Pa sta hocete, dobri su bili u prekrsajima...
Jos da je bilo izvodjenje auta, ma opsta dominacija bi bila na terenu...

Pa sta hocete, dobri su bili u prekrsajima...
Sisa neka znaaaaaa daaaa dovuuuuu čiiiiiniiiim jaaaaaa daaaaboooogdaaaa muuuuu se Sisa doooooo teeeemeeeeljaaaa raspaaaaaaalaaa
Kao sto neko napisa na portalu, prvo kolo vec pokazalo da smo najludja liga. Od ne pruzanja ruke u bijeljini, napustanja delegacije gostujuceg kluba i rasizma u sarajevu i tjeranje sa pressa u zenici. Ne treba dalje ni pricati
Treba jos da se u Sirokom ukazu ustasko-srpsko velicanje fasista i da kolo bude upotpunjeno
Rekoh ti da nece niko zajebavat vas, ocekivano ovo danas. Da smo dosli mi ili Cmeljkan, bio bi praznik u gradu i igraci bi se bacali na glavu, ovako Zrinjski glat 0:2.
MomakE precijenio si se malo, sumnjam cak da si i gledao utakmicu.
Tako je.
Zive ljudi od tog.. sta on ima od ove izjave ako se fino prevede ?VolimTz je napisao/la: ↑23 feb 2020, 18:07Govorim turski veoma dobro, i ovaj lik uopste nije trazio da Zizovic ode nego da kaze jos nesto ako ima. Prevodioc je mutav.
Evo poslusao sam jos jednom, kakav debil od prevodioca. Kaze otprilike "cestitam pobjedniku, i da ne bi pokazao nepostovanje prema njemu neka kaze ako jos nesto ima, pa cu ja pricati nakon njega".
Koliko placate ovog kloca ? Mogu li ja upasti kako ?
Svaka cast momak !!! Ne znam Turaki, al sam vidio da je normalno trazio da odrzi press van utakmice. Normalno cestitao i sve. Al MEDIJI su **** !!!VolimTz je napisao/la: ↑23 feb 2020, 18:07Govorim turski veoma dobro, i ovaj lik uopste nije trazio da Zizovic ode nego da kaze jos nesto ako ima. Prevodioc je mutav.
Evo poslusao sam jos jednom, kakav debil od prevodioca. Kaze otprilike "cestitam pobjedniku, i da ne bi pokazao nepostovanje prema njemu neka kaze ako jos nesto ima, pa cu ja pricati nakon njega".
Koliko placate ovog kloca ? Mogu li ja upasti kako ?
Ne znam sta je smijesno u ovome sto si napisao, de mozes neku bolju zajebanciju smisliti, stvarno eto watafak.Probisvjet je napisao/la: ↑23 feb 2020, 18:53Nemojte Umita prozivati djaba. Mozda je htio da pokaze qurac kada ga onaj bude pitao kako ste igrali, a ne zna jezik, a nije osunecen pa da mu se Zizovic ne smije i ne zayebava ga.![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Paromlinac, sarajevo19461987 i 21 gost.