Samo bi nam to još falilo.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Eno Mejdan je pod vodom
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Ako ne pljujes nekoga odmah si prijatelj s nekim, a moj problem su takvi kvazi navijaci koji znaju kakav period lezi ispred nas sa ovako mladom ekipom i vec spremaju teren za pljuvanje sto im je izgleda hronicna potreba.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 22:31I ja kazem isto, to sto si ti neki prijatelj Risticu i slicno, nije moj problem. Niko ga nije pljuvao unaprijed, naprotiv, pohvalio sam momka da je i na ovim pripremama bio najbolji igrac, sto i jeste, ali dzaba od priprema kao i prosle sezone, ako to ne prenese na ligu i to je sve.merak je napisao/la: ↑24 jul 2020, 22:25Dobri smo mi kao klub kakvih ih navijaci pratebhpremijerliga12 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 20:30
Gdje ko sta rekao za ovu sezonu? Ko zasluzi sa svojim igrama njega cemo dizati u nebesa, ko razocara njega cemo pljuvati i to je to.
Stadion je u odlicnom stanju
samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Koliko su se pojacali Mladost, Olimpic, Krupa i Radnik?
Fanimo je otisao iz Mladosti i to ce tesko nadoknaditi, Atajic kao standardan takodjer, ne znam je li jos neko od zvicnijih otisao.
Radniku odlazi Peco (posto nekih problema imaju sa njim, sumnjam da ce ga zadrzati), a znamo da im je ponajbolji. Ne znam je li se penzionisao Djuric, ali sumnjam da u onim godinama moze ponoviti proslosezonske utakmice. Bradonjic ne znam je li ostao.
Radnik uvijek izvuce neke fine igrace, ali mi ne izgledaju opasno kao ranije, pa i prosle sezone nisu bili na nivou, a npr. Karic im je jos godinu stariji takodjer.
Bice to mrtva trka sa ove 4 nabrojane ekipe, iako Radnik tu malo odskace, medjutim i u njohovoj Upravi je bilo promjena i dizanja sidra.
Fanimo je otisao iz Mladosti i to ce tesko nadoknaditi, Atajic kao standardan takodjer, ne znam je li jos neko od zvicnijih otisao.
Radniku odlazi Peco (posto nekih problema imaju sa njim, sumnjam da ce ga zadrzati), a znamo da im je ponajbolji. Ne znam je li se penzionisao Djuric, ali sumnjam da u onim godinama moze ponoviti proslosezonske utakmice. Bradonjic ne znam je li ostao.
Radnik uvijek izvuce neke fine igrace, ali mi ne izgledaju opasno kao ranije, pa i prosle sezone nisu bili na nivou, a npr. Karic im je jos godinu stariji takodjer.
Bice to mrtva trka sa ove 4 nabrojane ekipe, iako Radnik tu malo odskace, medjutim i u njohovoj Upravi je bilo promjena i dizanja sidra.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Samo mi reci gdje je to ko pljuvao? Rekao sam da je bio najbolji na pripremama i jeste, rekao sam da nije uputio suta na 13 utakmica prosle sezone i nije, o cemu ba pricas?merak je napisao/la: ↑25 jul 2020, 06:37Ako ne pljujes nekoga odmah si prijatelj s nekim, a moj problem su takvi kvazi navijaci koji znaju kakav period lezi ispred nas sa ovako mladom ekipom i vec spremaju teren za pljuvanje sto im je izgleda hronicna potreba.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 22:31I ja kazem isto, to sto si ti neki prijatelj Risticu i slicno, nije moj problem. Niko ga nije pljuvao unaprijed, naprotiv, pohvalio sam momka da je i na ovim pripremama bio najbolji igrac, sto i jeste, ali dzaba od priprema kao i prosle sezone, ako to ne prenese na ligu i to je sve.
Stadion je u odlicnom stanju
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ma mislim da nismo nista slabiji ni od Krupe, Olimpika, Mladosti. Kao i proslih sezona mislim da nece biti problem u igrackom kadru, nego u redovnim primanjima. Ako se na tom polju popravimo, ako bude unekoliko redovno, mislim da nemamo sta strahovati. S druge strane, transfer rok je otvoren jos 2 mjeseca, tako da se sigurno moze nadograditi ekipa sa 1 ili 2 iskusnih igraca.Beduin je napisao/la: ↑25 jul 2020, 09:53Koliko su se pojacali Mladost, Olimpic, Krupa i Radnik?
-
- Kontakt:
Mislim da mi najlošije finansijski stojimo u ovo ligi.
Mozda se od mladjih neko novi dokaze, ko zna. 

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Primice cim spanci uplate na klubski racun.
Vrijeme je da se posvete ugracima, a povuku rucnu po pitanju prijasnjih dugova. Barem na neko vrijeme.
Vrijeme je da se posvete ugracima, a povuku rucnu po pitanju prijasnjih dugova. Barem na neko vrijeme.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Samo da ovu sezonu ovako izguramo i bicemo na konju, uz prodaje nadam se Beganovica i Maksimovica zalazimo u mirnije luke.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
ma moramo nafatat kakvih sponzora
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Golubović, Beganović, Devedžić, Uzelac, Tomašević, Herić, Maksimović, Mujagić, Predragović, Husejinović, Husić.
Milina vidjeti da nema Doktora u prvoj i da Grado daje priliku Devedzicu ispred, ovo je za pohvalu
Otprilike ovako izgleda. Nadam se da ce dati sansu onom malcu sto je bio dobar protiv Sarajeva.

Milina vidjeti da nema Doktora u prvoj i da Grado daje priliku Devedzicu ispred, ovo je za pohvalu

Otprilike ovako izgleda. Nadam se da ce dati sansu onom malcu sto je bio dobar protiv Sarajeva.

Zadnja izmjena: bhpremijerliga12, dana/u 25 jul 2020, 17:16, ukupno mijenjano 2 puta.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Do sada prodano 272 clanske karte, jel se azuriralo sa onih 50 sto su jucer Prijatelji slikali?
-
- Kontakt:
Prvi sastav Slobode u prijateljskom meču protiv Olimpika činit će:
Golubović, 25
Beganović, 20
Devedžić, 20
Uzelac, 26
Tomašević, 20
Herić, 23
Maksimović, 20
Mujagić, 26
Predragović, 25
Husejinović, 32
Husić, 25.
Mlada ali ne i neiskusna ekipa.
Golubović, 25
Beganović, 20
Devedžić, 20
Uzelac, 26
Tomašević, 20
Herić, 23
Maksimović, 20
Mujagić, 26
Predragović, 25
Husejinović, 32
Husić, 25.
Mlada ali ne i neiskusna ekipa.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ima li tog linka?
-
- Kontakt:
na objavi za tekmu ima logo one supermedia tv, ja konto bit će kod kod njih, kad ništa, jbg