Treba biti realan i reći da su u pravu, liga je trenutno najmanje za klasu ispod austrijske, o uslovima i platama da ne pričamo, treba se strpiti i sa Ješićem,sa mladim igračima, akademijom pa čak i sa smanjenjem lige tek će tada abd dolaziti bolja vremena za nas.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 11 jan 2016, 15:08

Mogli bi i Okic,Puric i Alispahic na raskid,bolje ostaviti prostora za omladince nego njih držati i plaćati...
Sabrine mi moje!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 jan 2016, 15:27

PitarBordo je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Hmmm
slika
Pošto svi baratamo njemačkim jezikom ovdje, kaži nam šta gledamo, je l' ovo "gerüchte" isto što kod nas "mahalska"? :kafa: (Profil njegov na TM-u još uvijek drži FKS za current)
Kao sto je napisao vec neko to je procent kolike su sanse, da Krle predje u Rapid i da su ostvareni kontakti, sto je i potvrdio trener Rapida :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 jan 2016, 15:40

Da se bar neko hoce iz Kluba zvanicno oglasiti u smislu da se radi na pojacanjima odmah bi bilo nekako lakse. Vec ovako ubi ova sutnja i kojekakva nagadanja.
:roll:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 11 jan 2016, 15:41

Ovako je najbolje.
1946

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 11 jan 2016, 15:47

BosnianKingdom je napisao/la:Mogli bi i Okic,Puric i Alispahic na raskid,bolje ostaviti prostora za omladince nego njih držati i plaćati...
Au Puric i Alispahic im g nesto zauzimali? 2 akademca da nastupe u svakoj utakmici je zadovoljavajuce. Koliko samo bure oko malonogometnog turnira a zamisli sad forsiras ih i ostanes bez Evrope? Nismo u situaciji da se pretjerano bavimo time, zbog rezultata, navijaca, sponzora...
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2016, 15:55

isko1807 je napisao/la:Procenti na Transfermarkt-u se određuju na osnovu kvalitete izvora, interesanto je da niko ne vjeruje od navijača Rapid-a mogući transfer, kako kažu za te pare koje se spominju mogu dovest boljeg i mlađeg igraća, pored toga smatra se naša liga veoma loša pa da ni kvota u baš toj ligi nije impresivna.
Treba biti realan i reći da su u pravu, liga je trenutno najmanje za klasu ispod austrijske, o uslovima i platama da ne pričamo, treba se strpiti i sa Ješićem,sa mladim igračima, akademijom pa čak i sa smanjenjem lige tek će tada abd dolaziti bolja vremena za nas.
Naravno, Velkoski ne moze tamo igrati a i trebali bi gledati nekog mladjeg..osim ako Velkoski ne bi ginuo svaku utakmicu i ako bi imao volje da igra, e onda je svasta moguce ali opet da sam na njihovom mjestu ''zaganjao'' bih nekog drugog.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 jan 2016, 16:09

kakav ljetni prijelazni rok su odradili Ibrakovic i Dzeno :oops: :crazy: :puke: :damn: :sick: :thumbdown: , toliko su fulali da su prizeljkivali grupne faze a mi tek 5 u premijer ligi :crazy: . ovo ćišćenje ekipe je bilo neminovno ,vjerujem u Ješu ,treba nam dobar klasni zadnji vezni i lijevi bek i ova ekipa je sasvim dobro popunjena .nekako jos uvijek vjerujem da ce alispahic nesto odigrati :salut:

High

Post Postao/la High » 11 jan 2016, 16:24

http://sportsport.ba/bh_fudbal/mulalic- ... aca/181285

Selam za @Steph koji obitava iza Mulalića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 11 jan 2016, 16:37

Jaooooooo!!!!
Svi poceli pripreme samo mi nismo, pare se pokrale nemamo ni pripreme da pocnemo na vrijeme.
I ne nisam ja pljuvac ja to samo zato sto volim klub ustvari furka je biti pljuvac ono ti glavni kontriras i pametujes i ukazujes na nesto sto samo ti vidis i jos tvoja dva jarana koja si ubjedio
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 jan 2016, 16:48

keli1946 je napisao/la:Jaooooooo!!!!
Svi poceli pripreme samo mi nismo, pare se pokrale nemamo ni pripreme da pocnemo na vrijeme.
I ne nisam ja pljuvac ja to samo zato sto volim klub ustvari furka je biti pljuvac ono ti glavni kontriras i pametujes i ukazujes na nesto sto samo ti vidis i jos tvoja dva jarana koja si ubjedio
Vidiš da niko ne pljuje, opuštena atmosfera na forumu skroz, čak se i zezamo. Čemu taj komentar?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 jan 2016, 17:06

High je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/mulalic- ... aca/181285

Steph momcina, uzori mu Curry i Velkoski a najdrazi film Hitman :D
Pyro is not a crime !

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 jan 2016, 17:18

jurisicduska je napisao/la:
keli1946 je napisao/la:Jaooooooo!!!!
Vidiš da niko ne pljuje, opuštena atmosfera na forumu skroz, čak se i zezamo. Čemu taj komentar?
Pa tako je to sad IN na ovom pdf-u, biti sarkastičan na pogrešan način. :kafa:
Samo Saraj'vo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 11 jan 2016, 17:27

Ban zbog postavljanja slike forumaša. :kafa:
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 11 jan 2016, 17:36

Samo tjeraj **** motkom. Mora se odnekle početi ispravljati dosadašnja transfer politika, koja se očigledno pokazala groznom. Jedino možda bih ja možda obrnuto radio, dakle raskinuo ugovore sa Hebibovićem i onim starijim Klarićem a na posudbu poslao Kobiljara i Anđušića, ili ih čak i vratiti u prvi tim, no dobro je i ovako. Hebiboviću je ovo zadnji voz, ako se ne nametne u Olimpiku noga mu je sigurna, a da je nekad bio dobar igrač i pokazivao kvalitet koji je itekako za nas jeste, pa mu možda i treba dati šansu na posudbi.
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 jan 2016, 17:47

THEC je napisao/la:
High je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/mulalic- ... aca/181285

Steph momcina, uzori mu Curry i Velkoski a najdrazi film Hitman :D
Sve isto, samo sto ja vise gotivim Setha nego Stepha :kafa:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 11 jan 2016, 18:09

http://****/mamic-husejinovic-ima- ... -odlaskom/

Zao mi je sto je ikako otisao iz Sarajeva ... ja ga nikad zaboravit necu u bordo dresu ... povrede su ga unistile ....kakva steta ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2016, 18:26

DBR1987 je napisao/la:http://****/mamic-husejinovic-ima-zelju-za-odlaskom/

Zao mi je sto je ikako otisao iz Sarajeva ... ja ga nikad zaboravit necu u bordo dresu ... povrede su ga unistile ....kakva steta ....
Moze li ime stranice molim te, samo da procitam?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Ferroviere1987, JavierBosnia, keli, Lavcina, NazorUso, Pena, Posejdon, TETRAPAK i 58 gostiju.